Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μην ψαρώσει κανείς σας(φωτογραφίες)

Ρε μην ψαρώνετε σας λέω. 
Μπορεί να έχουν γράψει τα αδέρφια στο mypanathinaikos  εδώ και καιρό πως ψήνεται κάτι μεγάλο, για ηχηρό όνομα, αλλά δεν θα έβγαιναν ποτέ με ρεπορτάζ από 11 χρόνια πίσω να «κλέψουνε» το ένα κλικ παραπάνω.

Το «πήρε» ένας και ακολούθησε η γνωστή μέθοδος του copy-paste από τους υπόλοιπους αλλά κανείς δεν έψαξε την πηγή και πότε γράφτηκε. Έλεος πια. Δεν λέω να μην πληρώσει για όλα όσα έκανε αλλά όχι στην πλάτη του να κυνηγάνε την επισκεψιμότητα όλοι.
Ακολουθούν φωτογραφίες(printscreen) από το site της καθημερινής. 


Να χρησιμοποιείς δουλειά άλλου αναφέροντας την πηγή είναι θεμιτό, αλλά να την χρησιμοποιείς 11 χρόνια μετά τότε δεν σέβεσαι τους αναγνώστες σου.

4 σχόλια:

  1. Ημουνα νιος και...γερασα, που λεει και η παροιμια.
    Οπως δεν υπηρχε καμμια περιπτωση το 2002 να προσαχθει ο συγκεκριμενος "κυριος" στη δικαιοσυνη, δεν υπαρχει και τωρα, διοτι ετσι και ανοιξει το στομα του θα κλαψουν πολλες Πασοκομανουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Χάρη.
      Θα προσθέσω όμως δύο παρατηρήσεις. 1. Το Πασοκ έχει μικρύνει πολύ και δεν φοβίζει πλέον. 2.Όσοι «επί γης θεοί» δεν τιμωρούνται νομίζουν πως είναι πραγματικοί Θεοί και κάποια στιγμή κάνουν το λάθος να μην καλύψουν τα βήματά τους. Τότε είναι που αναλαμβάνει η θεία δίκη.
      Ο συγκεκριμένος έκανε πολλά λάθη και δεν θα τιμωρηθεί από Έλληνες αλλά κατόπιν εντολών Ευρωπαίων, τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω και ελπίζω να προλάβω να το δω και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο.

      Διαγραφή
    2. Ασφαλως τα "μεγαλα" και "διασημα" στελεχη του Πασοκ εχουν καταδικαστει ηδη στη συνειδηση του Ελληνικου λαου, αυτο που απομενει ειναι να βγουν στη φορα και ολοι αυτοι οι πρασινοφρουροι και επιτελαρχες που αναμειχθηκαν σ' ολων των ειδων τα σκανδαλα, οι οποιοι εχουν παρεισφρησει σε αλλα κομματα ποτιζοντας τα με το Πασοκικο δηλητηριο τους.
      Πραγματικα θα ηθελα να δω το Κορυδαλλο γεματο απ'αυτες τις "φοβερες" προσωπικοτητες που τοσα χρονια ειχαν ως στοχο ν' αλλαξουν το DNA των Ελληνων και δυστυχως τα καταφεραν μετατρεποντας εναν ολοκληρο λαο απο φιλο-τιμο σε τιμο-φιλο.
      Οσο για το "θειο", η δικη μου αισθηση του δικαιου λεει οτι ειναι απαραιτητο να καταδικαστουν οι πραξεις του απο Ελληνικο δικαστηριο διοτι μονο τοτε θα εχουμε απαρνηθει ολη αυτη τη φαυλη εποχη της λαμογιας και της βρωμιας.

      Διαγραφή
    3. Όχι και στη φυλακή τα «παιδιά». Τα αφήνεις ελεύθερα, χωρίς πολιτικά δικαιώματα, με δήμευση περιουσίας, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χωρίς το δικαίωμα απόκτησης περιουσίας να βρουν τρόπο να επιβιώσουν. Όχι στο δωρεάν φαγητό και στέγη της φυλακής. Να πάνε να βγάλουν κάρτα στον ΟΑΕΔ και να νοιώσουν στο πετσί τους ότι εμείς βιώνουμε καθημερινά.

      Για τον πράκτορα φοβάμαι πως αν δεν φύγει όλη η παλιά φρουρά από κάθε εξουσία(και τη δικαστική) δεν θα δούμε ποτέ εξελίξεις από τη χώρα μας

      Διαγραφή