Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μπουγάτσα με επεισόδια

Σε λίγο η Θεσσαλονίκη θα κεράσει Μπουγάτσα με επεισόδια. Όχι γιατί το θέλει αλλά γιατί ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουν τα ποσοστά τους.
μπουγάτσα με επεισόδια

Αποφασίστηκε από τους γνωστούς «δημοκράτες», προοδευτικούς, φιλόξενους, αντιρατσιστές, αντιφασίστες «αριστερούς» να κάνουν Αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Πως τώρα ένα μάτσο φασισταριά του κερατά θα κάνουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο δεν το γνωρίζω. Αυτό όμως που από έγκυρες πηγές γνωρίζω είναι πως επειδή τα φασισταριά της πόλης μου δεν φτάνουν έρχονται με λεωφορεία από την Αθήνα, θα μας κάνουν μπουρδέλο την πόλη, θα σπάσουν αυτοκίνητα, καταστήματα, κλπ και θα φύγουν πίσω. Τους φέρνει ο Ανταρσύα. Ρε ζώα όχι ψήφο επιπλέον δεν θα πάρετε αλλά θα χάσετε και αυτούς που από σπόντα σας ψήφισαν. Αν μου σπάσεις το αυτοκίνητο ή το μαγαζί εν μέσω κρίσης θα σου πω και ευχαριστώ ρε κωλόπαιδο; Θέλεις μετά να σε ξαναψηφίσω;

Και επειδή δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο με ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει τους θεωρητικούς της αναρχίας και της αριστεράς και το μόνο που τους νοιάζει είναι το «μαυράκι» που θα «πιουν» και να περνάνε καλά κάνοντας πλιάτσικο στα καταστήματα που σπάνε, να σας πληροφορήσω πως αν κάποιος είναι στη Θεσσαλονίκη ας αποφύγει το κέντρο της πόλης. Ειδικά από τις 18.30 που ξεκινάν οι «αντιφασίστες»(αγ. Βενιζέλου).

7 σχόλια:

  1. καλησπέρα αδελφέ.

    η αριστερά είναι η ταφόπλακα του έθνους.

    μόνο με ακροδεξιά μπορούμε να σωθούμε(αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα).

    αν το λες όμως αυτό είσαι "φασίστας".

    υγ...ο κύριος που κάνει κουμάντο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ,μήπως έχει να πει κάτι για τις δολοφονίες στην Μαρφίν?
    λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Παύλο.
    Συγχαρητήρια και καλή αρχή στους ανεξάρτητους. Λόγω φόρτου δεν σου έγραψα χτες αλλά το είχα κατά νου.

    Η υγιής αριστερά είναι πρόοδος. Προωθεί τον σοσιαλισμό, σαν οικονομικό μοντέλο, και οδηγεί σε κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη. Σου τα γράφω εγώ που πιστεύω στην ελεύθερη αλλά όχι χειραγωγούμενη από το κεφάλαιο αγορά.

    Λύσεις υπάρχουν πολλές, αρκεί να το ΘΕΛΟΥΜΕ και να μπορούμε να επικοινωνούμε. Αν ήθελαν οι πολιτικοί, η Ελλάδα μας θα ήταν παράδεισος αλλά τον τελευταίο έντιμο τον δολοφόνησαν πολλά χρόνια πριν(Καποδίστριας).

    Όσο για τον «κύριο» είναι ένα καλοπληρωμένο πιόνι. Αν ήταν σωστός, όπως και όλοι οι ηγέτες της «αριστεράς» θα φώναζαν και θα οδηγούσαν τον κόσμο σε αντίσταση κατά του εξευτελισμού των μισθών/ συντάξεων και την αύξηση της ανεργίας με την παράλληλη προκλητική εύνοια προς τις τράπεζες και τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά που τέτοια τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδελφέ.

      Ευχαριστώ για τις ευχές και για τις συμβουλές που μου έχεις δώσει όλον αυτό τον καιρό...

      εμένα η λέξη αριστερά το μόνο που μου φέρνει στο μυαλό,είναι "προστάτες μεταναστών(νόμιμων και παράνομων)".

      δεν καταλαβαίνω τι όφελος θα έχει η πατρίδα μου...

      μάλλον η τσέπη τους έχει κέρδος...

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Παύλο.
      Όπως βλέπεις τόσο καιρό και εδώ και στα αδέρφια του mypanathinaikos το επίθετο που μου κολλάνε είναι «φασίστας». Δεν με πειράζει να το κάνουν ηλίθιοι, θα με πείραζε αν το κάνανε έξυπνοι. Που κολλάν όλα αυτά; Έναν άνθρωπο σαν εμένα όταν ήμουν στους δρόμους των Αθηνών είτε με κυβέρνηση ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ δεν ήταν δίπλα μου από κανένα άλλο χώρο παρά μόνο από την Αριστερά(ΚΚΕ, Σύριζα). Είναι σημαντικό να σε υποστηρίζουν όταν κάποιοι αστυνομικοί, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις βουλευτές της Αριστεράς να μπαίνουν μπροστά σου και τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ να είναι δίπλα στους βουλευτές.
      Άλλο πράγμα τα προσωπικά βιώματα και οι ενέργειες οι ατομικές(των πολιτικών) όμως και άλλο η κομματικές γραμμές. Εκεί παίζονται πολλά παραπάνω.
      Μην το συνεχίσεις το θέμα σε παρακαλώ. Να θυμάσαι πως ο Σοσιαλισμός αν εφαρμοστεί σωστά είναι ότι καλύτερο και αν η αριστερά ήταν προσηλωμένη σε αυτό τον στόχο παράλληλα με την προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων τότε θα ζούσαμε στον παράδεισο.

      Διαγραφή
  3. Εγινε ειρηνικα το συλλαλητηριο στη θεσ/νικη αλλα φενεται καποιους ακροδεξιους τους ενοχλει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ερχόντουσαν «εισαγόμενοι» από Αθήνα με τα λεωφορεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα ήταν η πόλη σε επιφυλακή. Από αστυνομικούς τίποτα άλλο.
      Αν βέβαια κάνανε και καμία κίνηση να συσπειρώσουν τον κόσμο απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα της εκάστοτε Κυβέρνησης(μειώσεις μισθών, αυξήσεις σε πετρέλαιο και ΔΕΗ, χαράτσι, ...) και όχι να σωπαίνουν ίσως τους λέγαμε και μπράβο όλοι οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να σε ενημερώσω πως ότι δεν έγινε χθες, έγινε σήμερα.
      Κλασικά πράγματα. Όλα ξεκίνησαν έξω από την Θεολογική σχολή...κλασικά εικονογραφημένα.

      Διαγραφή