Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παίζει η Εθνική, ώρα να βγούμε για ποτάκι

Αν ήταν η ομάδα του Ρεχάγκελ ακόμα και με τον Χαριστέα θα καθόμουν να την δω αλλά το έκτρωμα του Πορτογάλου δεν έχω καμία όρεξη να το παρακολουθήσω. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει ένα καλό λόγο για να καθίσω Παρασκευή βράδυ να δω το σύνολο του Σάντος. Για αγωνιστικούς λόγους μιλάμε, μην αρχίσει να σκέφτεται κάποιος "μα είναι η Εθνική των Ελλήνων, πρέπει να την στηρίξουμε" ή "τι μας λες ρε μαλάκα BTK που θα πάμε για ποτό αφού οι τσέπες είναι άδειες". Για τους πρώτους ο αντίλογος είναι ένας, πέθαναν οι Εθνικοί λόγοι για αυτή την Εθνική όπως και για την μπασκετική, ας ξαναγίνουν ΕΘΝΙΚΕΣ και έπειτα τα λέμε. Στους δεύτερους δεν έχει αντίλογο, μόνο αντιπροτάσεις, διαβάστε ένα βιβλίο, καθίστε και μιλήστε με την γυναίκα/φίλη σας, παίξτε με το παιδί σας ή βρεθείτε με φίλους.

Γιατί δεν θα την δω αυτή την ομάδα με το εθνόσημο στο στήθος;
  1. Γιατί δεν επιλέγει ούτε καν τους 18 μόνος του ο πιο πάνω εικονιζόμενος.
  2. Γιατί άλλους παίκτες καλεί στα φιλικά και άλλους στα επίσημα.
  3. Γιατί δεν επιλέγονται οι καταλληλότεροι για την ομάδα αλλά οι «καταλληλότεροι»(managers, ΑΡΔ, παίκτες κλικαδόροι κάνουν την διαφορά).
  4. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω τα συστήματα που παίζει το σύνολο που κατεβαίνει στο γήπεδο και προπονεί ο τυπάκος αυτός.
  5. Γιατί από τους 23 που κάλεσε σε άλλα χρόνια οι 10 δεν θα έπαιζαν ούτε στο PS με την Εθνική. Ρε συ πας καλά; Τζόρβας, Γλύκος, Τοροβλάκας, Σπυρόπουλος, Νίνης, Γκέκας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μαλεζάς, Χολέμπας τους έχεις για 11άδα και αλλαγές; Καλά που τραυματίστηκε και ο όψιμος μάγκας της Τρούμπας δηλαδή αλλιώς από εκεί θα ξεκινούσε η ομάδα.
  6. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω αγκαλιά «κλέφτες» και «θύματα», πως να το κάνω δεν μου κάθεται καλά.
Αν δεν σας έπεισα καλή θέαση το βράδυ, εγώ θα προτιμήσω να διαθέσω διαφορετικά τον χρόνο μου.

2 σχόλια:

  1. σωστός...

    δηλαδή να βάζει γκολ ο Τορογίδης και εγώ να πανηγυρίσω???

    εγώ να φανταστείς σήμερα έμαθα ότι παίζει αγώνα η εθνική.
    ούτε που το ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πάω έτσι όπως το πήρες το θέμα, αν και για τον συγκεκριμένο θα ήθελα να έχει την τύχη του άλλου αμυντικού του θρήνου.

      Αν ο Σάντος έπαιρνε πάντα αυτούς που άξιζαν και δεν επέλεγε παίκτες τραυματίες, χωρίς συμμετοχές για το Euro και όλο τον Παναθηναϊκό για ένα φιλικό τότε σε περίπτωση που σκόραρε πχ ο Μανιάτης ναι θα το πανηγύριζα το γκολ. Δεν ξεχνώ την τριάδα τερματοφυλάκων στο euro και τις άλλες ομορφιές που έκανε.

      Ας φτάσει με το καλό στη Βραζιλία και εκεί θα την ξαναδώ, εκτός και αν...μπα δεν το πιστεύω να αλλάξει μυαλά.

      Διαγραφή