Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Una faccia una razza ; Δεν νομίζω...

Στην Ιταλία μετά το πρώτο σκάνδαλο που την Γιούβε την ξεσκίσανε, δίκαια, και όχι μόνο την Γιούβε. Έλα που οι Ιταλιάνοι δεν σταμάτησαν εκεί. Ο προπονητής της Vecchia Signora, ο αγαπητός σε πολλούς Παναθηναϊκούς, Αντόνιο Κόντε είχε την ιδέα, πιθανόν όχι μόνος του, να βοηθήσει την Σιένα. Τι έκανε ο άνθρωπος; Βοήθησε την πρώην ομάδα του. Πιστεύει κανείς πως κάποιος από τους Ιταλούς αθλητικούς δικαστές ενδιαφέρθηκε να μάθει αν η προηγούμενη ομάδα του Κόντε ήταν η Σιένα; Δεν τους απασχόλησε και του επέβαλαν μία ποινή, ότι πρέπει. 10 μήνες. Μόνο 10 μήνες, όχι βέβαια καθώς ήρθε και η FIFA και επέκτεινε την ποινή του Ιταλού προπονητή μέχρι τον Αύγουστο του 2013.

Στην Ελλάδα βέβαια ποτέ δεν είχαμε τέτοια γεγονότα. Ποτέ προπονητής ή και ολόκληρη ομάδα δεν κατέβηκε για να χάσει ένα παιχνίδι και να βοηθήσει κάποιο παράρτημα. Θα καθίσει κάποιος και θα ρωτήσει "Πως σου ήρθε ρε BTK τώρα ο Κόντε;". Απλό αδέρφια, εκτός που έβλεπα τον Κόντε στα θεωρία του Stamford Bridge της Τσέλσι παίζουμε και με τον Ατρόμητο σε ένα γήπεδο που μου φέρνει μνήμες από θεατρικά έργα.

Κατά τα άλλα una faccia una razza, όμως οι ποινές πέφτουν μόνο στην Ιταλία.

Και για να μην "παρεξηγηθώ" πάλι, δεν προσπαθώ να κρύψω το χάλι που έχει φέτος η ομάδα με την ευθύνη του Πορτογάλου και της διοίκησης αλλά είναι πολύ διαφορετικό να παίζει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα από να ξεκινά ο κύριος αντίπαλός σου με πολλαπλό προβάδισμα.

4 σχόλια:

  1. Αδελφε καλησπερα.Εχεις απολυτο δικαιο στην αναρτυση σου, αλλα θα συμφωνησεις, φανταζομαι , οτι τα τελευταια 15 χρονια ξεκιναμε με θεους και δαιμονες εναντιων μας , αλλα,τουλαχιστον εγω , ειναι η πρωτη χρονια που ντεπομαι για την ομαδα και δεν βρισκω ουτε ενα θετικο. Και το χειροτερο ειναι οτι εχουν σταματησει να μας κανουν πλακα, γιατι μας λυπουνται.lazycook. υ.γ. Αν βρεις το χρεος απο τους Καρμα ακουσε το και πες μου την γνωμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις γύρισα από την εκπαίδευση στην εταιρία που έπιασα δουλειά. Σε όλα αυτά τα χρόνια από τον Καπετάνιο και έπειτα μόνο ο Φιλιππίδης πήγε να αντισταθεί και ήταν απελπιστικά μόνος του. Καμία στήριξη από την οικογένεια.
      Φέτος είναι ότι χειρότερο εγώ μπορώ να θυμηθώ. Ούτε ο Σάντος δεν είχε τόσο κακή εικόνα. Πλέον μας κάνουν καζούρα τα μΠαόκια που θα βρεθούν από πάνω στην βαθμολογία αν συνεχίσουμε έτσι. Τρελή πίκρα αδερφέ.
      Το τραγούδι το ψάχνω.

      Διαγραφή
  2. Καλη επιτυχεια στην καινουργια δουλεια , αδελφε .Ελπιζω οι συνθηκες να ειναι καλες, γιατι τα εσοδα πια ειναι λιγα οπου και να πας. Βρηκαν ευκαιρια και ξεσαλωσαν τα αφεντικα.Το τραγουδι παιζει στον Ατλαντις , εχει και ιντερνετικο ραδιοφωνο ,οποτε θα το ακουσεις εκει ,αν δεν το ανεβασουν στο you tube. Οσο για την ομαδα , παλαβωνω να πηγαινω στην δουλεια και να με ρωτανε αν εβγαλε ανακοινωση ο αλαφουζος. Νιωθω οτι μας ξεφτυλιζει ο μαλακας .lazycook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά αδερφέ. Καλά χρήματα, αλλά μακριά από το σπίτι για καιρό. Θα γνωρίσω αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Αν συνεχίζεις να δουλεύεις Αθήνα κάπου στείλε σχόλιο την διεύθυνση και το όνομα, όταν ξαναβρεθώ μήπως και περάσω.
      Ο Αλαφούζος αδερφέ ξεπέρασε τον Πανόπουλο. Κατάφερε σε λίγους μήνες να γίνει γραφικός.

      Διαγραφή