Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ρε κάτι μακάκες που υπάρχουν

Είχα πει δεν θα δω την γαυρέτα σήμερα αλλά πριν λίγο μπήκα στον πειρασμό και την άνοιξα. Τι το ήθελα. Αν ξεκινήσει κάτι στραβά θα συνεχίσει στραβά. Δεν μου φτάνει η απογοήτευση που μας κερνάει η ομάδα μας έχουμε και τον κάθε άμπαλο δημοσιο...ο των gay να γράφει μαλακίες. Και το όνομα αυτού Νικολακόπουλος, ποιος άλλος.

Ο Ζαρντίμ, ο γιδοβοσκός που έφεραν για προπονητή και για να σαλαγάει τα πρόβατα του λιμανιού, είχε ρίξει 5 γκολ στην Μάριμορ, στην Πορτογαλία βέβαια. 
Και τι έγινε ρε; Έγινε κάτι; Ωφελήθηκε το μπουρδέλο με τα αγορασμένα μαστραπαδάκια; Μεγάλωσε το πουλάκι σας ή μήπως υγραθήκατε στο λιμάνι;

Άντε ρε τραχανάδες γαύροι, μυρωδιές του ποδοσφαίρου, που για να καλύψετε την γύμνια σας ψάχνετε τι έκανε ο Παναθηναϊκός. Ακόμη και το φάντασμα της ομάδας μας σας τρομάζει, κότες.
Και επειδή το άρχισες πρώτος να σου θυμίσω πως όταν οι ΗΠΑ έκλαιγαν για την «τρομοκρατική ενέργεια» της 11-9-2001 ο Παναθηναϊκός κερνούσε πόνο σε Γερμανούς. 0-2 την Σάλκε στο νεόδμητο Αουφ Σάλκε Αρίνα. Αυτά είναι πράγματα που θα χρειαστείς τρεις ζωές και δεν θα τα δεις ποτέ από το μπουρδέλο με σήμα τον έφηβο πούστη.


Αυτά για να μην θυμηθώ τις βραδιές γέλιου με την ευρωπόρνη σε τουρ της Ουέφα.

6 σχόλια:

  1. Να είσαι καλά αδελφέ, τι μου θύμισες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πήρα με τον γαύρο αλλά συγκινήθηκα όταν έβαλα το βίντεο να το δω πριν το κάνω ανάρτηση.

      Για να μην ξεχνιόμαστε όμως(και επειδή το ξέχασα στο κείμενο), πως σκούζει έτσι ο εκφωνητής της 13 είναι; Αυτά πρέπει να βλέπουν οι νεότεροι για να καταλαβαίνουν πως προσκυνούσαν οι γαύροι.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες και καλύτερες μέρες!!!!

      Ο εκφωνητής πρέπει να είναι ο Σπυρόπουλος νομίζω.

      Διαγραφή
    3. Μακάρι αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση δεν το βλέπω.

      Ο Αλέξης είναι και αν θυμάμαι καλά μετά από αυτό τον κράξανε πολύ και πολλοί. Δεν μπόρεσαν να δεχτούν κάποια ζώα πως ένας άνθρωπος μπορούσε να κάνει σωστά(εκείνη την στιγμή) την δουλειά του.

      Διαγραφή
  2. Και βέβαια...κρίμα που δεν βρίσκεται στην ζωή ένας τέτοιος προπονητής.
    Θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, σε στιγμές δύσκολες, σαν αυτές που περνάει η ομάδα μας τώρα.
    Αλλά ρε αδερφέ τι "σαπάκια" είχε μαζέψει κι ο καπετάνιος στην ομάδα; Βλάοβιτς, Σόουζα, Καραγκούνης, Γκούμας, Μπασινάς (στα καλά του...πριν τον φάει η μαλακία).
    Κι οι "άλλοι" μας λένε ότι χρειάζεται άλλα 3 χρόνια -Ζεσουάλντο- για να παίξει μπάλα η ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν ακούσουμε τι λένε σήμερα για εκείνους τους παίκτες θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε μαζικά. Κακός και προβληματικός στα αποδυτήρια ο Σόουζα, λίγος ο βασικός της Κροατίας Βλάοβιτς, μέτριος ο Κόλκα. Καλά για τους Έλληνες δεν το συζητώ, πέρα από τον κηπουρό, όλοι ήταν άψογοι. Αλλά για να μας πούνε κάποια καλόπαιδα ποιοι ήταν στην διοίκηση και στα αποδυτήρια τότε. Πότε ξεκίνησε η φαγωμάρα και η κατρακύλα. Και πότε ξεκίνησε η τελική επίθεση στον Παναθηναϊκό από «Παναθηναϊκούς».
      Ο Κυράστας θα μπορούσε να προπονήσει ακόμα και Ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά...

      Διαγραφή