Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αν δεν είναι κακόγουστο αστείο, τότε...

...τότε αδέρφια ξεφύγαμε τελείως.
Πριν λίγο είδα από κοινοποίηση ενός φίλου το προφίλ αυτού του άνδρα. Αρχικά σκέφτηκα τον γνωστό Ζουγανέλη, αλλά διαπίστωσα πως ήταν άλλος. 
Ενημέρωση: Τελικά είναι ένας μαλάκας ο τύπος. Του αξίζει αναφορά στο fb. Δεν γράφεις μαλακίες όταν απλά θέλεις να πιεις ένα ποτό ή σε έχει πάρει από κάτω. ΜΟΥΛΕ.

Ξεφύγαμε, αδέρφια, αν ο τύπος έδωσε ή έστω προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του για μία γυναίκα τότε τι να πω. Σέβομαι τις γυναίκες και δεν θέλω να παρεξηγήσουν αυτό που θα γράψω, αλλά ρε φίλε έγινε η θάλασσα γιαούρτι και συ κλαις που δεν θα φας από το συγκεκριμένο; Κουτάλια υπάρχουν, άρπαξε ένα και φάε από αλλού.
Αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήταν κάποιος που ήταν άνεργος, στο Υπ. Οικονομικών εργάζεται(μπορεί και σε εφορία αλλά όσοι ανήκουν στο οικονομικών είναι και ψωνισμένοι και το χρησιμοποιούν). Δεν ήταν κάποιος που δεν ήξερε τι έκανε.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πεθάνεις, υπερασπιζόμενος την πατρίδα σου, την ελευθερία σου, το σπίτι σου ή την οικογένειά σου. 
Αλλά υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι λόγοι για να ζήσεις. Για να την ξανακερδίσεις, για να βρεις άλλη καλύτερη είναι οι δύο πιο γελοίοι λόγοι. Η ζωή δεν είναι κάτι που αγοράζεις, δεν είναι κάτι που δανείζεις ή δανείζεσαι, δεν σπάει σε κομμάτια και δεν είσαι εσύ αυτός που την δημιουργεί. Πάνω από όλα δεν είναι υλικό αγαθό ώστε να μπορείς να την αγοράσεις ή να την πετάξεις.

Μία ώρα μετά από την στιγμή που έκανα printscreen και δεν έχει γραφτεί τίποτα στο προφίλ του. Ελπίζω να είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου