Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμαζέψου μικρέ

Μικρέ πήρες ψηλά τον αμανέ και όταν πέσεις και θα γκρεμοτσακιστείς. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο Ζιντάν; Θα μπορούσα να γράψω απλά "έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο" και να τελειώσω με τις μ@λ@κίες που είπες.

Για να θυμηθώ το παρελθόν σου. Έπαιξες στον Παναθηναϊκό, σου έμαθαν μπάλα στον Παναθηναϊκό, έγινες γνωστός με τον Παναθηναϊκό, σε είδαν στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό και σε κάνανε καλά με τους καλύτερους γιατρούς στον Παναθηναϊκό όταν εσύ τραυματιζόσουν με την Εθνική. Κάνω κάποιο λάθος;

Ρε αχάριστο πλάσμα, ξεχνάς που είχες κάψει τους κοιλιακούς σου; Από τις δύο σερί Εθνικές. Ξεχνάς που χτύπησες το ποδαράκι σου; Με την Εθνική. Πότε σε έμαθε η Ευρώπη; Από τους αγώνες που έπαιζες με τον Παναθηναϊκό. Και θα έρθεις εσύ να μας πεις πως η Εθνική σου δίνει κίνητρο γιατί το πρωτάθλημα δεν αξίζει μία; Ο PANATHINAIKOS υπήρχε πριν από το 2004, τον γνώριζε η Ευρώπη, τον σεβόταν και συνεχίζει να τον σέβεται. Στην Εθνική του 2004 ξέρεις τι μερίδιο είχε ο Παναθηναϊκός;

Τι να μας πεις εσύ αγοράκι μου...Ξεχνάς που σε κάλυπτε η ΠΑΕ για τις μαλακίες που έκανες με τα πουτ@ν@κι@ που τριγυρνούσες. Αλλά για αυτό διάλεξες την Παναχαϊκή της Ιταλίας, την Πάρμα, γιατί και στους γείτονες η πουτ@ν@ πάλι puttana λέγεται. Άντε να πουλήσεις πρόλογο σε κανένα γίδι του Πειραιά που θεωρεί πορεία την πρόκριση στους 16. Και επειδή με κάτι παιδάκια σαν και του λόγου η ευγένειά μου πάει περίπατο, σου εύχομαι τα χειρότερα με την Πάρμα και να μαζέψεις τους τραυματισμούς του Χούτου και του Βακουφτσή μαζί. Άντε γιατί πολλά μας τα 'πες.

Αλήθεια αυτός όταν αποσυρθεί θα θεωρείται παλαίμαχος της ομάδας;


ΥΓ Βλέποντας στιγμιότυπα και γκολ από τα παιχνίδια της Εθνικής(τα ματς δεν τα είδα) σιχάθηκα πάλι. Είδα τον Κατσουράνη αγκαλιά με τον Μογγόλο(Μήτρογλου), τον είδα να δίνει κάθετη πάσα με την μία όπως και τον Σπυρόπουλο να κάνει καλό σουτ. Κλασικά πράγματα δηλαδή. Τα βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

ΥΓ2 Μπράβο στην ΠΑΕ που έκλεισε το γήπεδο της Λιβαδειάς. Τι να πω που δεν έχει και καύσωνα...Μάλλον είναι άσπρο και κρατάει μαστίγιο αυτό που τους δέρνει.

11 σχόλια:

  1. Όπως καλά κατάλαβες ΜΟΥΛΕ τα σχόλια που έκανες δεν τα έβαλα.
    Ίνδαλμα είναι ο Γκούμας που έδινε πάντα το 100% και όχι ο κάθε πιτσιρικάς που γυρνάει με πουτ@ν@κι@ και γαμάει την ομάδα.
    Όσο για τα αντεθνικά που έγραψες, μέσα στην 13(στον Ναό) έχουν φάει αρκετές σφαλιάρες κάποια ζώα σαν εσένα. Στην Πυλαία(στον τελικό) φάγανε χοντρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω, αν μου επιτρέπεις, αδερφέ "όσοι δεν γίναμε Παναθηναϊκοί το 2008".

      Διαγραφή
  3. Θα επρεπε να ντρεπεσαι που ευχεσαι σε αθλητη να τραυματιστει(!) επειδη ειπε αληθειες που δεν αντεχεις να ακους. Ξερεις, αυτο ειναι δικο σου προβλημα, οχι του (καθε) Νινη..

    Και για να σε προλαβω, ο μικρος κατεκρινε το ελληνικο ποδοσφαιρο και την ελληνικη νοοτροπια, μεγαλα μπουρδελα αμφοτερα, ΟΧΙ τον Παναθηναϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αν θα έπρεπε να ντρέπομαι άσε να το κρίνω εγώ. Ο μικρός είναι ποδοσφαιριστής και όχι αθλητής. Αθλητής αυτή την στιγμή και έπειτα ποδοσφαιριστής είναι ο Βύντρα. Καλή εξωγηπεδική ζωή, χωρίς καταχρήσεις και με έξτρα προπονήσεις και φυσική κατάσταση δεκαθλητή. Ο μικρός δεν γύρισε σε πέντε έξι ομάδες για να μιλάει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε βελτιώθηκε σε δύο μήνες μέσα. Η αχαριστία του όμως είναι δεδομένη καθώς ξεχνάει πολύ εύκολα(σε αντίθεση με τον Λάζαρο) ποιοι τον φρόντιζαν όταν τραυματιζόταν με τις Εθνικές. Σε λίγο θα μου γράψετε όλοι μαζί και για τους καθοδηγητές του μικρού πως είναι άγιοι.
    Να θυμάσαι πως η αλήθεια διαφέρει. Η αλήθεια των γαύρων, του Νίνη, των μπαοκιών, των μουσουλμάνων, των πασόκων και πολλών ακόμα σε διάφορους κλάδους της ζωής διαφέρει από την δική μου και δεν είμαι υποχρεωμένος να την δέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BTK καταννοώ απόλυτα τον εκνευρισμό σου, αλλά νομίζω πως υπερβάλλεις. Τουλάχιστον ο Νίνης έφυγε ως Παναθηναϊκός βάζοντας και 1000 ευρώ στην Π.Σ. Σημαντική κίνηση για έλληνα ποδοσφαιριστή, άλλο αν διαφωνεί κανείς με την κίνηση Αλαφούζου. Επειδή έζησα κάποιο διάστημα στην Ιταλία να σου πω πράγματι πως είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η διαφορά στο επίπεδο του κόσμου όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Εκεί τακτική γνωρίζουν μέχρι και οι γυναίκες!!! Δεν υπερβάλλω! Είναι και αυτοί φανατίλες, αλλά το κατέχουν απίστευτα το άθλημα. Να πούμε όμως φίλε Mike και μερικές αλήθειες:
    1. Μέσα σε αυτό το άθλιο πλαίσιο που σωστά περιέγραψε ο Σωτήρης νομίζω πως εξέχουσα θέση ΑΡΧΙΜ@Λ@ΚΙ@Σ κατέχει ο "Έλληνας ποδοσφαιριστής"... Δεν νομίζω πως ο Σώτος πέθανε και στην προπόνηση όπως έκανε ο Βαζέχα παλιά ή ο Διαμαντίδης στο μπάσκετ ή ο Λουκάς στη μπάλα σήμερα. Οπότε και λίγο αυτοκριτική για τον Σωτήρη δεν βλάπτει.
    2. Γενικά στον Παναθηναϊκό έχουμε ένα μαγικό χάρισμα να τσακωνόμαστε όλοι με όλους. Τέτοια αγάπη όμως από οπαδούς, διοικήσεις, δημοσιογράφους κλπ δεν πιστεύω να έχουν ζήσει πολλά νέα παιδιά στον ψυχρό - ώρες ώρες - ποδοσφαιρικό ΠΑΟ όπως ο Νίνης.
    3. Το καλοκαίρι του 2007 τα δύο καλύτερα next best things στην Ευρώπη ήταν ο Νίνης του Παναθηναίκού και ο Μήτρογλου από τη Γερμανία. Σήμερα από εκείνο το τουρνουά των Ελπίδων όλοι θυμούνται κάποιον ψιλοάγνωστο τότε Οζίλ. Να μην πω για τους ούτως ή άλλως πρωταθλητές Ισπανούς. Με τον Παναθηναικό ο Σωτήρης πήρε πρωτάθλημα, έπαιξε Ευρώπη, έγινε μέλος της Εθνικής, έβγαλε χρήματα απλησίαστα για τύπους σαν και εμάς και γνώρισε τόση αγάπη που ΟΛΟΙ καραγουστάραμε όταν τον είδαμε να φοράει το "7". Οπότε δε νομίζω να φταίει μόνο η παράγκα κλπ που ο Οζίλ παίζει βασικός σε Ρεάλ και Εθνική Γερμανίας και ο δικός μας είναι αναπληρωματικός σε μια μεσαία Ιταλική ομάδα.
    disgo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ δεν είναι απλά εκνευρισμός. Ήταν εκνευρισμός όταν γυρνούσε στα μπουζούκια με «μοντέλες» τώρα είναι πολλά παραπάνω. Από τους Έλληνες παίκτες των τελευταίων ετών στον Παναθηναϊκό σήμερα στην Ιταλία από πλευράς δύναμης και αντοχής(όχι από τεχνική) παίζουν μόνο δύο, ο Λουκάς και ο Δημούτσος(κακώς δεν τον πήραμε πίσω) άρα ακόμη και να μην του ευχόμουν τίποτα ο μικρός θα την πάθει την ζημιά, εκεί δεν είναι φίρμα να πάρει και μερικά σφυρίγματα. Τι να σου πω ο μικρό αυτή την στιγμή μέσα μου είναι στην ίδια θέση με άτομα των gay.
      Όσο για τα 1000€ στην ΠΣ με αφήνουν αδιάφορο, ειλικρινά πιστεύω πως ο κ.Αλαφούζος δεν αγαπάει την ομάδα και δεν μπορώ να εξηγήσω με λογικά επιχειρήματα τι κάνει. Διάβασα πως είσαι υπέρ και δεν θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση γιατί στο συγκεκριμένο δεν θα βγάλουμε άκρη. Του χρεώνω στα μείον τις έρευνες που θεωρώ πως δεν έγιναν, τις φανέλες δώρο με την εγγραφή ακόμη και των 20€, τις διαφημίσεις σε όλα τα ΜΜΕ. Χρήματα που δεν μπορούσε να τα σπαταλήσει έτσι, αλλά το έκανε.

      Διαγραφή
  6. ποσο θλιβερη και μιζερη μπορει να ειναι η ζωη σου για να ευχεσαι τετοιο πραγμα στο σωτηρακι ρε

    το λουκα και το δημουτσο( που παιζει αυτος ????) τους εχεις προσεγγισει καμοια ευρωπαικη ομαδα ή μενουμε Ελλαδα ?

    χαιρε κομπλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ρώτα τον Λουκά αν μπορούσε να έχει φανέλα βασικού στην Πάρμα(χαλαρά), αλλά ανανέωσε με αυξημένες αποδοχές στην Πανάθα. Όσο για τον Δημούτσο, μάλλον είσαι μυρωδιάς, αν δεν έχει τραυματισμούς θα αφήσει εποχή. Φέτος που θα είμαστε με τον Κατσουράνη και τον Σπυρόπουλο πάλι βασικούς θα δεις που θα διεκδικεί ο Δημούτσος την έξοδο στο Champions League.
      Όσο για την ζωή μου, εγώ έχω ζωή δεν είμαι φαρτ(καθοδηγούμενο επί πληρωμή άβουλο ον).

      Διαγραφή
  7. τι ειναι φαρτ ρε τρομπακλα ?

    ακομα και θεσνικη που ειναι και ευκολες οι γκομενες παλι με την παλαμη την βγαζεις ? μπλου ιγκουανα πανε 15 ε ο χωρος ρε ....σου φεξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάρτ, είναι αυτό που είσαι εσύ βλακούλη.
      Όσο για το κωλόμπαρο, μάλλον μέχρι εκεί φτάνεις και μάλλον πληρώνεις αλλά δεν...εσύ ξέρεις μόνο την πιπίλα στα αφεντικά σου.
      Συνεχίστε, είναι καλά τα κλικ σας αλλά αν δεν βλέπεις τα φιλαράκια σου τα άλλα ΦΑΡΤ στο ίντερνετ δεν θα φταίω εγώ.
      Τώρα άλλαξε χέρι για να μην πιαστείς. Μπαγλαμά.

      Διαγραφή