Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά η 13 τι είναι;(ιδεολογικά)

Κάποτε η θ13 είχε πάρει σκοτεινό μονοπάτι με την Ν.Ο.Π.Ο. αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχασε τον δρόμο της. Ο δρόμος της και η πορεία που χάραξαν οι Παναθηναϊκοί οπαδοί ήταν πάντα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ και Ελληνοκεντρικός. Πολέμησαν για την Ελλάδα, κάτι που μόνο οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν επίσης την τιμή να έχουν κάνει και κανείς άλλος.

Τα τελευταία χρόνια κάποιοι κοπρολάγνοι πάνε να χαλάσουν αυτή την μαζική ιδέα, την αγάπη στο Έθνος και την Πατρίδα. Πάνε να περάσουν κάποια «μοντέρνα» μηνύματα Antifa και άλλες μαλακίες. Όλοι αυτοί είναι χειρότεροι από τους gay. Γιατί; Γιατί αποκαλούν τους gay "αδερφέ".

από το Anti Antifa Gate 13
Τράβα στο λιμάνι μωρή Τζούλια να πιάσεις κάγκελο και πάρε και τις φίλες σου μαζί. Μακριά από την 13 γαυροποιημένα βαζελάκια. Ο Παναθηναϊκός δεν σας αξίζει.

ΥΓ "Για να είσαι καλός Παναθηναϊκός πρέπει να είσαι και αντι-Ολυμπιακός" το θυμάστε ρε ζώα;

6 σχόλια:

  1. Δεν γίνεται ένα σχόλιο ενός μαλάκα, ή ένα γκρουπ που αριθμεί 1000 μέλη να αντιπροσωπεύει την 13...
    Κάθε βλαμμένο που κοτσάρει ένα 13 στο όνομά του ή δημιουργεί ένα σαχλογκρουπ, δεν σημαίνει ότι είναι και η Θύρα 13!!
    Υπάρχει το site, οι σύνδεσμοι και τα γήπεδα όπου εκφράζεται η φωνή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ Antifa άτομα και ομάδες ατόμων υπάρχουν πλέον πολλά στην 13. Όταν αυτοί οι ΜΟΥΛΟΙ του απαντάνε του gay στείλε στο inbox είναι διαχειριστές. Είναι τα ίδια άτομα που ευθύνονται για διχασμό και το παιχνίδι επιβολής κάποιων ΑΡΔ που εργάζονται στην τριπλέτα της ντροπής.

      Αλήθεια ρε pap από που ξεκίνησαν τα τσογλάνια που παρακινούσαν τον κόσμο να κάνει επεισόδια στο ντέρμπυ με τους gay και ενώ χάναμε 0-1, που γυρνάει, και τελικά μας ξεσκίσανε με την τιμωρία. Η Θ13 δεν τους ελέγχει, και όχι μόνο δεν τους ελέγχει τους μπινέδες αλλά τους ανέχεται και από πάνω.
      Δεν θα είμαι εγώ που θα κρίνω club όπως το Ζωγράφου, αλλά τους σάπιους θα τους σεντράρω όπου τους βρίσκω. Αν το έγραφα με άλλο τρόπο, θα του έδινες σημασία; Όλα έχουν το λόγο τους. Και να θυμάσαι πως σκοπός μου δεν είναι να κερδίσω τίποτα, ούτε να ζημιωθεί η ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα, είμαι μόνος και ξοδεύω ελεύθερο χρόνο για να ψάχνω, να βρίσκω, να γράφω και να απαντάω.

      Διαγραφή
  2. Εννοείται ότι είναι διαχειριστές, δεν αντιλέγω... αυτό που λέω είναι ότι αν φτιάξω ένα γκρουπ και το ονομάσω "Θύρα 13", δεν σημαίνει ότι είμαι και η Θύρα 13, κατάλαβες; Σίγουρα μέσα στον συνδεσμιακό χώρο θα υπάρχουν και antifa, και χρυσαυγίτες, και πασόκοι, και νεοδημοκράτες... φυσιολογικό είναι αυτό, αλλά δεν σημαίνει και ότι η Θύρα 13 είναι ταγμένη κάπου ιδεολογικά!
    Όσο για τα επεισόδια, πεπείθησή μου είναι ότι δεν έγιναν από την 13, ήταν προαποφασισμένο και προμελετημένο να γίνουν από γνωστούς-άγνωστους, που δεν είναι καν Παναθηναϊκοί! Πόσο μάλλον συνδεσμίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αδερφέ σίγουρα υπάρχουν απόψεις από κάθε χώρο. Όταν όμως οι διαχειριστές δηλώνουν Antifa13 και τα μέλη τους είναι λογικό να είναι «Παναθηναϊκοί» και δη της 13. Είναι σαν να μου λες πως αν βγει στο fb group με Θ4 από τα μΠαόκια θα πάει να γίνει μέλος αυτός από την 6 ή την 7, δεν στέκει.
      Η 13 δεν είχε κομματική απόχρωση ποτέ, αλλά πάντα είχε Εθνική συνείδηση.

      Από την 13 έφευγαν τα άτομα που απλώθηκαν και παρακινούσαν για επεισόδια και απειλούσαν όποιους τους έλεγαν κάτι διαφορετικό.

      Διαγραφή
    2. Επειδή το ξέχασα πριν, αν τους αποκαλούμε γνωστούς-άγνωστους είμαστε ακόμη χειρότεροι γιατί τους υποθάλπτουμε.

      Διαγραφή
  3. Τα προηγούμενα σχόλια διαγράφηκαν καθώς δεν ήταν του pap13 και πέρασαν μόνο λόγω βιασύνης.
    Στημένα σχόλια δεν θα ξαναβγούν, ακούς Μα(λα)κούλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή