Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

"Λόγω κρίσης πουλήσαμε το Ευρωπαϊκό κουστούμι"

Πέρα από τον Καρνέζη που προσπάθησε να γλιτώσει τα χειρότερα για την ομάδα μας όλοι οι υπόλοιποι(εκτός του Χάρη Μαυρία που σαν αλλαγή δεν θα τον κρίνω για το λίγο χρονικό του διάστημα) ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Οι πρώτες δύο σέντρες έγιναν από τον Βύντρα, αλλά καμία δεν είχε καλό αποτέλεσμα. Στην δεύτερη ο Κουίνσι άκουγε Στράτο Διονυσίου, δεν δικαιολογείται αλλιώς η ζεμπεκιά. Η Μάριμπορ μου θύμισε Παναθηναϊκό. Τον Παναθηναϊκό των παλαιότερων ετών που όταν έπαιζε με μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες τις ταπείνωνε. Δεν ξεχνώ τι κάναμε σε Άρσεναλ, Μπάρτσα εντός αλλά και σε Γιούβε. Τα ίδια μας έκανε η Μάριμπορ. Μπήκε με "μάτι που γυάλιζε",  με όρεξη να εκμεταλλευθεί τις αδυναμίες μας, να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, να κάνει την ευρωπαϊκή νίκη που τόσο ήθελε και ζητούσε.

Λυπάμαι που έβλεπα το παιχνίδι με φίλο που λόγω ανωτέρας βίας δεν είχε παρακολουθήσει άλλο παιχνίδι μέχρι σήμερα(τη φετινή σεζόν). Απογοητεύτηκε από τα πρώτα λεπτά και το σχόλιο του όταν έληξε το παιχνίδι... Το σχόλιο...πως να το γράψω που δεν πάνε τα γαμημένα τα δάχτυλα.
"Λόγω κρίσης πουλήσαμε το Ευρωπαϊκό κουστούμι"
Έχει άδικο; Τι να του πω πως διώξαμε καλύτερους και φέραμε χειρότερους; Ξεκινήσαμε σαν την Μπάρτσα του Γκουαρντιόλα χωρίς επιθετικό, 4-6-0. Έβαλε τον απόντα Φορναρόλι(55) και στο 75ο λεπτό βγάζει τον Κουίνσι και βάζει τον Μαυρία. Παππού δεν πας να κρατήσεις το σκορ για να μην βάλεις δεύτερο επιθετικό βγάζοντας αμυντικό, χάνεις ήδη 2-0. Δεν γράφω άλλο γιατί θα αρχίσω να επαναλαμβάνομαι(Κατσουράνης, Σπυρόπουλος)...

Καληνύχτα Ευρώπη...και στον Πουρέα δεν ξεχνάτε ποτέ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕ.

ΥΓ για όσους απορούν για την εικόνα, Εκπτώσεις στην απόδοση...

11 σχόλια:

  1. Μην ακουω αηδιες... ο Παναθηναικος ειναι λευτερος πια λεμε..

    υ.γ. για να σοβαρευτουμε και λιγο, προπονητης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που εχει φαει ξεφτιλα με 3αρα απο ομαδουλες που πριν λιγα χρονια τις ειχαμε ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, και να βγαινει ανετος κ ωραιος στην τηλεοραση κ να λεει με ανεση ε απλα δεν ειμαστε σε καλη κατασταση αυτο τον καιρο, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΑ "ΔΑΣΚΑΛΕ" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κατσουράνης δεν ξέρει τι φταίει;
    Ποιος ξέρει ρε; Εγώ, ο Σκεπτόμενος, ο Κουρσάρος, ο Alfa, ο Laplace, ο Geo, ο Άλχι, ο Neokosmitis; Ποιος;
    Άσε ρε Κατσουράνη ξέρω ποιος φταίει. Ο ρουφιάνος ο Γκούμας φταίει για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως να μην τον στηριξει? Ποιος θα δωσει τα λεφτα για την αποζημιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ΠΣ δεν δίνω ούτε σεντ, αλλά για να φύγει ο "ύπνος" δίνω.
      Αν μαζευτούμε όλοι μαζί όσοι είμαστε διαθέσιμοι μαζεύουμε παραπάνω χρήματα.

      Διαγραφή
    2. Εγω προσφερομαι να τον παω στο αεροδρομιο , μετραει ?

      Διαγραφή
    3. Πέρα από την πλάκα, εγώ το έγραψα σοβαρά. Αν δεν έχουν τότε δίνω, αλλά και οι μετοχές όλες στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, όχι στην ΠΣ.

      Διαγραφή
  4. Σε πολλά σημεία του αγώνα είχαμε το πάνω χέρι. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ όταν ελέγχαμε το παιχνίδι, ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Ζεσουάλντο Φερέιρα.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ, ΦΥΓΕ ΣΤΟ ΜΑΡΙΜΠΟΡ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

    Υ.Γ. Αλλιως μεγαλωσα με την ομαδα, γιαυτο τα εχω παρει τοσο πολυ με τον "silver alert"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος δεν μεγάλωσε αλλιώς; Όλοι μάθαμε να ήμαστε περήφανοι και όταν χάνουμε με μεγάλο σκορ να είναι από ανώτερες ομάδες. Αυτό το σύνολο με τις φανέλες με το Τριφύλλι δεν το λες αρχικά ομάδα και κατά δεύτερο Παναθηναϊκό.

      Διαγραφή
  5. Τι να πω που δεν έχει ειπωθεί πια... τα λέγαμε μέρες πριν τον αγώνα και όλοι έλεγαν πως είμαστε υπερβολικοί και πως η ομάδα "πρέπει να δέσει"!..
    Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι σκέψη ήταν αυτή να παίζουν στα κέντρο - αριστερά Κουίνσι και Σισοκό, λες και δεν γνωρίζει ο Φερέιρα πως ο Κουίνσι (που μόνο αυτός που ξέραμε δεν ήταν) χρειάζεται χώρο μπροστά του για να κάνει κάτι, αφήνοντας έτσι ολόκληρη δεξιά πλευρά στις ανόδους του Βύντρα με τις βοήθειες του Ζεκά.
    Το χάος το είδαμε όλοι, το ταμπούρι στο 1ο ημίχρονο και την αδυναμία να βγουν τρεις συνεχόμενες πάσες, επίσης.
    Και έχουμε μετά τις εντελώς αστείες δηλώσεις του προπονητή που μας λέει ότι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο!!! Δηλαδή πέρσι εκτός του Σισοκό (που η εμφάνιση τον σώζει) και του Βελάσκεζ πίσω οι υπόλοιποι δεν προπονούνταν από αυτόν;;; Ποια "νέα" ομάδα λοιπόν;;; Μήπως η δουλειά γινόταν από τον βοηθό του που έφυγε, αυτός απλά καθόταν στον πάγκο και τώρα μας το λέει με πλάγιο τρόπο;;; γιατί αλλιώς δεν μπορείς να εξηγήσεις τις βλακείες που είπε αλλά και το γεγονός ότι δεν έκανε 3η αλλαγή σε ένα αγώνα που έχανε!
    Είμαι πολύ περίεργος πια "κεφάλια" θα κοπούν και ποιοι θα μείνουν στο πάγκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφέ μονίμως κακοί γινόμαστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τα γράφουμε, τα ξαναγράφουμε αλλά τα ΦΑΡΤ τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο περίεργο από τη στάση του Αλαφούζου, γιατί πολλοί τη συγκρίνουν με την στάση του Δ.Γιαννακόπουλου. Ο Δημητράκης καλά κάνει και στηρίζει τον Πεδουλάκη αλλά ο Αλαφούζος αφήνει τον παππού να μας κάνει την ομάδα άνω κάτω. Όταν γελούσαν άλλοι(και οι Ισπανοί) που τον πήραμε μετά την Μάλαγα, τον έσωζε ο Λέτο. Τι να πω ρε φίλε. Σκάω, βράζω στο ζουμί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή