Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντική πληροφορία(όχι για την ομάδα)


Μπορεί να είναι και αποκλειστική η πληροφορία, δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα δεν είναι γνωστή στον πληθυσμό. Το σίγουρο είναι πως οι συγκεκριμένες σκέψεις υπάρχουν εδώ και καιρό αλλά τελευταία έγιναν πολύ πιο έντονες.
Συνήθως όλα τα πειράματα στην Ελλάδα γίνονται στην Βόρειο Ελλάδα. Για παράδειγμα τα Τούρκικα σήριαλ. Αλλά αυτό το πείραμα έγινε στην Αθήνα και δυστυχώς πέτυχε. Είχε τόση επιτυχία που τώρα τους άνοιξε η όρεξη να το εφαρμόσουν και στην  Θεσσαλονίκη. Βλέπεις όταν με μία απόφαση τρέχουν χιλιάδες να αγοράσουν αποκωδικοποιητές γιατί να μην κερδίσουν και άλλο κάποιες "φιλικές" εταιρίες;

Megaλο Μεγάλο κανάλι σκέφτεται να διακόψει την εκπομπή αναλογικού σήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αφού οι Αθηναίοι δεν αντέδρασαν γιατί να αντιδράσουν αυτοί, οι χαλλλαροί; Ο λόγος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων για το ίδιο. Τώρα αν το ίδιο ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι της παρέας της digea δεν το γνωρίζω. Μην ρωτήσετε κάτι παραπάνω, δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω για κανένα άλλο θέμα που αφορά το συγκεκριμένο κανάλι.

Με τις υγείες μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου