Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Αν ισχύει η φήμη...

Αν ισχύει η φήμη πως το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ θα σταματήσει να είναι μονοπώλιο τότε για εμένα εξηγούνται πολλά, πάρα πολλά. Για την ομάδα και όχι μόνο. Έγραφα εδώ και πολλούς μήνες(δεν θυμάμαι αν ήταν και πλέον του έτους) πως η οικογένεια που κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού θέλει να απεμπλακεί και θα το κάνει καθώς απαγορεύεται να είσαι μέτοχος σε ΠΑΕ και να έχεις άδεια στοιχηματικής εταιρίας.

Το περίεργο είναι πως δεν τους απασχολούν και άλλες εταιρίες τους(πχ το MEGA). Αν τους απασχολούσε, σοβαρά, το θέμα του τηλεοπτικού σταθμού δεν θα κοιτούσαν πως να μειώσουν τη ζημιά αλλά πως να γυρίσουν την κατάσταση. Δεν θα ψαχνόντουσαν να κάνουν μόνο ψηφιακό το σήμα και στην Θεσσαλονίκη και θα κοιτούσαν πως θα γλιτώσουν παρόμοιες καταστάσεις με αυτές του Άλτερ. Η κατάσταση στο κανάλι έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν μου καίγεται καρφάκι για τα καθίκια τους δημοσιοκάφρους και τους πρωνατζήδες, αλλά υπάρχουν και οι τεχνικοί που δεν μου φταίνε σε τίποτα και δεν έπαιρναν και τα υπέρογκα ποσά. Υπάρχει βλέπετε και η καβάτζα του Σταρ. Στα ίδια γραφεία, στους ίδιους χώρους και υποβιβάζει το Σταρ να έχει σχεδόν μόνο σειρές και ξένες εκπομπές. Φτηνή λύση, αλλά πάλι δεν εξηγεί τίποτα για την ομάδα μας, τον Παναθηναϊκό.

Αλήθεια ρε μάγκες, αν έμπαιναν κάποιοι «φτωχοί» συγγενείς στο σπίτι σας και έκαναν «κατάληψη». Όσο έμεναν στην πολυτελή σας βίλα έκαναν πολλά έξοδα και άφηναν απλήρωτους λογαριασμούς, οι οποίοι μαζεύτηκαν αλλά οι «φτωχοί» συγγενείς δεν άλλαξαν τροπάριο και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Και εκείνη την στιγμή ένας μικρομεσαίος ερχόταν και σας έλεγε πάρε κάτι λίγα και παίρνω εγώ το σπίτι όπως είναι τι θα κάνατε; Δεν θα το δίνατε; Όλοι θα ψάχνανε τι έγινε στη συμφωνία και μυστικούς όρους, δοσοληψίες και συμφωνίες. Εσείς όμως θα γνωρίζατε πως έφυγε ένα βαρίδι από τα πόδια σας και πλέον σε λίγο θα μπορούσατε να αγοράσετε μεγαλύτερη βίλα και με φύλαξη για να μην έρθουν πάλι οι τζαμπατζήδες. Εγώ φίλοι μου θα το έδινα το σπίτι τόσο φτηνά όσο η οικογένεια τον Παναθηναϊκό. Ξέρει κανείς τι τζίρο κάνουν οι Έλληνες σε στοιχηματικές εταιρίες; Ξέρει πόσα κέρδη έχουν αυτές οι εταιρίες; Και πάνω απ' όλα δεν μπορούν να σου έρθουν πάλι οπαδοί και να σου κάνουν συλλαλητήριο για να πουλήσεις. Δεν θα πάει καμία ΠΕΚ και θα κρατά τα κέρδη για την οικογένεια.

Όλα αυτά αν ισχύει η φήμη για πτώση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ άμεσα.

2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ (Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ)ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ,ΕΧΕΙ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ(ΔΕΠΑ,Ε.ΛΠΕ,ΔΕΗ)ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ ΠΑΝΤΑ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ(ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ).ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟΛΟΤΤΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ)ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ REVOIL.
    Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΒΑΡΙΔΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ.(ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ).ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)ΕΛΛΑΔΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ και εγώ για το σχόλιο.
      Αυτό που εγώ γνωρίζω είναι πως έχει για την Ελλάδα μία μεγάλη εταιρία στοιχηματισμού και περιμένει να σπάσει το παράνομο μονοπώλιο του ΟΠΑΠ(από πίσω είναι ο γνωστός πράκτορας, που είχε παράλληλα και ΠΑΕ). Αν η φήμη είναι αλήθεια(πως σπάει το μονοπώλιο) τότε η ομάδα μπλοκάρει την στοιχηματική, εκεί πήγαινε το βαρίδι.
      Το τελευταίο που γνωρίζω είναι για τμήμα των ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ(το πόρτα-πόρτα). Οι απίθανοι που διοικούν το κράτος ενώ η δραστηριότητα αυτή πήγαινε καλά, την ξεπούλησαν και έδωσαν ακόμα και τον αριθμό κλήσης σε ανταγωνίστρια εταιρία.
      Για τα υπόλοιπα που μου γράφεις δεν τα γνωρίζω αλλά δεν μου κάνουν και καμία έκπληξη για το μέγεθος των επιχειρήσεων της οικογένειας. Έχει εξαγοράσει ήδη την Shell Hellas αν δεν κάνω λάθος.
      Περίεργη σύμπτωση αλλά η άνοδος και η πτώση της μεταπολιτευτικής Ελλάδας ταιριάζει με την πορεία της ομάδας μας. Όπως λέει και ο φίλος Γ.Γάκης το πρόβλημα της ομάδας είναι πολιτικό(με βρίσκει σύμφωνο).

      Όποτε θέλεις να σχολιάσεις κάτι ή να μου δείξεις πως κάπου έχω λάθος(το έκανε ο φίλος που έχει το blog Green Empire και τον ευχαριστώ) να το κάνεις. Το μόνο που ζητάω είναι να μην βρίσεις(δεν πιστεύω πως θα βρίσεις αλλά αφού ακόμη δεν το έχω σε μόνιμη θέση πλάγια το γράφω).

      Διαγραφή