Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τα site της ντροπής στην υπηρεσία των gay


Τόσα ωραία είπε σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και κάποιοι συνεχίζουν να θέλουν να κάνουν κακό στο μοναδικό τμήμα του συλλόγου που θέτει ψηλά τον πήχη. Με τον γνωστό τρόπο, που αυτοί έχουν ανάγει σε επιστήμη, γράφει ένας γαύρος πέντε παπαρολογίες και μετά τις δίνει σε έναν «Παναθηναϊκό» να τις γράψει στο αγαπημένο site των επιχορηγούμενων γαυροποιημένων «οπαδών».

Σήμερα ο γιος του κ.Παύλου είπε πολλά, πάρα πολλά αλλά κάποιοι στέκονται σε μία μικρή απάντηση που αφορούσε το μπασκετικό τμήμα. Ξεχνάνε όλες τις απαντήσεις που έδωσε για τα πούρα, ξεχνάνε ότι είπε για την προσπάθεια που κάνει στο μπάσκετ και χτυπάνε την ομάδα στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Απορώ με τους υγιείς Παναθηναϊκούς που μπαίνουν στον κόπο και ενημερώνονται καθημερινά από αυτά τα site. Στον ίδιο χώρο με τους ίδιους συντάκτες το site  που χρησιμοποιεί ένα από τα ιστορικότερα ονόματα του Παναθηναϊκού και δύο site των gay. 

Μαύρο σε όσους μας θέλουν δεύτερους.
Μαύρο σε υπαλλήλους γαύρων και επιδοτούμενους των πούρων.

ΥΓ Δημητρή Γιαννακόπουλε συνέχισε να τους πονάς και έχω αρχίσει να ξεχνάω. Όσο τους πονάς, τόσο πιο δίπλα σου θα είμαστε, για να σε υπερασπιστούμε. Χρειαζόμαστε κάποιον να λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και να τους τις λέει φόρα παρτίδα. Για να είσαι καλός Παναθηναϊκός πρέπει να είσαι και αντί-Ολυμπιακός. Μην ξεχνιόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου