Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα κωλόπαιδα

Είναι κάτι κωλόπαιδα που ευθύνονται για την μισή εικόνα ντροπής της ομάδας. Τα κωλόπαιδα του ΦΟΡΕΑ. Μας πουλάνε Παναθηναϊκοφροσύνη και νταβατζιλίκι με τις ευλογίες κάποιων ΑΜΕΤΟΧΩΝ. 
Ως πότε ρε τσογλάνια θα βάζετε ταφόπλακα στα δικά μας όνειρα;
Ως πότε επειδή κάποιοι από εσάς τα παίρνετε θα μιλάτε εκ μέρους ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών;
Δεν σας ανήκει ΤΙΠΟΤΑ και προπάντων ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η 13.
Έχω βαρεθεί να ακούω για τον πύρινο κόσμο, τους οργανωμένους και άλλες τέτοιες μαλακίες. Όλος αυτός ο «φανατικός» κόσμος του Παναθηναϊκού σήμερα ήταν κάτι λίγοι στο πέταλο. Αν όμως είναι ντέρμπυ τότε αφήνουν τις λοιπές ασχολίες και πάνε να βάλουν και αυτοί το χεράκι τους ώστε να μην ορθοποδήσει ποτέ η ομάδα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι αλητείες με Ολυμπιακό Βόλου και με τους Gay. Πηγαίνετε και χτυπάτε, βρίζετε και απειλείτε κόσμο που τα προηγούμενα χρόνια στήριζε την ομάδα και δεν την καταδίκαζε, αλλά στα μικρά παιχνίδια είστε απόντες.

Το μόνο που μάθατε να κάνετε σωστά είναι να υπηρετείτε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ και να καπελώνετε όλο τον κόσμο που ανήκει στον Φορέα και ΑΓΑΠΑΕΙ τον Παναθηναϊκό και όχι τα αφεντικά σας.

Ποιος ρε ΑΜΠΑΛΟΙ θα πήγαινε χωρίς εντολή να δηλώσει στήριξη στον κοιμισμένο γέρο;
Θίγεστε με όσα γράφω; Να δω που θα κρυφτείτε όταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει να αντιδράσει. Προς το παρόν έχει να αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά ατομικά προβλήματα ο καθένας με όσα μας κάνει η κάθε Κυβέρνηση.

2 σχόλια:

  1. Υπό του μηδέν;
    Ρε τραβάτε να δείτε κα'νά τούρκικο σήριαλ ακόμη, μπας και μάθετε... ελληνικά! Μηδεν.. εξαιρουμένου!!!

    Μαστουρωμένος Αρχιμανδρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα σε πληρώσουν γιατί άφησες το σχόλιο σε άλλο κείμενο, Τζούλια.

      Διαγραφή