Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τουρκία καταρρέει και «εμείς» την προσκυνάμε;

Τέτοια επίθεση δεν έχει δεχτεί ούτε λαός ούτε έθνος πέρα από τον Ελληνικό.
Είναι απορίας άξιο όταν όλοι μαζί χτυπούν αυτός να αντέχει τα απανωτά χτυπήματα. Λένα πως τα κάστρα πέφτουν από μέσα, αλλά αυτό το κάστρο είναι διαφορετικό. Οι προδότες είναι παντού, έχουν ανοίξει όχι μία αλλά όλες οι πόρτες, μυστικές και φανερές, αλλά αυτό παραμένει άπαρτο. Δεν μπορούν να το κατακτήσουν και κανείς δεν καταλαβαίνει την αιτία.
Οι «ηγέτες» μας πρόδωσαν, οι ανώτεροι αξιωματούχοι επίσης, τα όργανα εξουσίας τους(ΜΜΕ) το ίδιο και τελευταίοι οι ίδιοι οι κάτοικοι αυτού του τόπου τον πρόδωσαν.
από το enet.gr
Θυμάστε αυτή την σκηνή; Θυμάστε την σημειολογία αυτού του χρώματος(τιρκουάζ); Είναι αυτό που εκφράζει τον Τουρκισμό. Και τι ωραία φωτογραφία, ένας «βαφτισμένος» Χριστιανός γιος Εβραίας μαζί με έναν απόγονο Ελλήνων του Πόντου, εξισλαμισμένο, υμνούν τον Τουρκισμό.
Σαν να μην έφτανε αυτό, προνόησε η τότε Κυβέρνηση να ετοιμάσει ένα βιβλίο για να μάθει η νεολαία την νεότερη Ελληνική ιστορία. Δύο φίλες, δύο συνεργάτιδες αποφάσισαν να αλλάξουν την ιστορία. Την ίδια ιστορία που διηγήθηκαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, άνθρωποι που όσοι είναι ακόμα στην ζωή δεν μπορούν να σβήσουν τις τραγικές μνήμες της Σφαγής στη Σμύρνη. Μία σφαγή που την ονομάσανε οι δύο φίλες «συνωστισμό».
Λες και δεν μας έφτανε που μέλη Λέσχεων παραποιούν και βιάζουν την Ελληνική ιστορία, έρχονται τα επικοινωνιακά τους όργανα να πάρουν σειρά. Να πάρουν αυτοί την σκυτάλη και να μας δείξουν πόσο καλοί, πόσο πολιτισμένοι, πόσο ευγενικοί είναι οι γείτονές μας. Να μας δείξουν σπίτια όμορφα, πλατείες καθαρές και περιποιημένες, ανθρώπους με ευαισθησίες και με αυτό τον τρόπο να «μας» καθηλώσουν μπροστά στο χαζοκούτι. Θέλουν το κοινό τους να ενδιαφέρεται μόνο για το μέλλον της κάθε σειρά και την εξέλιξή της. Θέλουν τον Ελληνικό λαό να αδιαφορεί για ότι γίνεται, για ότι του κάνουν ή για ότι παθαίνει ο διπλανός του. Από τις 11 μέχρι τις 14 τα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας έχουν από δύο ώρες «φροντιστήριο» και δεν σταματούν εκεί. Από τις 19 ως τις 20 και από τις 21 ως τις 23 έχουν πάλι από ένα δίωρο το καθένα. Καταιγισμός ποιότητας, βλέπετε το πείραμα με το Τούρκικο σήριαλ στο Μακεδονία(αθεόφοβε Μ.Κ. βρήκες κανάλι με κατάλληλο όνομα) είχε θετικά αποτελέσματα και ήταν και κερδοφόρο. Αμέσως μετά όμως από τα πρώτα σήριαλ παραγωγής της «γείτονος» άρχισαν να «μοιράζουν» ψηφιακούς δίσκους γνωστής εταιρίας για την εκμάθηση της γλώσσας. Μάθαμε δηλαδή να μιλάμε Ελληνικά, γνωρίζουμε έστω και λίγα Αρχαία Ελληνικά και θα μάθουμε και Μογγόλικα. Όχι δεν τελείωσε εδώ η επίθεση στον Ελληνικό λαό. Αφού κάνουν νούμερα τα κανάλια εμείς θα κάνουμε πωλήσεις σκέφτηκαν κάποιοι διευθυντές περιοδικών και πλέον «μοιράζουν» τα επόμενα επεισόδια σε dvd για να γνωρίζουμε την πλοκή πριν τη δούμε και στα κανάλια να κάνουμε απλά επανάληψη.

Και επειδή δεν θα μάθετε ποτέ τι συμβαίνει στην «όμορφη» αυτή χώρα βλέποντας τις αηδίες που σας προσφέρουν απλόχερα κάποια συστημικά κοράκια και ως γνωστόν βαριέστε να ψάξετε σας ενημερώνω πως ένας λαός με περηφάνια τους κάνει πλάκα τους Μογγόλους γείτονες μας. Οι Κούρδοι, που παραδώσαμε(ο «κύριος» "Μαζί τα φάγαμε" δηλαδή) τον ηγέτη του κόμματός ΡΚΚ στους Τούρκους, κάνουν συνεχείς επιθέσεις και αυξάνουν την έκταση που κατέχουν και ελέγχουν. Έχουν ένα όραμα στο μυαλό τους και δεν αποσπούν την προσοχή τους με τηλεοπτικά «σκουπίδια», θέλουν να δουν ελεύθερο το Κουρδιστάν. Εσείς εδώ όμως «ελεύθεροι» Έλληνες ξεχάσατε τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας από την Σμύρνη και τον Πόντο, αποσύρατε τις μνήμες των γεγονότων στην Πόλη και ζείτε ευτυχισμένοι. Ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγιά που μας έχουν υπό την σκέπη τους.

ΥΓ Στέλιο κράτα μου ρε συ το τεύχος με τα dvd του Σουλεϊμάν να μην τα χάσω...πλάκα κάνω.
ΥΓ2 Σάκη σ' ευχαριστώ για την έμπνευση που μου έδωσες ρε φίλε. Είχα καιρό να ακούσω κάποιον τόσο παθιασμένο με την ΠΑΤΡΙΔΑ του. 
ΥΓ3 http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/09/blog-post_9506.html για να δείτε όσοι δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει δίπλα σας.
ΥΓ4 Δεν ξέχασα τον κουμπάρο του Ερντογάν κ.Κ.Καραμανλή αλλά δεν ασχολούμαι με «πρώην» πολιτικούς.

4 σχόλια:

  1. γεια σου φιλε billy-the-kid
    HEIL GAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου αδερφέ.
    Συνέχισε την καλή δουλειά με τα ωραία κείμενά σου. Δεν είσαι απλά χρήσιμος, είσαι απαραίτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα καλύτερα άρθρα σου αδελφέ!
    Έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς...

    Και με άλλα που γράφεις συμφωνώ απλά εδώ έπρεπε για μένα να το πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κυριάκο.
      Όπως καταλαβαίνεις εσύ και όσοι με «γνωρίζουν» καιρό είναι και πράγματα που δεν δεν μπορώ να γράψω λόγω «μεγέθους»(δεν μπορώ να αντέξω μία ενδεχόμενη αγωγή, χόμπυ για κάποιους). Μακάρι να μπορούσα και να τα έγραφα όλα όσα είχα κατά νου.

      Διαγραφή