Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

HAARP στην Ελλάδα;

Νέα σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης

Πάτρα : Σεισμός 4.3 Ρίχτερ - Βορειοδυτικά των Καμαρών το επίκεντρο - Τρείς σεισμοί μέσα σε 1.30' ώρα
Ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή - Είχε προηγηθεί δονήσεις στην περιοχή εντάσεως2.8 και 2.5 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.3 ρίχτερ με επίκεντρο 25χιλιόμετρα Βορειοανατολικα της Πάτρας και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων σημειώθηκε στις 6.21' το απόγευμα με επίκεντρο την περιοχή των Καμαρών Αιγίου.

Ο Σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αιγιάλεια καθώς  το επίκεντρο απείχε 5 μόλις χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Καμαρών.

Πριν το σεισμό των 4.3 Ρίχτερ στις 5. 20’ το απόγευμα είχε σημειωθεί σεισμική δόνηση 2.8 ρίχτερ προερχόμενη 5 χιλιόμετρα βόρεια της Πάτρας με εστιακό βάθος επίσης 5 χιλιομέτρων.

Ενώ στις 4.44’ το απόγευμα είχε σημειωθεί άλλη σεισμική δόνηση μεγέθους 2.5 Ρίχτερ  εστιακού βάθους 5 χιλιομέτρων με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά του Αιγίου.
http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=25289

Νέα σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης

Νέα σεισμική δόνηση 4,9R σημειώθηκε στις 18:39 δυτικά της Κρήτης, στο ίδιο σημείο στο οποίο, καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σήμερα το πρωί στις 11:47
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 137 χλμ. δυτικά των Χανίων, ενώ το εστιακό του βάθος ορίζεται στα 12 χλμ.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν με διαφορά δύο λεπτών στα δυτικά και στα ανατολικά της Κρήτης απασχόλησαν τους σεισμολόγους.
Πιο συγκεκριμένα, σεισμική δόνηση μεγέθους 5,0 βαθμών (mb) της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:47 στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο εντοπίζεται ανοιχτά της Κρήτης σε απόσταση 137 χιλιομέτρων δυτικά των Χανίων ή 99 χιλιομέτρων δυτικά του Πλατάνου Κισάμου.
Το εστιακό βάθος προσδιορίζεται στα δέκα χιλιόμετρα.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, δύο λεπτά νωρίτερα, στις 11:45 πμ, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών (ml) της κλίμακας Ρίχτερ στην θαλάσσια περιοχή, νότια του Λασιθίου.
Συγκεκριμένα το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε απόσταση 92 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Ζάκρου και το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112925334

Σχόλιο BTK
Για ακόμη μία φορά το εστιακό βάθος στους δύο μεγαλύτερους σεισμούς ήταν 10χλμ. Κατά διαβολική σύμπτωση σε όλους τους «τυχαίους» σεισμούς το εστιακό βάθος ήταν 10χλμ.
Ρε ξεφτέρια δύο σε μία ημέρα;
Οι δύο μικρότεροι ήταν σε μικρότερο εστιακό βάθος, στο μισό. Με ταχύτητες δουλεύει; 5-10;

Κυριάκο σε ευχαριστώ για την παρατήρηση την προηγούμενη φορά. Επαληθεύεσαι ρε φίλε. (13-8-2012)
«Αδελφέ θα σου επιστήσω την προσοχή στο εξής!
Στο εστιακό βάθος!!!
Όλοι οι "ύποπτοι" σεισμοί έχουν εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα μέγιστο. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον λόγο αλλά πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με τις δυνατότητες της συγκεκριμένης μεθόδου.
Τσέκαρε το και θα δεις! Ακόμη και για αυτούς τους 2, ενώ πάντα αναφέρουν τέτοια στοιχεία, πολύ λίγα Μ.Μ.Ε. το έχουν γράψει και άργησα να το βρω.
Και φυσικά μάντεψε πόσο ήταν!?!..»



2 σχόλια:

  1. Τα "παιδιά παίζουν" και πάλι!
    Δυστυχώς επαληθεύομαι αδελφέ, και λέω δυστυχώς γιατί σύμπτωση που συνεχίζει να επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
    Είναι και αυτό στα τόσα που δεν γνωρίζουμε, συντελούνται γύρω μας και μας επηρεάζουν άμεσα χωρίς εμείς να έχουμε λόγο.
    Κάποτε ελπίζω να μάθουμε τα βαθύτερα σχέδια αυτών των κερατάδων και να λάβουν ότι τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ κάθε ένα που θα μαθαίνουμε, θα είναι και ένα επιπλέον όπλο απέναντί τους. Μόνο που εμείς είμαστε ακόμα στις σφεντόνες και αυτοί στα ΟΥΖΙ.
    Η διαφορά είναι πως είμαστε Έλληνες, αρκεί να το θυμόματε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή