Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συμμορία ξανασυγκεντρώνεται(ενημέρωση)

Είναι σαν να βλέπεις τις ταινίες με τον Κλούνευ και τον Πιτ, μόνο που ακόμα και εκείνοι πλήρωσαν. Εδώ στο Ellada κάποιοι δεν πληρώνουν ποτέ και μερικοί ζητάνε και τα ρέστα. Με λίγα λόγια "και κερατάς και δαρμένος". Βέβαια για όλα αυτά κανένα κακομαθημένο τσογλάνι που ξέρει λίγη μπαλίτσα δεν θα μιλήσει, κρατάει πισινή για την επιστροφή.

Οι ίδιοι άνθρωποι που σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του Δυτικού κόσμου θα είχαν σαπίσει στην φυλακή και οι ομάδες τους θα είχαν εξαφανιστεί από τον χάρτη στην Ελλάδα πουλάνε τρέλα, νταβατζιλίκι και ντόπα για ηλίθιους ψηλούς που μετράνε ακόμη με τα δάχτυλα. Όπως πολλά κείμενα αναφέρουν η συμφωνία για να επιστρέψουν Ολυμπιακός Κώλου και Καβάλα στην Β Εθνική έκλεισε στο Καραϊσκάκη. Γνώριμο έδαφος για τους μετέχοντες στη συμφωνία. Ανέβηκαν ΠΑΡΑΤΥΠΑ ομάδες οι πρόεδροι των οποίων καθόριζαν το πρόγραμμα των διαιτητών, είχαν παράνομες δραστηριότητες αλλά βεβαίως δεν ωφελήθηκαν οι συγκεκριμένες ΠΑΕ ποτέ. Δηλαδή κύριε «Αγαπούλα» εκτός από τον ηλίθιο που έπαιρνε ντόπα εσύ δεν έλεγες πως "τέτοια παίρνουν και οι δικοί σου". Μην απαντήσεις ξέρω ξέρω, για τον γιο σου και τους φουσκωτούς φίλους του τα έλεγες. Και μάλιστα όχι ντόπα για να δυναμώσουν αλλά για να μην σταματάνε να μαμάνε, σαν την κόκα δηλαδή. Μαζί με αυτούς ανέβηκε και ο Ηρακλής, η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε άδικα(η πρώτη ήταν παλιότερα ο ΠΑΣ). 
Ο ιστορικός σύλλογος του Ηρακλή βέβαια έχει τον ρόλο του πιο πάνω σκύλου. Έκανε ότι όλοι οι υπόλοιποι αλλά την πλήρωσε μόνο αυτός. Πλαστά χαρτιά είχαν πολλοί, χρέη σχεδόν όλοι, για αυτούς τους λόγους όμως έπεσε μόνο ο Ηρακλής. Για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Gay ούτε λόγος τόσα χρόνια, αλλά η «δικαιοσύνη» λειτούργησε μόνο για τον Ηρακλή. Αν βέβαια η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δεν συμμορφωθεί δεν την βλέπω να ανεβαίνει στην Σούπερ Κλίκα. 

Άντε να δούμε πάλι μαζί όλα τα παλικάρια, Πόλντο-Σάβας, Αχιλλέας, Χρήστος και σία κάνουν μία ωραία εταιρία. Που τον είχα ξανακούσει τον όρο εταιρία-οργάνωση...μάλλον εκεί που είχα ακούσει και για τον όρο ομερτά.

Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να δω την ομάδα να αγωνίζεται, όπως και τόσα χρόνια με την παράγκα, και να κάνει πορείες στην Ευρώπη. Άλλη ομορφιά και αίγλη το πρωτάθλημα απέναντι σε Gay και άλλα 10-12 παραρτήματα, αλλά το άρωμα της Ευρωπαϊκής πορείας καλύπτει την βρώμα από τον βόθρο της Ελλάδας. Αν ποτέ υπάρξει δικαιοσύνη θα γίνει και η σωστή διανομή των τίτλων, μέχρι τότε θέλω να μας δω σε ημιτελικούς ή και σε τελικό(δεν κατάλαβα η Μονοκό του Ζήκου ή η Σαχτάρ και η Γαλατά πως έφτασαν σε τελικό).

Ενημέρωση
Όλοι θα ανεβούν...Όλοι; Εκτός του Ηρακλή που θα μείνει εκεί που είναι. Προσφυγές στις άλλες ομάδες; Όχι βέβαια, μόνο στον Ηρακλή. Όπου φτωχός και η μοίρα του ή καλύτερα αφού δεν είναι μαζί τους δεν θα ανέβει και μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου