Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Keep on Rockin' in a GREEN world.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος της συνεργασίας της ΚΑΕ με τον Ζοτς όλοι είμαστε λυπημένοι. Η λύπη αυτή στους περισσότερους εκφράζεται στα κείμενά τους ως η πιο μαύρη ημέρα για το μπάσκετ του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός υπήρχε και πριν τον ΔΑΣΚΑΛΟ Ομπράντοβιτς και θα υπάρχει και μετά. Δεν διαλύθηκε, δεν σκοτώθηκαν παίκτες, δεν μπλέχτηκε σε σκάνδαλο που να την στιγματίσει, έχασε τον οδηγό της αλλά το σίγουρο είναι πως θα βρει άλλον. 

Η θέση του Ομπράντοβιτς στην καρδιά μας είναι δεδομένη, δεν τον βγάζει κανείς αλλά δεν είναι μόνος του. Η θέση έχει χώρο για τρεις Ζοτς-Παυλος-Θανάσης. Και η θέση έχει χώρο για τρεις γιατί από μόνος του ο Ζοτς δεν θα είχε πετύχει όλα αυτά και το ίδιο ισχύει και για τους Γιαννακόπουλους.

Ας δούμε τα παραδείγματα πλουσίων ομάδων που δεν πήραν τίτλους, Ρεάλ, Μπάρτσα, Τούρκοι. Όλοι αυτοί δαπανούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά οι προπονητές τους δεν ήταν τόσο άξιοι ώστε να τα μεταφράσουν σε τίτλους. Σε άλλες ομάδες υπάρχουν γάτες προπονητές αλλά δεν έχουν χρήματα για να διαχειριστούν και να κάνουν πρωταθλητισμό. Έτσι η σχέση ΠΑΟ-Ζοτς ήταν πάντα αμφίδρομη, ο ένας στήριζε τον άλλο, ο ένας κέρδιζε από τον άλλο και στο τέλος πανηγύριζαν μαζί. Αυτό που πρέπει να επιδείξουν οι πράσινοι οπαδοί τώρα είναι το μέτρο των αρχαίων Ελλήνων, να αποδώσουν στον καθένα το μερίδιο της επιτυχίας που του αναλογεί(για εμένα 50-50) και να μην απογοητευθούν από το διαζύγιο(άλλο λύπη άλλο απογοήτευση). Σίγουρα οι μεγάλες μέρες δεν τελείωσαν εδώ, σίγουρα θα έρθουν νέοι τίτλοι, αρκεί να μας αποδείξει πρώτος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πως αγαπάει την ομάδα τουλάχιστον το μισό από όσο την αγαπούσαν ο πατέρας και ο θείος του.

Keep on Rockin' in a GREEN world.

2 σχόλια:

  1. Αδελφε καλησπερα . Βλεπω με χαρα οτι ροκαρεις , οποτε να σου αφιερωσω ενα τραγουδακι. Ισως να μην ειναι της μουσικης σου προτιμησης αλλα στο χαριζω με εκτιμηση . stand strong , stand proud απο vice squad. Kαλη ακροαση.....
    Υ.Γ.ενα ιντερνετικο ραδιοφωνο ρε παιδια , καταπρασινο και ροκ ποτε θα κανουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. Ωραίο κομμάτι.
    Δεν το είχα ξανακούσει αλλά όταν πετύχω πανκ μουσική δεν το αλλάζω το ραδιόφωνο. Έψαξα και τους στίχους, πολύ καλοί με νόημα.
    Θυμάμαι μία φορά πριν από καιρό που σε σχόλια το λέγαμε για ιντερνετικό ραδιόφωνο αλλά είναι το πιο δύσκολο. Το είχαν βάλει σε ψηφοφορία αν δεν κάνω λάθος τι θα θέλαμε από το mypanathinaikos για το νέο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή