Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ληστείες στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Την τελευταία βδομάδα το κακό με τις ληστείες και τις μικροαπατεωνιές στην Δυτική Θεσσαλονίκη έχει παραγίνει. 

Προχθές μπήκαν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Κορδελιό και με την απειλή όπλου έκλεισαν τον ιδιοκτήτη στην τουαλέτα και πήραν τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Για καλή του τύχη είχε αποσύρει από το ταμείο τα περισσότερα χρήματα λίγη ώρα πριν μπουν και τον ληστέψουν. Χθες μπήκαν σε
ζαχαροπλαστείο, σε κεντρικό σημείο του Κορδελιού, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που λήστεψαν προχθές. Σαν να μην έφταναν οι ληστείες από την αρχή της εβδομάδας περνάνε κυρίες δήθεν εκπρόσωποι συλλόγων-φαντάσματα και ζητάν τη συνδρομή για τον σύλλογο-φάντασμα με τον δακρύβρεχτο τίτλο. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις βόλτες για προσηλυτισμό από ζευγάρια ή ζευγάρια με την συνοδεία μεγαλύτερης γυναίκας ή δύο γυναίκες μαζί Μαρτύρων του Ιεχωβά που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν καταστάσεις και να προσεγγίσουν ανθρώπους με προβλήματα ώστε να τους κάνουν μέλη της οργάνωσής τους, τότε το σκηνικό μυρίζει μπαρούτι.

Καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν οι επίδοξοι απατεώνες και ληστές για να δράσουν στο Κορδελιό καθώς μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη την τρίτη θα το φάνε το κεφάλι τους και θα πονάνε πάρα πολύ καθώς το παρελθόν των κατοίκων του δήμου σε αυτό το συμπέρασμα  με οδηγεί. Μία εργατική περιοχή, που μαστίζεται από την ανεργία και την άσχημη φήμη που είχε στο παρελθόν να την συνοδεύει μέχρι και σήμερα παρόλο που πλέον όλα είναι διαφορετικά. Καλό θα ήταν πάντως να μην τους πιάσουν οι δημότες γιατί τότε δεν θα χρειαστεί η αστυνομία για να τους παραλάβει αλλά το 166.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου