Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Αραβική Άνοιξη»

επισήμανση από ΒΤΚ : ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ(ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ) ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ 


Σκληρό Βίντεο: Μουσουλμάνοι αποκεφαλίζουν Χριστιανό στην Τυνησία!!! (Προσεχώς και στην γειτονιά σας...)




Δείτε λίγο την "Αραβική Άνοιξη"....έτσι για να γουστάρουν οι "ανθρωπιστές" και οι υπέρμαχοι των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".  Το έγκλημα που διέπραξε ο σφαγιαζόμενος νεαρός είναι ότι "πρόδωσε" το Ισλάμ αλλάζοντας θρησκεία (βαφτίστηκε Χριστιανός)!
 Τώρα φτιάξτε τους εδώ τζαμιά και ισλαμικά σχολεία γιατί είναι δικαίωμα τους, όπως δικαίωμα τους είναι να έρχονται με το έτσι θέλω και να εποικίζουν την Πατρίδα μας. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα σας ανταποδώσουν την καλοσύνη, δίνοντας σας το δικαίωμα να διαλέξετε με τι λεπίδα θα σας σφάξουν...

6 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΛΑΝΤ ΤΕΠΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ η βία φέρνει και άλλη βία κοκ. Ας προστατέψουμε την πατρίδα μας διώχνοντας όσους δεν ήρθαν νόμιμα(άσχετα αν κάποιοι πήραν χαρτιά) από το 1990. Αν αρχίσει ένας κύκλος αίματος δεν θα κλείσει εύκολα.

      Διαγραφή
  2. αυτα να τα δουν οι τΣυριζαιοι που μας πρηζουν τα @@ με τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων..
    αυτοι στις χωρες τους ειναι οι χειροτεροι φασιστες κ εδω μας ζητουν του πουλιου το γαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια γίνονται και στην Συρία, τα ίδια έγιναν και στην Αίγυπτο. Πόσο τυχαίο να το θεωρήσω; Και πάντα τα θύματα είναι Χριστιανοί...
      Κρατάω ένα σχόλιο για το τελευταίο 3ήμερο πριν τις εκλογές να το κάνω ανάρτηση για τα χαρτιά που θα τους δώσει ο Αλέξης αν γίνει πρωθυπουργός.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς ασχολούμεθα με το γύναιο που συνεχώς εμφανίζεται στην τηλεόραση με το τσιγάρο στο στόμα ( γράφοντας στα παλιά της παπούτσια την σχετική Νομοθεσία , ως η ίδια δήλωσε ),κάνοντας την προοδευτική υπερδημοκράτισα και για το χαστούκι που έφαγε από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

    Η σταλινοφασίστρια καθώς και η άλλη η μουσκεμένη ψευτοδημοκράτισσα , η φιλάνθρωπη που θέλει να φιλοξενήσουμε όλους τους λαθραίους μετανάστες με τα δικά μας χρήματα , τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών ,να παρέχουμε πλήρη ιατρική περίθαλψη και επίδομα ανεργείας και ελληνική υπηκοότητα , κάμουν δεν βλέπουν αυτό το απαίσιο , το απάνθρωπο έγκλημα ενός ανθρώπου , την σκληρή σφαγή ενός αθώου ,γιατί απλά δήλωσε ότι είναι Χριστιανός.

    Οι οπαδοί του εγκληματία Στάλιν σιωπούν , ασχολούνται μόνο με τα εγκλήματα των Ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβάλουν το δέντρο για να αφήσουν να καεί το δάσος.
      Τα εγκλήματα κατά των Χριστιανών γίνονται σε κάθε μουσουλμανική χώρα που θέλει «δημοκρατικά» να αποτινάξει τον «δυνάστη» κυβερνήτη της. Αίγυπτος, Λιβύη, Συρία τα ίδια γίνονται καθημερινά. Αλλά η κα.Κανέλλη και η κα.Δούρου είναι βολεμένες η μία στην Εκάλη και η άλλη ήταν συνεργάτιδα στο υπουργείο του Άκη. Αυτό που δεν κατάλαβαν είναι πως οι ΛΑΘΡΟΟΡΚ μουσουλμάνοι δεν θα κάνουν διακρίσεις.
      Στην γενοκτονία των Ποντίων όλοι φωνάζουν μόνο για τον Κεμάλ και την Τουρκία, αλλά ας δούνε καλύτερα τον ρόλο των Σοβιετικών.

      Διαγραφή