Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απορίες κακομαθημένου Παναθηναϊκού

Και το όνομα αυτού Αργύρης Πεδουλάκης(όλοι θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση) ... Στο άκουσμά του κόντεψα να χάσω και τα μαλλιά που έχω που μόλις και μετά βίας ξεπερνάν σε μήκος αυτά του Βόκολου. Όχι πως δεν τον σέβομαι και δεν τον εκτιμώ αλλά τα ίδια αισθάνομαι και για τον Β.Αλεξανδρή χωρίς να σημαίνει πως θέλω να τους δω στον πάγκο της ομάδας που αγαπώ.


Απορίες:

  1. Δεν βρήκατε ξένο προπονητή καλό που να του κάνει η θέση του προπονητή στον κορυφαίο σύλλογο της 15ετίας;
  2. Δεν δίνατε αρκετά χρήματα ή όλοι ήταν «κότες»;
  3. Δεν βρήκατε ξένο προπονητή, τον Κατσικάρη γιατί δεν τον προσεγγίσατε;
  4. Και αυτή που δεν θα απαντούσε ποτέ ο κ.Δ.Γιαννακόπουλος. Αφού το «μαγαζί» είναι ζημιογόνο και δεν το γουστάρεις γιατί δεν το πουλάς και τα χρήματα μαζί με το μπάτζετ να τα βάλεις στην ΠΑΕ, να γίνεις ο μεγαλομέτοχος και να μπορείς να βγάζεις χρήματα(μεγαλύτερο κοινό, μεγαλύτερη διείσδυση για τις επιχειρήσεις σου, καλύτερη διαφήμιση, όλα με νόμιμο και εύκολο τρόπο);
  5. Πως να συγκρίνω τον «Τυφώνα» Θανάση ή την «ήρεμη δύναμη» Παύλο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; Οι δύο όταν πήραν την απόφαση να γράψουν ιστορία έψαχναν για ότι καλύτερο και όχι για βολικές λύσεις και παρέδωσαν τα ηνία έχοντας την ομάδα γεμάτη τίτλους και όχι πεινασμένη όπως ήταν.
Για να επιστρέψω στον κ.Πεδουλάκη, όχι απλά δεν είναι κακός προπονητής αλλά δεν σημαίνει πως μπορεί να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟ. Και εγώ οδηγώ καλά αλλά Formula1 δεν μπορώ να τρέξω. Σέβομαι όλη την πορεία του από παίκτη ως προπονητή αλλά δεν με γεμίζει για να τον δω στον Παναθηναϊκό. Είναι σαν τον Μπάγεβιτς αλλά σε πολύ καλύτερη μοίρα για μένα, πάλι όμως δεν μου κάνει.

Θα ήθελα πολύ να κοιμάμαι και να είναι εφιάλτης, να μπορεί κάποιος να με σκουντήξει και να ξυπνήσω αναστατωμένος μέσα στον ιδρώτα αλλά να μην συμβαίνουν όλα αυτά που έβλεπα στον εφιάλτη. Πολύ φοβάμαι πως δεν είναι εφιάλτης αλλά η πραγματικότητα.

7 σχόλια:

  1. Όπως τα γράφεις αδελφέ!
    Σαν να βάζεις επαγγελματία (μεν) οδηγό νταλίκας να οδηγήσει αγωνιστικό! Πειράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είναι πετυχημένα.
      1000 φορές να του γράφω τα καλύτερα και η ομάδα να παίρνει τίτλους, ενώ εγώ έχω βγει μαλάκας, αλλά δεν μου κάθεται καλά τώρα.

      Διαγραφή
  2. Με το που ξύπνησα ωραίες ειδήσεις διάβασα...

    Άρχισαν και τα επακόλουθα αδελφέ! Αντίο από Καλάθη και Καιμακόγλου!
    Εμ άμα σου ακούσει ο άλλος ότι το μέλλον στην ομάδα θα διαγραφεί με Πεδουλάκη στο τιμόνι τι να κάτσει να κάνει!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υ.γ.

    Καλημέρα και καλό μήνα! (αν και με αυτά πρωί πρωί...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, καλό μήνα να έχουμε.
      Μία από τα ίδια αδερφέ. Ο Νικ ήθελε να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ κατά τα άλλα και για αυτό δεν θα έμενε. Ο Καϊμακόγλου που περίμενε την ομάδα όμως.
      Ειλικρινά απορώ με όσους πιστεύουν στον Δ. Γιαννακόπουλο, δεν ξέρω πως τους έρχεται και τον πιστεύουν.
      Η Αυτοκρατορία γκρεμίζεται με γοργούς ρυθμούς, όπως ακριβώς έπεσαν και οι Δίδυμοι Πύργοι.

      Διαγραφή
  4. Kαλο μηνα Βασιλη...Για την προταση που ακουγεται .οτι εγινε στον Σάρας μπορείς να την εμπιστευτείς σαν επιλογή;; ... Κατα την γνώμη μου Ο Σαρας δεν μπορούσε να σταθει ως Προπονητής του Παναθηνα'ι'κου ... δεδομενου του νεαρόυ της ηλικίας του και της σχέσης του με τους παλιους συμπαίκτες του(χαβαλέ στις προπονήσεις κτλ) ασχετα του επαγγελματισμού των τελευταίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, αν και με το μικρό δεν θα έπρεπε να με αποκαλείς «ανώνυμε».
      Αν δεν ήμασταν ο Εξάστερος ο Σάρας θα ήταν μία επιλογή που θα είχε πιθανότητες 50-50 να βγει ή να αποτύχει. Το μέγεθος του Παναθηναϊκού από το 1996 και μετά δεν δικαιολογεί τέτοιες επιλογές.
      Σε μικρότερες ομάδες που οι παίκτες φέρονται επαγγελματικά μπορεί να δουλέψει ένα τέτοιο σχήμα και να είναι και πετυχημένο, αν στηριχθεί από την διοίκηση και δεν ψάχνουν απλά να φορτώσουν την ευθύνη κάπου.

      Διαγραφή