Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες...αύριο το πρωί(ενημέρωση)

Την καλησπέρα μου σε όλους σας.
Σήμερα η μέρα κρύβει παγίδες. Παγίδες που άλλοι αναγνώρισαν και απέφυγαν, άλλοι τις είδαν τελευταία στιγμή και ξέφυγαν, άλλοι πάλι τις πάτησαν και κάποιοι τις έστησαν.
Πέραν όσων είναι σε μία ηλικία που δεν έχουν επαφή με το ίντερνετ και την πραγματική ενημέρωση, όλοι οι υπόλοιποι θα κριθούμε αυστηρά. Όχι πως οι πρώτοι θα γλιτώσουν, δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία ο πατέρας μου, ο θείος μου και άλλοι 60+ ετών όταν κάθομαι και τους ενημερώνω καθημερινά για τις εξελίξεις αλλά με ακούν όποτε τους συμφέρει.
Είχε απόλυτο δίκαιο ο g.gakis όταν έθετε τον διαχωρισμό των γηγενών κατοίκων αυτής της χώρας σε Έλληνες και Graeculus stomaxoskeptus. Εγώ θα συνεχίσω τον διαχωρισμό ακόμα και μεταξύ των Ελλήνων κατοίκων. Δυστυχώς το καλά δομημένο σάπιο σύστημα φρόντισε να δημιουργήσει φοβίες, ενοχές, διλήμματα. Τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις, τι θα γίνει με την ανεργία, τις συνθήκες εργασίας, ευρώ ή δραχμή, δημοκρατία ή νεοναζί; Διλήμματα που μόνο γέλιο μου προκαλούν και θα ήθελα πολύ να μου τα έθετε κάποιος σε δημόσια συνομιλία(δεν μπορείς να συζητήσεις με άτομα που έχουν βουλωμένα τα αυτιά και τα μυαλά τους). 

Ξέρει κανείς σας πόσο δύσκολο είναι να έχεις απέναντί σου τον επί 20 χρόνια ανάπηρο και με λάμες, βίδες και μέταλλα στα πόδια πατέρα σου να σε ρωτά τι θα γίνει και να περιμένει πειστική απάντηση; Τι να πω εγώ σε αυτόν τον 70άρη που έφτυσε αίμα για να μαζέψει κάποια χρήματα και αυτοί του ροκανίζουν την σύνταξη; Τι πιο έντιμο από του να του πει κάποιος την πικρή αλήθεια. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ. Εσένα και πολλούς άλλους που κοπιάσατε μία ζωή, που δεν τα βρήκατε έτοιμα, που δεν ήσασταν σε επιτροπές και δεν παίρνατε μισθό κάνοντας μόνιμες διακοπές. Σε φοβίζουν για το δικό μου μέλλον αυτοί που με καταδίκασαν στην ΑΝΕΡΓΙΑ, το σλόγκαν ήταν πως στην Ευροζώνη το 2010 δεν θα υπάρχει ανεργία και το βλέπω καθημερινά να ... επιβεβαιώνεται. Σου λένε θα πάμε στην δραχμή και θα χάσεις, αν σου πούνε πρώτα σε ποια δραχμή θα πάμε στην έντοκη ή την εθνική άτοκη θα ξέρεις τι θα συμβεί, αν θα αναπτυχθούμε ή θα βουλιάξουμε πάλι. Σου λένε δεν θα βάλουν άλλους φόρους και έχουν δίκιο. Δεν θα βάλουν νέους απλά θα αυξήσουν τους παλιούς και θα καταργήσουν εντελώς το αφορολόγητο. Σε φοβίζουν με την Χ.Α. αλλά οι πραγματικοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που δεν σου λένε πως αν το ΠΑΣΟΚ δεν εκλεγεί τρίτο κόμμα και ο ΓΑΠ δεν βγει βουλευτής τότε θα πάει στην Δικαιοσύνη. Δεν θέλεις να πληρώσει η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ; Θέλεις να συνεχίσουν να τρώνε ενώ τα παιδιά σου ψάχνουν και το τελευταίο ευρώ στην τσέπη τους;

Δυστυχώς πολλοί έχουν ήδη φάει το τυράκι και πιαστήκανε στην φάκα. Δυστυχώς πήγαν και ψηφίσανε τα συστημικά κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, τΣΥΡΙΖΑ(το παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ), ΔΗΜΑΡ(ομοίως με τΣΥΡΙΖΑ). Αύριο εγώ θα φταίω αν σας φτύσω στο πρόσωπο; Σκεφτήκατε το σήμερα και ξεχάσατε το αύριο των παιδιών και των εγγονών σας. Αλλά πως να φτύσεις τους γονείς και τους παππούδες σου; Από αύριο πάλι θα κλαίνε όλοι αυτοί που σήμερα ψήφισαν λάθος, αλλά αύριο θα είναι αργά για δάκρυα. Το κακό θα έχει γίνει από σήμερα. Απορώ πως μπορεί ο γονιός να γίνει συνεργός στη δολοφονία των παιδιών του. Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, προλαβαίνετε να μας αφήσετε ζωντανούς.

Και η πρόβλεψη που έταξα πως θα κάνω
ΝΔ                     28   29,66
τΣΥΡΙΖΑ             25   26,89
ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ    12   7,51
Χ.Α.-ΠΑΣΟΚ       10   6,92-12,28
ΔΗΜΑΡ               4   6,26
ΚΚΕ                    3   4,5
28+25+12+10+10+4+3=92  και ένα 8% εκτός βουλής(6%)

Τα αδελφά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα έχουν συμφωνήσει τώρα θα κυβερνήσουν μόνο μαζί με τον Φ.Κουβέλη ή και μαζί με Π.Καμμένο και Α.Τσίπρα δηλαδή τρικομματική ή πεντακομματική κυβέρνηση, αυτό είναι το μόνο που δεν γνωρίζουμε. Οι ΑΓΟΡΕΣ(οι τράπεζες δηλαδή) το γνώριζαν και προεξόφλησαν την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗ με τρεις μέρες άνοδο στο ΧΑΑ.

Δυστυχώς Έλληνα πάλι ακατάλληλοι θα σε κυβερνάνε και θα υποφέρεις και μετά το 2013. Μακάρι να βγω ψεύτης και να πάνε όλα καλά.


Τελικά ήμουν λάθος σε ένα δεδομένο, πλην ελαχίστων Ελλήνων οι άλλοι δεν είναι γηγενείς αλλά ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. Είναι πρωτόγνωρο εκεί που ο ένας τους τάζει τζαμάκια και λαμαρίνες για διαμάντια και πλατίνα και ο άλλος τους λέει θα διαπραγματευτώ το μνημόνιο αλλά δεν τους λέει το μνημόνιο 3. Επιπλέον δεν τιμωρεί την παρέα αυτών που τον δολοφόνησαν και του δίνει μόνο 0,9 % λιγότερο. Τεράστια έκπληξη η πτώση των Αν. Ελλ. και η πτώση «χωρίς αλεξίπτωτο» του ΚΚΕ. Η Δημ.Αρ και οι εθνικιστές της Χ.Α. κράτησαν τα ποσοστά τους αλλά έχασαν έδρες λόγω εκλογικού νόμου. Οι δημοσιογράφοι που έκαναν μπάνια με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλους πολιτικούς συνεχίζουν να εκφράζουν μονόπλευρες απόψεις απέναντι σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ξεχνώντας βέβαια τα ανομήματα τις απέναντι πλευράς. Η τσέπη όμως είναι από την μία πλευρά μόνο... Έκανα λάθος πρόβλεψη για το αποτέλεσμα το οποίο δυστυχώς είναι χειρότερο από το κακό που φανταζόμουν και όπως έγραψε ένας φίλος στο fb «άντε καληνύχτα και μην ακούσω κλαψουρίσματα από αύριο.....τα σκατά είναι πολλά και θα τα φάμε όλοι μαζί παρέα....!!! θέλετε δεν θέλετε από αύριο όλοι χαμόγελα μέχρι τα αυτιά....τέλος οι αγανακτισμένοι». Τελικά δεν ξέρω αν αξίζει να ζεις σε αυτό τον τόπο. Αν μπορούσα να φύγω θα έφευγα χρόνια πριν αλλά δεν μπορούσα. Όποιος μπορεί και θέλει να ζήσει με την δουλειά του έντιμα, με άνεση και αξιοπρέπεια χωρίς τις αισχρές πολιτικές και τις παράλογες αξιώσεις των πολιτών της ας το κάνει άμεσα. Εδώ οι ιθαγενείς θένουν να πληρώνουν μόνο οι άλλοι, να κλέβουν κάποιοι και να μην πρέπει να λογοδοτήσουν ποτέ...και πάνω απ' όλα χθες που είχε καλό καιρό ποιος γαμεί τις εκλογές πάμε για μπανάκι. Αποχή 37,5 %...ας αποφασίσουν άλλοι για εσάς αλλά να μην κάνετε το παραμικρό παράπονο για φορολογία,κοινωνική πολιτική, ανάπτυξη, ανεργία... ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου