Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Είναι θέμα σεβασμού

Η παράταση των συνομιλιών(και το πιθανό διαζύγιο) είναι θέμα σεβασμού.
Μπορείς να πεις πολλά σε κάποιον συνομιλητή σου αλλά μπορείς να του πεις ακόμη περισσότερα με την στάση σου. Το ύφος, ο τόνος της φωνής, η στάση του σώματος, το βλέμμα μαρτυρούν περισσότερα από όσα μπορεί να πει κάποιος. Μπορώ να αποκαλέσω έναν φίλο μου ή έναν γνωστό μου «μαλάκα» αλλά να είναι απλά μία φιλική προσφώνηση(τα τραγικά των νεοελλήνων) και να πω σε αυστηρό ύφος σε κάποιον «βλάκα» ή «ηλίθιε» και να τον προσβάλω. 


Οι λέξεις δεν λένε πάντα την αλήθεια και ο Ζοτς μετράει και τις πράξεις. Δεν είναι χθεσινός ώστε να τον ξεγελάσεις με προσωπεία και ψέματα. Γνωρίζει σε ποια ΜΜΕ πήγαιναν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα διοικητικά της ΚΑΕ και δεν ξεχνά τα συμβάντα του παρελθόντος. Δεν ξεχνά τι έγινε με μεμονωμένους παίκτες, ούτε με την ομάδα συνολικά και θα ήταν πιο εύκολο να δεχθεί κάποιον που δεν είχε τέτοιο παρελθόν παρά τον Δημήτρη, τον γιο του κ.Παύλου Γιαννακόπουλου. 
Ο σεβασμός κερδίζεται δεν αγοράζεται και ο Ομπράντοβιτς έχει κερδίσει το σεβασμό όλων, οι κύριοι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος επίσης. Ο νέος ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου