Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λέτο εδώ, Λέτο εκεί, που είναι ο Λέτο;

Ο Λέτο απουσιάζει από την ζωή των Παναθηναϊκών. Μια απουσία όχι ηθελημένη αλλά απαραίτητη.
Και εξηγούμαι αμέσως.
Κύριοι φωστήρες της δημοσιογραφίας, ο Λέτο δυστυχώς για εσάς, εμάς και κυρίως τον ίδιο έχει πρόβλημα στον χόνδρο του γονάτου και το κουβαλά μαζί του από την Αργεντινή. Αν δεν το είδαν στην ομάδα όταν τον κάνανε μεταγραφή τότε κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Αυτό το πρόβλημα του στερούσε την παρουσία του σε αρκετά ματς κάθε χρονιά.
Έτσι η απουσία του φέτος δεν ήταν πρόβλημα με το «ψιλικό οξύ»(χρήματα) που δεν έπαιρνε αλλά θέμα υγείας.
Έστω πως δεν τον πληρώνουν τότε ο ατζέντης του, ο πολύς κ.Κοσεντίνο, δεν θα του έβρισκε ομάδα να φύγει; Δεν θα απειλούσε με προσφυγή; Και τα πολλά εκατομμύρια της Νάπολι(7) και της Μονακό(7,5) θα τα άφηνε ο Παναθηναϊκός έτσι να χαθούν;
Θα δεχθώ την υπόθεση πως ήρθαν καλές προτάσεις για τον Λέτο στην ΠΑΕ και αυτή τις απέρριψε. Εκείνη την στιγμή θα έκανα το ίδιο, θα κρατούσα τον ηγέτη μου και θα προσπαθούσα για το πρωτάθλημα και τα σίγουρα 10-20 εκ € του C.L. και μην μου πει κανείς «Ναι αλλά τώρα..» γιατί αν γνωρίζαμε το μέλλον πολλά θα ήταν διαφορετικά. Βέβαια από την επιδείνωση της κατάστασής της υγείας του Λέτο και μετά οι προτάσεις έγιναν καπνός. Ο πιο ταραγμένος μετά τον Παναθηναϊκό είναι ο κ.Κοσεντίνο που δεν θα κλείσει μία καλή και επικερδή συμφωνία για τον ίδιο και τον πελάτη του.

Ποιο είναι το πρόβλημα στον χόνδρο που αντιμετωπίζει ο Λέτο;
Τον Μάη του 2009 έδινα αθλήματα για ανθυποπυραγός(να μπω στην σχολή ως οικονομολόγος) και από το 2006 που είχα αλλάξει ασκήσεις στο γυμναστήριο είχα ξεχάσει το πρόβλημα στον μηνίσκο. Η έντονη προπόνηση σε άλματα(μήκος και ύψος), η προπόνηση για το δρόμο ενός χιλιομέτρου και τα 100μέτρα με βάρος 50κιλών στα χέρια μου δημιούργησαν ένα πρόβλημα που θα με οδηγούσε στην αποτυχία των εξετάσεων την δεύτερη ημέρα. Η επιστροφή μου από την Αθήνα με βρίσκει να μην μπορώ όχι να πατήσω το αριστερό μου πόδι αλλά μετά βίας να το ελέγξω.
Ο πρώτος γιατρός-ορθοπεδικός(ήταν γνωστός μου) μίλησε μόνο για κάκωση ή ρήξη μηνίσκου, ο ειδικευόμενος στο νοσοκομείο(εξ. ιατρεία) το επιβεβαίωσε μετά από αρκετή σκέψη και ο τρίτος ορθοπεδικός που είδα(πρόεδρος ομάδας μπάσκετ και αθλίατρος) με έστειλε για επιπλέον εξετάσεις και μου είπε εξ αρχής πως ο μηνίσκος γλίτωσε τα χειρότερα. Οι εξετάσεις έδειξαν οστική θλάση!!! αλλά είχα γλιτώσει το οστικό οίδημα(Λέτο). Ο γιατρός έμεινε να κοιτάζει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να ρωτάει αν πέρασα τις εξετάσεις. Η έκπληξή του όταν του έδωσα αρνητική απάντηση με ξάφνιασε, κακώς καθώς όποιος και αν έβλεπε τους μηρούς και τις γάμπες που είχα τότε (90 κιλά σωματικό βάρος) το ίδιο θα σκεφτόταν. Το αποτέλεσμα για μένα, σκόνη για να δέσει ο χόνδρος και ισχυρά παυσίπονα για 10 ημέρες(τα μεζουλίντ ήταν σαν καραμελίτσες). Όταν πήγα να με ξαναδεί μετά τις 10 μέρες και τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω δεύτερο κουτί αρνήθηκε καθώς θα μου προκαλούσαν άλλα προβλήματα(στομάχι). Έκανα να γυμνάσω τα πόδια μου 11μήνες, έκανα γυμναστική μόνο στον κορμό και τα χέρια. Πλέον τρία χρόνια μετά γυμνάζω τα πόδια μου μόνο όταν αισθάνομαι τέλεια, κάποιες φορές έχω ξαφνική αστάθεια από το πουθενά και κάποιες μέρες πονάω πολύ(ευτυχώς σπάνια μου παρουσιάζονται πλέον). Σήμερα ενώ ξύπνησα καλά και σηκώθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα από τις 11 περίπου και μετά το γόνατο(αυτό με το πρόβλημα στον μηνίσκο και η κνήμη με την οστική θλάση) πονάει και με ενοχλεί, όχι σε σημείο να μην μπορώ να το ελέγξω ή να μην μπορώ να κουνηθώ αλλά είναι ένας συνεχόμενος εκνευριστικός πόνος που σου απαγορεύει να κάνεις διάφορα.

Και τώρα αφού εγώ έγραψα την ιστορία μου ας γυρίσουμε στον Λέτο. Δηλαδή θα μπορούσε να επιστρέψει και θα έμενε εκτός(πέφτει και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο), θα έλεγε ψέματα για το πόδι του τόσο καιρό;
Ας είμαστε σοβαροί, με την υγεία δεν παίζεις και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σέμπα είναι πολύ μεγάλο και δύσκολα ιάσιμο πλήρως. Συνήθως λέμε πως οι μυικοί τραυματισμοί είναι χειρότεροι από σπασίματα και ραγίσματα αλλά το οστικό οίδημα τους ξεπερνά. Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να βλέπουν φαντάσματα(δεν έπαιζε λόγω χρημάτων) και άλλοι να ονειρεύονται επιτυχίες(κρατήσαμε τον Λέτο). Ο παίκτης γνωρίζει καλά πως φέρθηκε η ομάδα σε Λάζαρο και Νίνη και ξέρει πως αν επανέλθει με μία καλή πορεία σε C.L. ή έστω σε E.L. η αξία του θα ανεβεί και πάλι. Δεν θέλει να πάει σε ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί. Κάνει άσχημα;

4 σχόλια:

  1. Φίλε Σαλονικιέ οι πληροφορίες μου μιλάνε για Λέτο από το 2013 και μετά. Θα αναγκαστεί να μπει στο χειρουργείο τώρα. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του κου Γόντικα και της παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ σε θέματα υγείας δεν μπορώ να πω κάτι για τις κινήσεις της διοίκησης. Αν ήξεραν τι έχει και τι θα πάθει θα τον πουλούσαν τον Γενάρη. Θα τους ξεσκίζαμε κανονικότατα όλοι και όταν τραυματιζόταν και πάθαινε ότι έπαθε δεν θα λέγαμε τίποτα για τα πολλά εκατομμύρια που μπήκαν στα ταμεία. Αν μπει χειρουργείο ίσως και να μην ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο μπάλα, κάτι σαν τον Μανώλη. Κρίμα γιατί θα ήταν ο ηγέτης μας για χρόνια, ένας νέος Βαζέχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ εγω αυτα μαθαινω αδελφε..παει ο Λετο μας..τον εφαγαν κ αυτον τα λαμογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλες εποχές απλά θα λέγαμε κρίμα και θα συνεχιζόταν η πράσινη ζωή μας στα ροζ συννεφάκια. Σήμερα με την έλλειψη ηγετών στην ομάδα η απουσία του Σέμπα είναι τεράστιο πλήγμα.

      Διαγραφή