Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

τον κώλο βάζεις μάγειρα



Οι τραγικές κλήσεις του Σάντος!


Posted on Μαΐου 27, 2012 by alfa1908
Ομορφιά οι κλήσεις. Οι τρεις τερματοφύλακες, ο Γκέκας με τον λασπωτήρα, ο Καραγκούνης, ο Τζιόλης, ο Κονέ, ο Φετφατζίδης ή και ο Νίνης. Καλεί ο απίθανος τραυματίες, παγκίτες γενικά παίκτες χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους και αφήνει άλλους εκτός. Μένουν εκτός οι Καρνέζης, Μαρίνος, Λάζαρος και Μαυρίας(ναι ρε σεις ο Μαυρίας γιΑτί ο «Μέσι του θρήνου» είναι καλύτερος;) τι να πω άγνωστη τρικυμία στο κεφάλι του Σάντος…εκτός αν παίρνει «χαρτάκι».
Τουλάχιστον ο παγουράς Πορτογάλος μας δίνει στανταράκι για το Ευρωπαικό τις μη νίκες της Ελλάδας.

Μαζί με αυτούς τους απίθανους σήμερα έδωσε ρεσιτάλ ο Χολέμπας. Τέτοιο χωνί στην άμυνα δεν ξανάδα, ούτε ο Σπυρόπουλος όταν παίζει με την Πανάθα τόσο χάλια. 
Και επειδή το γράφω όσο ακόμα είναι 2-0 για την Τσεχία, χαλιέμαι που δεν το έπαιξα goal/goal γιατί πιστεύω πως θα βάλουμε ένα αλλά θα φάμε και άλλα.
Δεν το κρατάω για να διορθώσω κάτι, γίνονται και θαύματα μπορεί να γυρίσει σε ισοπαλία ή νίκη για την Εθνική μας και να ξεφτιλιστώ. Εγώ όμως θυμάμαι καλά τι έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, «παιδί μου, τον κώλο βάζεις μάγειρα σκατά σου μαγειρεύει». Κάτι παραπάνω θα ήξερε η γερόντισσα που έφυγε στα 88 της χρόνια.


-------------------------------------------------------------------
Ενημέρωση μετά το ματς.
Σαφώς και σαν Έλληνας ήθελα να νικήσουμε αλλά όταν τα μετράς τα κουκιά και δεν βγαίνουν τι να πεις, πως βγαίνουν; Άλλο αγάπη για την Εθνική και άλλο ορθολογική σκέψη.
Το γράφω για να μην σκεφτεί κάποιος πως χαίρομαι για την ήττα.

4 σχόλια:

  1. εμετος ειμαστε αδελφε..
    αχρωμη κ ανευρη ομαδα..απο τις χειροτερες του τουρνουα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω ρε παιδια με τον καρπουζα απο το estoril....
    Απ την μερια του χολεμπα εχει μονιμως κατηφορα για τους αντιπαλους, τραυματιας ο αβρααμ κοκκινη ο παπασταθο και μου βαζει σεντερ μπακ κατουρανη, ε τον μαλεζα τι τον πηρες γιατι τον ξεφτιλιζεις? αφου εχεις μπακ, ναι συμφωνω πολυθεσιτης ο κατσουρ ε τοτε βαλτον και τερμα, καλυτερα ο χαλκιας? ουτε βαλσαμωμενο πουλι δεν μπορει να πιασει, αμ το αλλο? η φυσικη κατασταση του γκεκα μου θυμιζει παλαιμαχο, γιατι επιμενεις? και πολλα αλλα.
    Και θα κανουμε κανα κουλο με τον ρωσσο και θα βγουνε και θα πλεκουν το εγκωμιο του καρπουζα που στο πρωτο του παιχνιδι τον ειχαν σκισει.
    Μετα τι αλλαξε? οεο? α ρε Αναστασιαδη που θελουνε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χολέμπας στον θρήνο έκανε καλή χρονιά και τον πήρε εθνική αλλά και στα δύο ματς ήταν χώμα. Εδώ πήρε για πάγκο Νίνη, Φετφατζίδη ο ένας από τραυματισμό και ο άλλος μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Πήρε Καραγκούνη που ξαφνικά θα τον δούμε να παίζει «περίπτερο» που λέγαμε μικροί αλλά στη δική μας άμυνα. Τραγικές οι περισσότερες κλήσεις, τραγικές οι επιλογές 11άδας και το σύστημα που παίζει. Άμα αυτά σε είπε ο «ψηλός Σισέ» και ο Πόλντο αυτά θα κάνεις.
      Ο Ολυμπιλαγός και το Αιγάλεω μα κερδάν και όλοι οι άλλοι να πάνε να ...

      Διαγραφή