Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μάγκας ο άντρας της Τατιάνας


Στο κανάλι του ΣΩΤΗΡΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τελικά υπάρχουν «δημοσιογράφοι» με @@ και όχι @@ δημοσιογράφοι. 

Για ακόμη μία φορά ο σύζυγος της κας Στεφανίδου μας εκπλήσσει, όπως πάντα, αρνητικά. Σαν να μην υπάρχουν Νόμοι. Σαν να είναι ανώτερος μεταξύ ίσων. Σαν να μην τον πιάνει το ΕΣΡ και η Εισαγγελία αυτός ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ «δημοσιογράφος» που ασκεί το λειτούργημα αυτό του λειτουργού της 4ης εξουσίας μας παρουσιάζει δημοσκόπηση μία μέρα και κάτι χασομέρια πριν ανοίξουν οι κάλπες. 
Ποιος άλλος θα φρόντιζε να «ενημερώσει» τον Ελληνικό λαό για τις εκλογικές τάσεις; 
Ποιος θα ήταν αυτός που θα μας άνοιγε τα μάτια για τα ποσοστά των κομμάτων και θα μας «βοηθούσε» να επιλέξουμε τον «καταλληλότερο» ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για πρωθυπουργό;

Αν ήμουν η γιαγιά στο «Μπαμπά μην τρέχεις» θα έλεγα «Δεν γαμιέσαι να ασπρίσεις» αλλά δεν είμαι και δεν το λέω. Τελικά στην Ελλάδα έχουμε δύο ταχύτητες, αυτή για τους «καλούς» και την άλλη για τους «άσωτους υιούς». Κατά τα άλλα σας πείραξε ο Η.Κασιδιάρης, ευαίσθητα αγόρια και κορίτσια, αλλά το γεγονός της καταπάτησης κάθε νόμου και απαγόρευσης(μπορεί να διαφωνώ και εγώ με τον νόμο αλλά δεν παρανομώ) δεν σας ενοχλεί. Έπρεπε να σας καταγγείλει το κόμμα των Α.Ε.; Δεν ήξερε ο αρχισυντάκτης, ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών, ο διευθυντής του καναλιού; Όταν φτάνουν αυτές οι συμπεριφορές οι παραβατικές, γιατί παραβατική είναι, να γίνονται καθημερινότητα για τους δημοσιοκάφρους, συγγνώμη δημοσιογράφους ήθελα να γράψω, τι περιμένετε να κάνει ο απλός λαός; Δεν μπορεί εσείς να προβάλετε την παρανομία και την ατιμωρησία και να απαιτείτε από όσους σας παρακολουθούν να σκύβουν το κεφάλι. Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες, αυτό το ξεχάσατε κύριοι. Όπως ξεχάσατε και το γεγονός πως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται, τι άλλο να χάσουμε αν αντιδράσουμε, τι άλλο θα μας πάρετε; Τίποτα, τώρα έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Προσέξτε καλά ο Έλληνας ξυπνάει και όλοι εσείς θα πρέπει να κρυφτείτε καλά στις τρύπες σας και στα λαγούμια σας, γιατί ερχόμαστε.

ΥΓ Ρε γελοίοι γραφίστες και υπεύθυνοι καρτών και θεμάτων 25+25+13,2=63,2 και 63,2+28=91,2 (28=4*7) ποιους πάτε να δουλέψετε. Πάτε να κάνετε την λαμογιά και πάλι λάθος την κάνετε. Περιμένω να αντιδράσει το ΕΣΡ και η Δικαιοσύνη.

2 σχόλια:

  1. Φιλε μου αυτα που σου ελεγα το απογευμα.
    Ας ξυπνσησουμε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, το γύρισα τότε στον ΣΚΑΙ αλλά είχε μαγειρική. Με λίγη αναζήτηση στο internet το είδα αλλά από στόκους λαμόγια μισή δουλειά βλέπεις. Δεν μπορεί να θέλουν να στήσουν το έργο με τόσο ΛΙΓΟΥΣ συνεργάτες.

      Εδώ, αλλά κυρίως στο http://mypanathinaikos.wordpress.com/ χτυπάμε καμπάνες για να ξυπνήσουμε τον κόσμο που είναι ναρκωμένος.

      Διαγραφή