Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η αυτοκρατορία των ηλιθίων

Κανονικά δεν θα έγραφα αυτό το κείμενο αλλά ο ηλίθιος είναι ανίκητος και στην περίπτωση που προσπαθήσεις να τον αντιμετωπίσεις θα σε τραβήξει με κόλπο στο επίπεδο του και παίζοντας εντός έδρας θα σε νικήσει με μεγάλη διαφορά μη μπορώντας να κάνεις τίποτα. 

Συζητώντας με δύο φίλους χθες στο γυμναστήριο ανέφερα πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν ούτε άνθρωποι με διανοητική υστέρηση καθώς ακόμη και αυτοί αργούν αλλά καταλαβαίνουν πόσο κακό έκαναν στην Ελλάδα. Γυρνάει ο μην τον χαρακτηρίσω και μου λέει με αυστηρό ύφος να προσέχω τι λέω και πως εκφράζομαι καθώς αυτός ψηφίζει Βενιζέλο λόγω ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Καλά ρε μη σε χαρακτηρίσω έχεις σήμερα συμφέροντα αλλά αύριο θα πεινάνε τα παιδιά σου. Έτσι σήμερα γράφω για τον κάθε λογικά σκεπτόμενο ώριμο άνθρωπο χωρίς περίεργες φαντασιώσεις που δεν παίρνει ουσίες και η μνήμη του δεν τον έχει αφήσει έτσι ώστε να μπορεί να θυμηθεί αν όχι τα τελευταία 38 χρόνια της Ελλάδας τουλάχιστον τα τελευταία 3.

Επειδή πέρα από αυτούς που μας φόρτωσαν το μνημόνιο έχουμε και άλλους, θα τους συμπεριλάβω όλους μέσα. 
Λέω ΟΥ σε:
  • ΠΑΣΟΚ
  • ΝΔ
  • ΛΑΟΣ(το λένε και τα στελέχη τους)
  • ΔΗΜΑΡ
Τα τρία πρώτα κόμματα ψήφισαν υπέρ της θανατικής καταδίκης των Ελλήνων με Μνημόνιο Ι & ΙΙ και με τους ντροπιαστικούς νόμους μείωσης μισθών και συντάξεων. Και για να μην αναρωτηθεί κανείς για την ΔΗΜΑΡ, είναι παρέα με τους τρεις καθώς κατά την δημιουργία της είχε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με την προκήρυξη των εκλογών(όχι την επίσημη αλλά όταν το γνώριζαν off the record) βρέθηκε να κάνει μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ. Έτσι δεν είναι αμέτοχη ούτε άμοιρη ευθυνών.

Συνεχίζοντας λέω ΟΥ σε κόμματα που θέλουν να νομιμοποιήσουν τον κάθε παράνομα εισερχόμενο στην χώρα δηλαδή σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, του άνεργου, του φοιτητή και ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ";;;;;(άσχετα αν σε κλέβει, σε βιάζει, σε σφάζει, σου στερεί την χώρα σου). Αυτοί που τα λένε όμως αυτά δεν κοιμούνται με αυτούς στα σπίτια τους, ούτε ζούνε στις ίδιες γειτονιές. Αυτοί που πολεμάνε το κεφάλαιο, έχουν κατασκευαστικές εταιρίες, εταιρία εκτυπώσεων, σπουδάζουν την κόρη τους στις ΗΠΑ(τις κακές, την κύρια πηγή των δεινών του κόσμου) και βρίσκουν κορμοράνους σε σημεία που δεν υπάρχουν. Είναι αυτοί που οι μεν ήταν το μοναδικό ΚΚ που έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην Β.Κορέα για τον θάνατο του «ηγέτη» της, που άφησαν νεκρό τον σύντροφό τους στο Σύνταγμα, που λένε πάντα ΟΧΙ και δεν συνεργάζονται με κανέναν άλλο και επίσης δεν μας έβγαλαν στο δρόμο όταν έπρεπε(μνημόνιο Ι, μισθοί) και οι δε είναι αυτοί που δίνουν πολιτική κάλυψη σε άτομα με περίεργες ιδέες(Ι.Αμυράς), άτομα που βρισκόντουσαν έξω από την Μαρφίν πριν ξεκινήσει η πυρκαγιά, άτομα που δέχονται πως υπάρχουν μειονότητες «Μακεδονική»;;;;-«Τουρκική»;;;;-«Τσάμηδων»;;; άτομα που επικροτούν την αναρχία και με επιχειρήματα τύπου ΓΑΠ 2009 πάνε να ξεγελάσουν τον κόσμο και να πάρουν την εξουσία.

Λέω ΟΥ σε κόμματα με αντεθνικές θέσεις κρυμμένες πίσω από οικολογικά προφίλ. Ας μας πουν οι Οικολόγοι την θέση τους για την οικονομική ανάπτυξη(δεν θέλουν την εξόρυξη αερίου και πετρελαίου), τα εθνικά θέματα, την παιδεία, την θρησκεία. 

Λέω ΟΥ σε περιπτώσεις ΌπουΦυσάειΟΑνεμος, δηλαδή Τζήμερος-Μάνος-Βαλιανάτος, σε γραφικούς που μαζεύουν πέντε περαστικούς(Β.Λεβέντης) ή σε άλλους που είχαν χρήματα για ξόδεμα και έκαναν συνδυασμούς για τον χαβαλέ(πειρατές κ.α.).

Έτσι έμειναν Χ.Α. και Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η σταθερή θέση του Π.Καμμένου αλλά και το γεγονός πως δεν ήταν φτωχός και πλούτισε από την πολιτική ξαφνικά με ωθούν να μην πω ΟΥ και για αυτόν. Βέβαια ο τρόπος που επικοινωνεί τις θέσεις του κόμματός του δεν είναι πάντα ο καλύτερος καθώς υπάρχουν σημεία που ο πολύς κόσμος δεν κατανοεί. Τέλος έμεινε η Χ.Α., σαν Έλλην εθνικιστής με την ορθή χρήση του όρου, θα τολμήσω να τους χαρακτηρίσω νοσταλγούς του Ι.Μεταξά(οι περισσότεροι) και του Γ.Παπαδόπουλου(λιγότεροι). Σαφώς και δεν επικροτώ την βία(λέω ΟΥ στη βία, δεν θα κάνω διάκριση μεταξύ αντρών και γυναικών θα ήταν σεξισμός) αλλά η βία δεν είναι μόνο σωματική, υπάρχει και η λεκτική και η ψυχολογική. Βέβαια βία έχουν ασκήσει και βουλευτές της Αριστεράς αλλά δεν έτυχαν της προβολής του Η.Κασιδιάρη. Εν τέλει σε καλό της βγήκε της Χ.Α. αυτή η επίθεση όλων των υπολοίπων καθώς έγινε συμπαθέστερη σε μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος. Σίγουρα έχουν δράσει βίαια με σκοπό να μπορούν άλλοι συμπολίτες να βγουν από τα σπίτια τους, να πάρουν πίσω τις ιδιοκτησίες τους από καταληψίες αλλοδαπούς, να πάνε για ψώνια ηλικιωμένοι χωρίς συνοδεία ή να πάνε γυναίκες μόνες μέχρι την τράπεζα. Αν το «δημοκρατικό» κράτος στο οποίο ζούμε δεν κοιτούσε μόνο το δικό του όφελος και δεν έβλεπε σαν ευρώ τον κάθε Έλληνα δεν θα είχε αυτό τον κοινωνικό ρόλο η Χ.Α.. Χαρακτηρίζονται νεοναζί ή φασίστες, χαρακτηρισμοί που αφορούν τους Γερμανούς και Ιταλούς σωβινιστές και όχι τους Έλληνες. Πολλοί φοβούνται την δράση τους μετά τις εκλογές και δεν θα τους πω πως εγώ γνωρίζω τι θα γίνει αν αυξήσουν και άλλο τα ποσοστά τους, σίγουρα όμως δεν θα νομιμοποιήσουν τους ΛΑΘΡΟΟΡΚ και αν συνεχίσουν όλοι το πυρ ομαδόν εναντίων τους ο Ν.Μιχαλολιάκος θα τους ευχαριστήσει ακόμη μία φορά όλους μαζί. Καλοί ή κακοί, αυτοί εκφράζουν το εθνικιστικό τμήμα του Ελληνικού λαού σε ένα πλαίσιο εθνικοσοσιαλισμού. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Δεν θα πω αν είναι για ΟΥ ή αν πρέπει να τους αποδεχτεί ο κόσμος, θα πω μόνο πως δεν συμμετείχαν σε καμία Βουλή μέχρι φέτος, δεν ευθύνονται για κανένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας των πολιτικών και δεν χρωστάνε σε τράπεζες όπως τα περισσότερα κόμματα της τελευταίας Βουλής(εκτός ΛΑΟΣ) και δεν ευθύνονται για τους συνανθρώπους μας που έφτασαν να αυτοκτονήσουν, αν σας αρέσει η στάση τους και η δράση τους είναι δική σας απόφαση(επεισόδια κάνουν και οι συνιστώσες του Σύριζα-αναρχικοί αλλά και μέλη του ΚΚΕ(ΚΝΑΤ σε ΑΕΙ-ΤΕΙ) ακόμα και εντός της Βουλής). Αν δεν σας αρέσουν απλά τους αγνοείτε και προχωράτε παρακάτω.

Αν με έβρισκε κάποιος στον δρόμο και με ρωτούσε "Τι να ψηφίσω" η απάντηση θα είχε δύο σκέλη 1)φοβάσαι να πας στα άκρα; Αν δεν φοβάσαι τότε επέλεξε Χ.Α. ή ΚΚΕ(άσχετα αν διαφωνώ στην οικονομική πολιτική του δεύτερου και με τις θέσεις του σε εθνικά θέματα) και 2)αν φοβάσαι τα άκρα δώσε την ευκαιρία στον Π.Καμμένο να ασκήσει έλεγχο σε όσους σου γ@μησ@ν την ζωή.

Προσοχή στα μικρότερα κόμματα. Δεν είμαι εκείνος που θα πει πως δεν αξίζουν, σαφώς και κάποια αξίζουν αλλά όσο μεγαλύτερο ποσοστό πάρουν τα κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής τόσο μικρότερο ποσοστό θέλει το πρώτο κόμμα για να Κυβερνήσει αυτοδύναμο. Αν πιστεύετε ένα κόμμα και αυτό έχει έστω και λίγε ελπίδες να μπει στην Βουλή στηρίξτε το με όση δύναμη έχετε.

Καλά φτάσαμε ως εδώ, αλλά σε κάθε έναν από εσάς που είτε θα τα διαβάσετε όσα έγραψα είτε όχι θα πρέπει να σας επισημάνω πως κάθε κόμμα μπορεί να έχει λιγότερο ή περισσότερο έντιμους πολιτικούς. 
Λοιπόν, ΠΡΟΣΟΧΗ στις ποδίτσες, http://hellenicrevenge.blogspot.gr/2011/11/blog-post_6932.html δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω για κάποιον εικονιζόμενο κάτι ακόμη που γνωρίζω μιας και θα μου έρθει ραβασάκι(έτσι δεν είναι .......άκη; αλλά η τιμητική πλακέτα από τους LIONS πάντα σε προθήκη σε περίοπτη θέση στον προθάλαμο του γραφείου σου).

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό λέω ΟΥ στους γαύρους πολιτικούς(βλέπε σχετικές αναρτήσεις στο  http://mypanathinaikos.wordpress.com/ ). Είναι ότι χειρότερο σε κάθε περίπτωση και το αποδεικνύουν καθημερινά.

Θα συμπληρώσω κάτι ακόμη την Πέμπτη για να μην το ξεχάσετε πριν πάτε να ψηφίσετε. Πάντως ότι και αν αποφασίσετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι αποτέλεσμα θα έχει. Εκτός και αν είστε από τους βολεμένους του δικομματισμού που χρωστάτε ανταπόδοση στα «αφεντικά», ακόμη και τότε σκεφτείτε τα παιδιά σας και αποφύγετε το έγκλημα της στήριξης των δύο.

ΥΓ Δεν φεύγει από το μυαλό μου η εικόνα μετά από συγκέντρωση της ΝΔ να πετιούνται οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ στα σκουπίδια. Ρε ζώα όταν ο Κώστας Καραμανλής έλεγε μόνο Ελληνικές σημαίες σε συγκεντρώσεις το 2004 δεν εννοούσε μετά να τις πετάτε στα σκουπίδια. Για την σημαία ρε κάφροι δώσανε την ζωή τους χιλιάδες Ελλήνων αγωνιστών και σεις την πετάτε; ΟΥ,ΟΥ και ξανά ΟΥ.
ΥΓ2 Το αν βλέπω θετικά την είσοδο της Χ.Α. στο Ελληνικό κοινοβούλιο είναι προσωπική μου άποψη, και ναι το κρίνω ως απαραίτητο να συμβεί. Θα είναι πιστεύω καταλύτης στις εξελίξεις των επόμενων μηνών. Δικαίωμά σας να διαφωνείτε μαζί μου αλλά θα παρακαλέσω να μην δω σχόλια που προέρχονται από κομματικά κριτήρια και δεν είναι αποτέλεσμα διαφωνίας στο πνεύμα του κειμένου.
ΥΓ3 Με τα περισσότερα κόμματα έχω πολλές περισσότερες διαφωνίες από αυτές που έχω γράψει, αν συνέχιζα όμως εσείς που φτάσατε να το διαβάστε όλο θα είχατε κλείσει την καρτέλα του browser.
ΥΓ4 ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Τώρα αποφασίζεις ΕΣΥ τι θα τους κάνεις, πρόσεξε όμως γιατί οι ΛΑΘΟΣ επιλογές κοστίζουν ΑΚΡΙΒΑ σε όλους μας.

11 σχόλια:

  1. ste..lee..
    Αδερφέ btk ένα μεγάλο μπράβο για το καταπληκτικό σου κείμενο!!!Θέλω να επιβεβαιώσω το περιστατικό στο γυμναστήριο και επίσης θέλω να εκφράσω την λύπη μου που δεν είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσα να είμαι μΠΑΟΚ φίλε και το ξέρεις. Πνεύμα αντίδρασης, δεν θα γινόμουν ότι και το 90% του τόπου μου.

      Διαγραφή
  2. Εξαιρετικό άρθρο! Εξαιρετικές απόψεις!
    Επιτέλους κάποιος που βλέπει και λέει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι!
    Χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως πάντα βλέπεις και λες τα πράγματα όπως είναι με απλότητα και χωρίς παρωπίδες!

    Καθαρά μυαλά και καλή λευτεριά όπως είπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να λέμε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις αλλά όχι δημόσια. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές αυτά που μαθαίνουμε(τα αρνητικά) για τους πολιτικούς είναι αλήθεια. Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι για κυβέρνηση αλλά για τη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εμφάνιση της ΧΑ, συνοδεύτηκε -όπως ήταν φυσικό- από πολλή απειρία, πόλεμο εμφανή και υπόγειο από τα ΜΜΕ, αυθόρμητες ΧΑτικες αντιδράσεις και πολλά άλλα.
    Ο εθνικιστικός/πατριωτικός χώρος με άνεση επηρρεάζει ένα 10% των ψηφοφόρων και θα έπρεπε κανονικά,σε κάθε βουλή να υπάρχει αντίστοιχο κόμμα.
    Φοβάμαι όμως ότι θα είναι πολύ "φουτουριστικό" να αντέξει ο Έλληνας, μετά από τόσες 10ετίες πλύσης εγκεφάλου, την ύπαρξή της. Φοβάμαι δε ότι ούτε η ίδια η ΧΑ θα το αντέξει.
    Δεν σηκώνει "τόση επανάσταση" το σύστημα, το βόλεμα, ο ωχαδερφισμός κι ο "αεθνισμός" που τόσο ύπουλα εμπότισε την ψυχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου συμφωνώ και κάπου διαφωνώ. Συμφωνώ στις δύο πρώτες θέσεις σου και διαφωνώ στις άλλες δύο.
      Ο πόλεμος είχε και σχεδόν αποδεδειγμένα στημένα επεισόδια αλλά δυστυχώς για το σύστημα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλη αυτή η τακτική ακολουθήθηκε και απέναντι στον τΣύριζα και τον γιγάντωσε. Ο κόσμος βλέπει θετικά όποιον δέχεται πυρ ομαδόν, ειδικά αν προσφέρει και κοινωνικό έργο.

      Στις διαφωνίες τώρα, έχοντας σιχαθεί τον δικομματισμό και την μόνιμα αρνητική στάση του ΚΚΕ πλέον αναζητά ο Ελληνικός λαός την Εθνική του επιλογή. Η Χ.Α. έχει δεχθεί στο παρελθόν χτυπήματα για την νομιμότητά της προερχόμενα κυρίως από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που έχει χάσει την δυναμική του. Αν αντέξει και διαχειριστεί αυτό το ποσοστό που θα πάρει την Κυριακή και συνεχίσει να βοηθά όσους βοηθούσε μέχρι τώρα και πιέσει και για παραπάνω θα την βλέπουμε για πολλά χρόνια στο κοινοβούλιο.
      Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, μπήκαν στην Βουλή όχι για να ρίξουν την δημοκρατία αλλά για να γκρεμίσουν την οικογενειοκρατία και την κομματοκρατία. Όταν αυτό συμβεί ο κόσμος θα την γιγαντώσει και άλλο, αρκεί να μην έχουμε έκτροπα με ξυλοδαρμούς και δολοφονίες(δεν αναφέρομαι σε στημένα γεγονότα πχ Αιγύπτιοι με πόρτα που θα την έσπαγε 15χρονος).
      Την Κυριακή σκέφτομαι να σηκώσω το μεσημέρι την πρόβλεψή μου για το αποτέλεσμα των εκλογών.

      Διαγραφή
  6. πολυ ωραια αναρτηση αδελφε..
    μαυρο στους μνημονιολαγνους κ τα υπολοιπα τα βρισκουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει κάπου να μπει η γραμμή της αφετηρίας και μετά η ανάγκη θα μας οδηγήσει σε κοινή πορεία, παραμερίζοντας διαφορές σε μικρότερης σημασίας θέματα.

      Διαγραφή
  7. Billy, τι να σου πω φιλε, κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο, με εκφραζει απολυτα.
    Πιστευω σιγα σιγα οτι ξυπναμε, αλλα πρεπει να βοηθησουμε ολοι,για να ξυπνησουμε κι αλλους,να ξυπνησουμε ολοι.
    Ολοι την Κυριακη με συνεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε να 'σαι καλά.
    Όσο υπάρχουν τύποι σαν τον μ@λ@κ@ τον μουστάκια από τις σχολές που ήταν ΜΠΑΤΣΟΚ και τώρα το γύρισε σε τΣύριζα ενώ λίγους μήνες πριν δεν τον απασχολούσε η πολιτική δεν κάνουμε τίποτα. Θα πρέπει να τους απομονώσουμε.
    Σχολίαζε ελεύθερα και στα αθλητικά, το πολύ πολύ να διαφωνείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή