Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Μπουτάρ μπέης χτενίζεται.


Όλα έτοιμα για το πρώτο pride festival στην πόλη μας

Το πρώτο Gay pride με το σύνθημα "Μία αγάπη. Χίλια χρώματα" έρχεται στη Θεσσαλονίκη την...
στις 22 και 23 Ιουνίου.
Το διήμερο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουνίου, με street party στην οδό Καθολικών, στην περιοχή της Βαλαωρίτου και με dj’s από την Θεσσαλονίκη. Οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν το Σάββατο 23 Ιουνίου στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας και θα περιλαμβάνουν ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται από οργανώνεις, συλλογικότητες και άτυπες ομάδες νέων οι οποίες έχουν ως θεματική τα ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσέξουαλ).
Επιπλέον θα γίνει παρέλαση στους δρόμους Αγ. Σοφίας- Λ. Νίκης- Βογατσικού- Τσιμισκή και επιστροφή πάλι στην Αγ.-Σοφίας, η οποία θα ξεκινήσει γύρω στις 7.30-8:00. Μυστικοί παραμένουν και οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν μετά το τέλος της παρέλασης.
Σχόλιο ΒΤΚ:
Αν έχεις δήμαρχο που ντρέπεται που είναι Έλληνας και ζει στην πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Αν έχεις δήμαρχο που είναι Τουρκολάγνος.
Αν έχεις δήμαρχο που έχει πιει όλο τον Βόσπορο και ακόμη να ξεμεθύσει.
Αν έχεις δήμαρχο που δεν σέβεται τους θεσμούς.
Αν έχεις δήμαρχο που δεν σέβεται τους πολίτες του.
Αν έχεις δήμαρχο που πολλοί λένε πως «το σηκώνει το σακάκι».
Αν έχεις δήμαρχο που απαγορεύει να τιμηθούν νεκροί ήρωες.
Αν έχεις δήμαρχο που πάει ξημερώματα να περάσει ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Αν έχεις δήμαρχο που βγήκε λόγω ανικανότητας του αντιπάλου του.
Τότε αντί να φροντίσει το 99% των κατοίκων τον ενδιαφέρει η παρέλαση των ανώμαλων.
Αν πάω και τους λούσω με ασβέστη(η ιδέα είναι από τον φίλο μου τον Απόστολο που το είχε πει πριν πέντε χρόνια, πόσο δίκιο είχε) όλους και όλες εγώ θα φταίω;
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤ@ΡΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΒΙ@...ΟΥΣΤ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ


Για να μην παρεξηγηθώ, ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, αρκεί να σέβεται τις επιλογές των υπολοίπων που επιθυμούν το αντίθετο φύλλο και να μην την πέφτουν σε όποιον/α τους γυαλίσει. Αν βολεύεται με άτομα του ίδιου φύλλου δεν με πειράζει, αρκεί να μην προσπαθεί κανένας να μου το επιβάλει σαν φυσιολογικό. Όπως επίσης δεν μπορώ να δεχθώ να μην επιτρέπεται η χρήση δρόμων και πλατειών για εθνικούς σκοπούς και να απειλούν τους διοργανωτές με δικαστικά μέσα αλλά να αφήνουν μειοψηφίες να κάνουν ότι γουστάρουν.

2 σχόλια:

  1. stelee...Δυστυχώς αδερφέ μου btk για ακόμη μια φορά θα νιώσουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη πόλη..Είμεθα γονείς και αντιμετωπίζουμε καθημερινώς τις δυσκολίες της σωστής ανατροφής και τους κινδύνους ενός παιδιού....Δυστυχώς οι κοινωνία-πολιτεία είναι ΑΠΟΥΣΑ!! Μπορώ να φωνάξω δυνατά .. Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό!!! ΑΛΛΑ για τα παιδιά μας μπορούμε να πούμε το ίδιο; ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Αδελφικό προτεκτοράτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μην φωνάζεις, θα τους ξυπνήσεις και εδώ πάνω κοιμούνται ΧΑΛΑΡΑΑΑ. Το αδελφάτο έχει κάνει κατάληψη παντού και προσπαθεί να επιβληθεί και στις συνειδήσεις μας.
      Αλλά τι γράφω πάλι, δεν ξέρω τι θα αρχίσουν να λένε οι ψευτοπροοδευτικοί της θολοκουλτούρας; Ρατσιστής, φασίστας και λοιπές μ@λ@κίες. Ειλικρινά δεν θα βαρεθούν ποτέ να «χτυπάνε» όσους δεν υποκύπτουν στην σάπια πολιτική τακτική τους; Κάποια κάστρα δεν πέφτουν ποτέ και δεν λένε με τίποτα να το βάλλουν στο άδειο τους κεφάλι.

      Διαγραφή