Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κόλπο μαγικό

Είχα γράψει πως θα επανέλθω την Πέμπτη και να 'μαι πάλι εδώ ζωντανός να κυνηγάω τους μάγους με τα κόκαλα και τα κοχύλια.

"Μαγικό κόλπο" λέγαμε τα τρυκ του ταχυδακτυλουργού ενώ εμείς προσέχαμε ΑΛΛΟΥ αυτός με γρήγορες κινήσεις των χεριών του έδινε μαγεία στην στιγμή. Θα έγραφα για ένα μόνο μαγικό αλλά λόγω μίας ερώτησης που σε λίγες ώρες την άκουσα τρεις φορές(και την απάντησα άλλες τόσες) αλλά και μιας περίεργης «σύμπτωσης» θα γράψω για ΤΡΙΑ(3) μαγικά.

Ας ξεκινήσω με το δεδομένο πως ο μέσος Έλληνας έχει Αλτσχάϊμερ. Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί ότι έλεγε ο ΓΑΠ πριν δύο χρόνια και τον πίστεψαν πολλοί το επαναλαμβάνει ο Τσίπρας σήμερα και τον ξαναπιστεύουν(θα σβήσω δάνεια, θα αυξήσω τους μισθούς δλδ λεφτά υπάρχουν,...). Θα συνεχίσω με το κυρίως θέμα. Προσωπικά, μιας και βλέπω καθημερινά ΛΑΘΡΟΟΡΚ, θέλω να δω τι έγγραφα θα δώσει ο τΣύριζα στους ΛΑΘΡΟ για να φύγουν και να πάνε στην Ευρώπη στις χώρες τελικού προορισμού. Δυστυχώς για όλους εμάς τα μόνα έγγραφα που μπορούν να δοθούν από την Ελληνική Δημοκρατία και να επιτύχουν όλοι αυτοί τον στόχο τους είναι τα εξής δύο, η Ελληνική ταυτότητα και το Ελληνικό Ευρωπαϊκό Διαβατήριο. Αυτόματα η χορήγησή τους θα σημαίνει την απόδοση Ελληνικής υπηκοότητας. Δηλαδή δεν μας έφταναν οι παρανομίες με εντολή του Υπ. Εσωτερικών όπως δήλωσαν δημοτικοί υπάλληλοι  για την εγγραφή σε δημοτολόγια των ΛΑΘΡΟ τώρα θα τους νομιμοποιήσουμε και αφού στο εξωτερικό δεν θα μείνουν θα γυρίσουν στην «ΠΑΤΡΙΔΑ» τους την Ελλάδα και θα τους ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. Άλλα έγγραφα για να ταξιδέψουν και να βρεθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχουν και με αυτή την λύση που προτείνει ο τΣύριζα αλλοιώνουμε τον πληθυσμό της Ελλάδας, τους εκλογικούς καταλόγους και άλλα πολλά.

Θα συνεχίσω με το δεδομένο του Αλτσχάιμερ, γιατί διαφορετικά δεν θα φοβόταν ο Έλληνας τι θα γίνουν τα χρήματα που έχει στις τράπεζες(όσοι έχουν ακόμα). Πριν μήνες το είχαν εξηγήσει όλοι, όσοι έχουν δάνεια την γ@μησ@ν καθώς θα πληρώσουν πιο πολλά αν πάμε στην δραχμή και όσοι έχουν χρήματα θα ωφεληθούν από την αλλαγή. Βέβαια με τον καταιγισμό των απειλών γρήγορα ξέχασαν όλοι όσοι είχαν ακούσει τι θα συμβεί την λειτουργία του EFSF και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από την Ευρώπη και από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι με ρώτησαν τρεις φορές(Bill, Στέλλιο, πατέρα ηρεμήστε απλά συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους αδύναμους) τι θα γίνει με τα χρήματα στις τράπεζες. Μην μασάτε από την τρομοκρατία και ο τΣύριζα κομμάτι από την πίτα θέλει...του βοσκού.

Τρίτο και τελευταίο αλλά με πολλά νοήματα. Τι έγινε αγορίνες μου με το ΧΑΑ; Χθες άνοδος 2,09% ας το θεωρήσω πιθανό ως γεγονός, σήμερα άνοδος 10,12%; Που το βρήκαν πάλι αυτό; Τι προεξοφλούν οι ΑΓΟΡΕΣ; Μήπως πάλι έχουν εσωτερική πληροφόρηση; Μήπως γνωρίζουν μία πιθανή συμφωνία τριών-τεσσάρων-πέντε ομάδων που θα οδηγήσει σε ηγετική συμμαχία;

Κλείστε τα αυτιά στους ΑΡΔ, σκεφτείτε λογικά, θυμηθείτε τις αλήθειες που αποκαλύφθηκαν(και έπειτα θάφτηκαν) και πηγαίνετε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε και να στείλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Αν δεν το κάνετε τότε ... θα καταστραφείτε, θα έρθουν ΑΤΙΑ, η δευτέρα παρουσία, θα ψοφήσουν τα ζώα σας, θα...θα...θα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου