Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δέσμιο σε θέλουνε Παναθηναϊκέ

Ζούμε ιστορικές στιγμές για το σωματείο που λέγεται Παναθηναϊκός. Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Είχα μία ελπίδα πως θα άκουγα κάτι ευχάριστο αλλά τι περιμένεις από τον συνέταιρο του εγκέφαλου των ...

Ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε τα αστεία που ειπώθηκαν σήμερα το μεσημέρι.


  • "Οι μεταγραφές αφορούν την ΠΑΕ. Εγώ τώρα εκπροσωπώ το Σωματείο, που είναι ο βασικός μέτοχος." Δηλαδή είσαι βασικός μέτοχος, είσαι στο ΔΣ αλλά δεν θέλεις να μιλήσεις για θέματα της ΠΑΕ που είσαι ΕΣΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ.
  • "Η εξάρτηση που είχε μέχρι τώρα από πλούσιους, δημιούργησε τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου". Η λύση τύπου Άρη και μΠΑΟΚ είναι καλύτερη; Να ψάχνεις χρήματα με εράνους από τους οπαδούς; Ρε συ σου το έχει πει κανένας το ποσοστό της επίσημης ανεργίας στην Ελλάδα; Και όλοι οι μέτοχοι που έχετε κερδοφόρες εταιρίες δεν βάζετε ευρώ και θα τα ζητήσετε από εμάς; Θα σας πάρουμε το κατόπι με αυτά που τολμάτε και ξεστομίζετε.
  • "Οι στόχοι του σωματείου είναι σεμνοί. Φέτος θέλουμε ο ΠΑΟ να πάει καλά στο Γιουρόπα. Μακάρι να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ρεαλιστικός στόχος είναι το ΟΥΕΦΑ και του χρόνου να παρατάξουμε μία δυνατή ομάδα " Κάποιος κατεβάζει τον πήχη επικίνδυνα; 
  • "Ξέρω ότι εμείς χρειαζόμαστε τουλάχιστον τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ να μπουν από τους μετόχους και το σωματείο, ώστε να καλύψουμε άνετα τις ανάγκες μας." και "Το βάλαμε(το 1,1 εκατομμύριο ευρώ) ως έναντι αύξησης και έχουν μπει άλλες 300.000 ευρώ με άλλη μορφή." όπως και "Εγώ προσωπικά, θα το θεωρήσω δική μου αποτυχία εάν δεν συγκεντρώσουμε 20 εκατομμύρια ευρώ." Δηλαδή χρειαζόμαστε 15 βάλατε 1,1+0,3=1,4 άρα 15-1,4=13,6 εκ. ευρώ. Τόσα σας λείπουν κύριοι του σωματείου για να μας σώσετε; Και υπολογίζετε να μαζέψετε 20 εκ. ευρώ; Βγήκατε όλοι εσείς που τα έχετε και είστε δημόσια πρόσωπα και ζητάτε 18,6 εκ. ευρώ από τον κόσμο; Εσείς που είχατε βρει ήδη 8 εκ. τώρα μείνατε με το 1,4; Τόσο καιρό άλλος μέτοχος έβαζε και έβγαζε τα χρήματα από τις ΑΜΚ σαν τα σακάκια που φοράει, τώρα μας έσκασε το Σωματείου που τα είχε αλλά τώρα δεν τα έχει...
  • " Μπορεί κάλλιστα να δωρίσει κανείς χρήματα." Πάλι δεν βάζει κανείς το χέρι στην τσέπη, πάλι στον οπαδό, τον άνεργο, τον μεροκαματιάρη, αυτόν που του μείωσαν τον μισθό και του αύξησαν την φορολογία.
  • " Τώρα, οι μετοχές θα πάνε στο σωματείο. Τώρα δεν έχουν μεταβιβαστεί ανέκκλητα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Τώρα υπάρχει ελεύθερη διάθεση των μετοχών."(Α.Καμάρας)
  • "Ελάχιστη συνδρομή είναι τα 250 ευρώ για να γίνει κανείς μέλος. Βέβαια, ο καθένας βάζει όσα χρήματα θέλει και θα ανεβαίνει στην κλίμακα των μελών. Μετά την πρώτη αρχική εισφορά θα υπάρχει μία ετήσια εισφορά, την οποία βάλαμε στα 180 ευρώ. Θα υπάρχει πρόβλεψη για ανήλικους, ανέ3ργους και για ηλεκτρονικά μέλη με 20 ευρώ." Και τι θα κάνω με τα 250 ή και περισσότερα ευρώ που θα δώσω; Θα συμμετέχω στις αποφάσεις; Θα μπω στο ΔΣ ή έστω θα έχω παρουσία στη ΓΣ της ΠΑΕ;
  • Δεν θα αναφέρω όσα είπε για τον κ.Τσάκα και τον Πρίγκηπα. Είναι γραφικότητες και αηδίες. Πολύ απλά είναι συνέταιρος με τον κατηγορούμενο(που ακόμη δεν δικάστηκε) για τα στημένα και έχει ακόμα πολλές κασέτες να ακούσει με τις συνομιλίες του ο εισαγγελέας, αλλά τον πειράζει ο κ.Τσάκας. Ο κ.Πατέρας δηλαδή τον Εθνικό τι τον έκανε; Τον εκτόξευσε σαν ομάδα και σαν εταιρία; Γελοία επιχειρήματα καθώς αν δεν μπορείς να χτυπήσεις το γαϊδούρι χτυπάς το σαμάρι. Δεν συζητάς με δικηγόρους γιατί δεν σ' αρέσουν...και ποιος είσαι εσύ που ενώ τα έγγραφα της τράπεζας τα βρήκε σωστά και αληθινά η ΕΕΑ εσύ τα αμφισβητείς ως ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΑ(όχι πλαστά, μη αληθινά). Ποιος είσαι εσύ που αποφασίζεις να μην δεχτείς να γίνει σωστά η ΑΜΚ και να προχωρήσει μετά η μεταβίβαση των μετοχών στον Πρίγκηπα; Εσύ θα μας καταντήσεις ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη; Με ποιο δικαίωμα; Σχολιάζεις και μία επαγγελματία δικηγόρο, ποιον εκπροσωπεί και γιατί. Δηλαδή αν τον αθωώσει(το απεύχομαι) τον Μπέο τι θα λες πως είναι η μέγιστη και κάνει θαύματα; Εσύ στο κανάλι σου δεν έχεις άτομα με περίεργες παρέες; Δεν το νομίζω.
  • Για τον Πρίγκηπα, στα παραμύθια έχουν και ιπτάμενα χαλιά, μήπως να του ζητήσουμε να έρθει σε ιπτάμενο χαλί για να σας είναι αρεστός;
Αν ο προηγούμενος(εθισμένος στις συνεντεύξεις τύπου) μέτοχος με αηδίαζε μία φορά σήμερα με τον "Σωτήρα ΙΙ" δεν περιγράφεται η αηδία που αισθάνομαι. Και οι υπόλοιποι του Σωματείου τον αφήνετε να λέει όλα αυτά; Σας εκφράζουν; Δηλαδή θα σώστε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με ποσοστά 1/45 ή 1/100 από τους 150.000 και αν αλλάξουν τα ποσοστά με τα νέα μετρά της προηγούμενης Κυβέρνησης που έρχονται τώρα τον Ιούνη τι θα μας πείτε; Συγγνώμη λάθος;

Ο Έλληνας πιάστηκε Μ@Λ@Κ@Σ με το "Λεφτά υπάρχουν" που πίστεψε και πάει να ξαναφάει το τυράκι του τΣύριζα με το "Θα σας σβήσω τα δάνεια,...κλπ" αλλά ο οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν είναι Μ@Λ@Κ@Σ να τον ταΐζετε κουτόχορτο, αυτά στο λιμάνι. 
Εδώ δεν έχει πρόβατα αλλά "τσοπάνους με γκλίτσες".

ΥΓ Αύριο όλες οι αντικειμενικές γαυροφυλλάδες θα γράφουν για τον καλό κ.Αλαφούζο και τον κακό Τσάκα(σκέτο χωρίς κ. μπροστά). Τον σωτήρα και τον ψεύτη. Τα ίδια θα λένε και στα ραδιόφωνα της ντροπής. ΑΓΝΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΟΠΑΔΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, όχι μετά ΤΩΡΑ.

33 σχόλια:

  1. Αδελφε καλησπερα. ειμαι ο lazycook.Eχουμε να τα πουμε καιρο . Εχω ,λοιπον την αισθηση οτι ολο αυτο το παιχνιδι γινετε για να δημιουργηθει ενα ακομα πληντυριο μαυρου χρηματος στην πλατη της ομαδας μας. Τι εννοω? ξερουμε ολοι οτι δεν προκειτε να προσφερει ο κοσμος, θα κατσει κανεις να ελενξει την προελευση των χρηματων ,αν αυριο εμφανιστουν 20-25 εκατομυρια? θα παρει κανεις τηλεφωνο τους υποτιθεμενους καταθετες των 50 ευρο?Και αφου πληθουν τα λεφτα θα ελενχει κανεις που πανε , απο την στιγμη που ολοι ξερουμε οτι χρωσταμε?Και φυσικα δεν θα εχουμε και ακριβες απαιτησεις. Μηπως τελικα φοβουνται τον ελενχο απο καποιον ενδεχομενο καινουργιο ιδιοκτητη?Με το ανοιγμα της παε απο τον τζιγκερ μπηκαν 70 μυρια περιπου. σε 2 χρονια φαγωθηκαν 280 . Που? τα μαθηματικα δεν βγαινουν.Ολος ο καυγας τζιγκερ βγενο θυμιζει κοκα κολα - πεπσι . Στημενος για να δημιουργει στρατοπαιδα και εμονες. Και ο κοσμος ομηρος στα παιχνιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ καλησπέρα.
      ΕΓΡΑΨΕΣ.
      Ειλικρινά αυτό το σενάριο(τόσο καλοστημένο) δεν το είχα σκεφτεί. Όχι μόνο στέκει αλλά εξηγεί πολλά που δεν κολλούσαν(όπως τα έσοδα-έξοδα της πολυμετοχικότητας). Αλλά επειδή κάτι πάλι δεν κολλάει είναι ο έλεγχος της ΠΑΕ από τον κ.Τσάκα. Δηλαδή δεν τα είδε ή είναι και αυτός κομμάτι του παζλ; Με τρομάζει πως η ομάδα αντιγράφει ότι αρνητικό βρίσκει στην Ελληνική κυβέρνηση την τελευταία διετία(και όχι μόνο, ίσως τριακονταετία).
      Ελπίζω να έχουμε να τα πούμε καιρό λόγω φόρτου εργασίας και να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    2. Επειδή το σκέφτομαι συνέχεια το σενάριο αυτό, μην ξεχνάμε τηλεοπτικά, ΟΠΑΠ, ουέφα, εισιτήρια αγώνων, διαρκείας(είχαμε 35.000 και δεν ήταν και φτηνά-με 200ευρώ το ένα και λίγα λέω- είναι 7εκ), χορηγίες. Άρα η τρύπα της ΠΑΕ δικαιολογείται και ο έλεγχος ήταν σωστός. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το πολύ καλό σενάριο καθώς θα επιτρέψουν και σε άλλον να μπει(το σωματείο μπορεί να έχει μέχρι 33%) και αυτοί θα είναι παρόντες.

      Διαγραφή
    3. Η ΠΑΕ έχει πολλές θυγατρικές και εταιρίες δορυφόρους. Δηλαδή, πχ υπάρχει μια εταιρία που ταυτόχρονα κουρεύει το γκαζόν της Παιανία και ίσως να έχει αναλάβει τη μηχανοργάνωση της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ, ως καλή συνεργάτης, στέλνει 5Μ ως προκαταβολή τα οποία χρησιμοποιούνται για μαύρες πληρωμές. Δημοσιογράφων, παλαιμάχων και λοιπών τρωκτικών. Θα μου πεις τώρα πως η θυγατρική ή εταιρία δορυφόρος καλύπτει αυτές τις εισροές? Εκεί δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, έλεγχος έγινε μόνο στην ΠΑΕ, αλλά υποθέτω με εικονικά παραστατικά. Επιπλέον, λέμε τώρα, υπήρξε μια μεταγραφή Βραζιλιάνου επιθετικού που προτάθηκε 3-4 μήνες πριν τον αποκτήσουμε τελικά με 3πλάσιο κόστος. Σε μία εταιρία με τζίρο 30-55Μ όπως ο Παναθηναϊκός υπάρχουν τρόποι τα τρωκτικά να μασάνε. Επιπλέον μία τέτοια εταιρία είναι ασπίδα σε πάσης φύσεως εμπλοκές με την δικαιοσύνη. Έτσι κε Αλαφούζο? ΣΠ

      Διαγραφή
    4. Σωστός σε αυτά που γράφεις αλλά αν δεν μπορούμε να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας τότε θα κατηγορηθούμε για συκοφαντική δυσφήμιση.
      Κλασικό Ελληνικό κράτος, αντί να ψάχνει τέτοιες περιπτώσεις και να εκμεταλλευτεί τον "δάσκαλο" σε τέτοια θέματα Κοσκωτά τον κλείσανε φυλακή και οι άλλοι που είχαν μάθει τα κόλπα αλώνιζαν.

      Διαγραφή
    5. Δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχτούν αυτά που σου λέω. Πάντως πάντα προξενούν εντύπωση μεγάλες πληρωμές ως προκαταβολές. Και κυρίως σε εταιρίες με "περίεργες" δραστηριότητες. Εταιρίες συμβούλων, μηχανογράφησης και συντήρησης γηπέδων λέω τώρα. Και όσον αφορά τον κο Αλαφούζο δεν είναι ψέμα, όντως έχει θεματάκια με την δικαιοσύνη και αυτός και κάποιοι συνεργάτες του στο σωματείο και στο ΔΣ. Τέλος πάντων αυτά συμβαίνουν παντού, αλλά να μην μας περνάνε και για χαζούς. ΣΠ.

      Διαγραφή
    6. Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις, αλλά ξέρεις πως όσοι δεν είναι μαζί με κάποιους και δεν τους γλείφουν τρώνε τρελό κυνηγητό με κάθε δυνατό τρόπο. Βλέπεις τι παίζει και με τα αδέρφια στο mypanathinaikos, άλλοι τρώνε κουτόχορτο και ίσως παίρνουν και το χαρτζιλίκι τους και κάνουν επίθεση σε όσους λένε την γνώμη τους ελεύθερα. Δε με χαλάνε οι πιτσιρικάδες(εδώ που μεγάλωσα και ζω δεν μου λένε τίποτα τα παιδάκια πίσω από τα πληκτρολόγια) αλλά οι κουστουμάτοι που ελέγχουν όσους δεν τους υποστηρίζουμε.

      Διαγραφή
    7. Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει, απλώς κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πρόσωπα. Αυτή είναι η κοινωνία μας και δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Εσύ πιστεύεις πως μόλις αλλάξει ιδιοκτησία η ομάδα μας οι ίδιοι που ειρωνεύονται και αμφισβητούν τώρα δεν θα προσπαθήσουν να χωθούν ξανά? Το μέλι είναι γλυκό και δεν το αφήνεις.

      Διαγραφή
    8. Περιμένω να ψαχτούν για να ξαναφάν, αλλά ελπίζω να τους πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι.

      Διαγραφή
    9. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. ΣΠ

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ στο mypanathinaikos δεν τα λέγαμε αυτά; Το πρόβλημα είναι ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ και άμεσα συνδεδεμένο με τα γενικότερα συμβάντα στη χώρα μας.
      Είμαστε τυχεροί που τα συζητούσαμε καιρό τώρα. Ο g.gakis το είχε γράψει εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον.
      Πάντως εμείς είμαστε το «τελευταίο οργανωμένο οχυρό» αντίστασης.

      Διαγραφή
  3. Αδελφε ξανα καλησπερα. Τι παταω στην υποβολη σχολιου ως , για να φενετε το nickname μου, ειμαι ο lazycook.Χαιρομαι που το σχολιο μου προκαλεσε σκεψεις. Με προβληματισε κατι που μου ειπαν και με εβαλε να σκεφτω περιεργα.και οντως το παζλ δενει. Λοιπον μου ειπαν για καποιον που κερδισε χρηματα πολλα , ασ πουμε 1 μυριο , και καποιος του προσφερε 1,2 για να του αγορασει το δελτιο.Σκεψου αυτο σε μια εταιρια με εσοδα που δεν θα ψαξει κανεις και εξοδα που μπορεις να τα παρουσιασεις οπως θες. Παντα υποθετικα μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ήταν πολύ καλό το σενάριο, παράλληλα γίνεται ωραία συζήτηση και στο mypanathinaikos για το ίδιο θέμα με αρχή την δήλωση του κ.Τσάκα.

      Πάντα υποθετικά, είχε γίνει έρευνα από εισαγγελέα για κερδισμένα δελτία παλιότερα αλλά αν σε λένε "Χ", "Ψ" ίσως ο εισαγγελέας να μην σε ερευνήσει, λέω εγώ τώρα αλλά στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ίση απέναντι σε όλους.

      Για το όνομα δοκίμασε με το κομμάτι που λέει όνομα/url. Χωρίς να είμαι βέβαιος. Θα το ψάξω, γιατί είμαι νιούφης και ακόμα μαθαίνω(και πρήζω τον Laplace).

      Διαγραφή
    2. Βάλε το lazycook εκεί που λέει όνομα/url στο όνομα, απλά μετά θα σου βγάλει να αντιγράψεις και κάποια γράμματα/αριθμούς για να αποδείξεις πως δεν είσαι ρομπότ.

      Διαγραφή
  4. Να αγιάσει το χέρι σου!!!

    Δυστυχώς από πίσω έχει +τον μηχανισμό στήριξης του Βγενομπαινόπουλου με αποτέλεσμα να περνάει ότι θέλουν.
    Αλλά οι οπαδοί ξύπνησαν και αν δείτε με το ζόρι βρίσκουν σχόλια συμπαράστασης ακόμη και στο Λεωφόρος.

    Ε ρε και να γίνει το μπαμ και τελικά να βάλει τα λεφτά ο πρίγκηπας και να αρχίσει τις κλοτσιές! Ε ρε γλέντια!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ εκεί που όλοι μιλάμε ελεύθερα είμαστε στην ίδια ρότα, εκεί που υπάρχουν άλλα συμφέροντα από πίσω θα βλέπεις περίεργα πράγματα. Αύριο οι κωλοφυλλάδες θα γράφουν ύμνους για το σχέδιο του κ.Αλαφούζου. Παλιά τους τέχνη.

      Όσο για την αύξηση, αν οι παλαιοί μέτοχοι δεν ασκήσουν δικαίωμα προτίμησης(λίγο πολύ όλοι ξέρουμε την διαδικασία) τότε θα μπει ο Πρίγκηπας ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ. Και το καμτσίκι θα 'ναι βοϊδοπτσα. Να τους δω να τρέχουν να κρυφτούν και τι στον κόσμο.

      Διαγραφή
  5. Δεν ειμαι ρομποτ,απλα ετσι με κατασκευασανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ Κ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...

    http://ioannisrigas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html?showComment=1339184764794#c5955720871803662981

    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να έχω πληροφόρηση καμία, γιατί απλά γράφω την άποψή μου κάθε φορά και παρατηρώ τα γεγονότα, θα τολμήσω να γράψω πως είναι επικοινωνιακό τρυκ αυτό του κ.Τσάκα. Άμα σε απαξιώνουν ενώ έχεις κάνει ήδη πιο πολλά για να μπεις στην ΠΑΕ(πήρε άδεια από την ΕΕΑ) πρέπει να τους δείξεις πως έχεις το πάνω χέρι. Να σφίξουν λίγο οι κώλοι και μετά μπαίνεις και καλύπτεις όλη την ΑΜΚ.
      Επιπλέον ο Παναθηναϊκός είναι το όχημα για επενδυτές τέτοιου μεγέθους, όπως ο Πρίγκηπας, για να συνεχίσουν με άλλες επενδύσεις σε μία νέα αγορά.

      Διαγραφή
  7. Παιδια δεν μπορει ο πριγκιπας να μπει ουτε με την Α.Μ.Κ γιατι κανεις νεος μετοχος δεν εχει δικαιωμα να βαλει πανω απο 50.000 ευρω.Την εχουν κανει ετσι την δουλεια να μην μπορει κανεις να τους παρει τις μετοχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διαφωνήσω όχι γιατί το ξέρω στα σίγουρα αλλά γιατί αυτό θα είχε βγει στην επιφάνεια εξ αρχής. Λες οι άνθρωποι του Πρίγκηπα να μην τα έλεγξαν αυτά;
      Επειδή όμως δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αν ισχύει αυτό που λες τότε μας δουλεύουν όλοι μαζί. Θα είναι σκάνδαλο.

      Διαγραφή
    2. http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article1808635.ece

      Διαγραφή
    3. Σωστά αυτά που γράφουν τα αδέρφια. Επειδή ήταν ήδη γνωστό σαν πρόβλημα, προς το παρόν, γιατί αν θέλει η ΠΑΕ και οι μέτοχοι το διορθώνουν.
      Δες τι λέει η δικηγόρος του Πρίγκηπα χθες, http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/06/08/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8E%CF%80%CF%89%CE%BD-%CF%84/

      Αυτά όλα για τις μικροεμπλοκές που φρενάρουν την άμεση είσοδο τα γνωρίζουν στην πλευρά του Πρ. Φεϊζάλ τους ήταν ήδη γνωστά και ζήτησαν να τρέξει η ΠΑΕ τις διαδικασίες ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Βέβαια η απάντηση είναι ...για κλάματα "όσον αφορά στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟ προς τον πελάτη σας, για το οποίο και αναφέρεστε στην επιστολή σας, δεν αποτελεί θέμα αρμοδιότητας της ΠΑΕ και συνεπώς θα πρέπει να απευθυνθείτε στα αρμόδια πρόσωπα".

      Διαγραφή
  8. Να προσθέσω ότι για τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟ του αλαφούζ, αυτός είπε στα φιντάνια που έχει στο σκάι να παρουνε τηλέφωνα. Πήρανε λοιπόν αυτοί τηλέφωνα και ρωτούσαν π.χ. εσείς πόσα θα δίνατε για τον ΠΑΟ; Έλεγε ο ένας ο άνετος, και κανά 3000αρι, ο πιο μαζεμένος έλεγε κανά 200αρι... Έτσι βγήκε το 250 ευρώ εγγραφή που λέει και τα μέλη και το πλάνο και όλα! Από τηλεφωνικές ερωτήσεις. Σαν γκάλοπ ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμη και τα αποτελέσματα της έρευνας τα αμφισβητώ. Δηλαδή είμαστε μόνο 1,7 εκ οπαδοί; Και από αυτούς τους 1,7εκ βρήκαν με σταθμισμένο δείγμα(σιγά μην ξέρουν τον όρο) πως οι 150.000 από αυτούς θα τα χώσουν άνετα τα 250. Ας δει πρώτα τα ποσοστά της ανεργίας να ρωτήσει έπειτα πως βγαίνουν και μετά ίσως το συζητήσω μαζί του(δεν υπολογίζεται σαν άνεργος όποιος έχει έστω και μία μέρα εργασίας σε ένα μήνα, τρυκ των φωστήρων του ΟΑΕΔ).
    Σωστά το λες, ΣΑΝ ΓΚΑΛΟΠ γιατίσίγουρα έρευνα ή γκάλοπ δεν έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ αδελφέ μην αμφισβητείς την έρευνα του κου Αλαφούζου. Δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείς αυτή την άρτια επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα. Είναι σίγουρο πως θα μαζέψουν τουλάχιστον από 150.000χ250 ευρώ= 37.500.000 ευρώ. Άρα δεν έχουν ανάγκη κανέναν Έλληνα ή ξένο επενδυτή. Λεφτά υπάρχουν αδελφέ!! ΣΠ

      Διαγραφή
    2. Καλά θα κάνω 1000 μετάνοιες και θα ζητήσω συγγνώμη 2000 φορές και άλλη φορά αν κάποιος στείλει έστω και υποψία ειρωνικού σχολίου θα το σβήνω. Μουτζαχεντίν θα γίνω για τον σωτήρα μας.

      Διαγραφή
    3. Βλέπω πως μπαίνεις σιγά σιγά στον ίσιο δρόμο, θα εισηγηθώ την απαλλαγή σου. Αλλά μην ξανακυλήσεις θα είμαστε αμείλικτοι!! ΣΠ

      Διαγραφή
    4. Κάθε μέρα σε κάθε ανάρτηση ακόμα και για οικονομικά, πολιτικά ή κοινωνικά εγώ θα τους υποστηρίζω. Ο καλύτερος οσφυοκάμπτης θα γίνω.

      Διαγραφή
  10. Παιδια εγω θα σας πω μερικα πραγματα που νομιζω, αν και ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Πολλοι θα πειτε << τι μπλεκεσαι ρε μπαοκι εσυ?>>
    Ο Παναθηναικος ηταν παντα επι οικογενειας Βαρδινογιαννη το πιο νοικοκυρεμενο σωματειο στην Ελλαδα, για το ποδοσφαιρο. Πως αλλαξε αυτο? Ηρθαν οι δηθεν σωτηρες, πολεμος στον Τζιγγερ, τον πολεμησαν και οι οπαδοι, κραξιμο πολυ μιλαμε. Τωρα... απων αυτος, την κανανε και οι σωτηρες.Και εχουμε εναν Τσακα να διασυρει την ομαδα επι μηνες και να μην γινεται τιποτα.
    Αυτο θελατε? σιγουρα οχι, φταιτε και σεις, για την πλειοψηφια μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι γράφε ότι θέλεις δεν θα πει κανείς τίποτα αν δεν βρίσεις και δεν προσβάλλεις(θα σε κόψω εγώ τότε). Μέχρι το σημείο που γράφεις για τον κ.Τσάκα το πας σε γενικές γραμμές καλά(αν και με τα όσα βγαίνουν στην φόρα ίσως είναι πολύ μπερδεμένη ιστορία).
      Την ομάδα την διασύρουν αυτοί που κάνουν την μόστρα τους και δεν δίνουν σεντ. Όσοι κάνανε παχυλά συμβόλαια και δωράκια τύπου Κλέυτον(τελικά τον πλήρωσε η ΠΑΕ και όχι ο Βγενό). Όσοι ενώ βγάζουν δεκάδες εκ. ευρώ κέρδη στις άλλες εταιρίες εδώ την φέσωσαν και άφησαν απλήρωτους τους παίκτες. Να γράψω και άλλα ή φτάνουν; Ακόμη και τώρα ο Αλ Αλφούζ ψάχνει λέει να βρει τον Πρίγκηπα για να επικοινωνήσει. Εσύ αν ψάξεις σε μία ώρα το πολύ θα βρεις τρόπο επικοινωνίας.
      Ναι φταίμε γιατί δεν κόψαμε τα πόδια σε μερικά κωλόπαιδα που ξεκινάνε τα επεισόδια, που δεν προστατέψαμε γονείς με παιδιά και που συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε. Διαφορετικά φταίνε κάτι λίγα πληρωμένα τσογλάνια που απειλούν και εκβιάζουν σε κάθε site και blog(εγώ τους ενοχλούσα που έγραφα και γράφω κ.Τσάκας και ήθελαν να έρθουν να με ... ας έρθουν με την όπισθεν, μόνο να έχουν κάνει μπάνιο)

      Διαγραφή