Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στους 4 με ήττα

Δεν είχα σκοπό ούτε ανάρτηση να κάνω αλλά κάπου πήρε το μάτι μου σε σχόλια πως δεν έπρεπε να χάσουμε κλπ κλπ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Όπως ήταν απολύτως λογικό για τους περισσότερους μετά το 4-0 δεν είχε λόγο να κουράσει τους βασικούς και κατέβασε αναπληρωματικούς. Έτσι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες.

Μία ένσταση μόνο.

Γιατί ρε Αναστασίου χρησιμοποίησες τον Κοτσόλη; Τι χρειαζόταν αυτός δηλαδή; Ήθελε χρόνο για να βρεθεί σε φόρμα ή ήθελε εμπειρίες;

6 σχόλια:

  1. Είναι κι αυτός, ο Κοτσόλης, γρανάζι του προωθητικού πυραύλου που θα χρησιμοποιηθεί μαζί με τα υπόλοιπα για την "εκτόξευση" της ομάδας του χρόνου!

    Έτσι εξ άλλου δήλωσε ο υπερπαιχταράς Πριτς ή κάπως έτσι τέλος πάντων, πως το λένε το παλλικάρι δεν γνωρίζω καλά, λένε τα ζωντανά ότι έχει περάσει από την Μπάγιερν κάποιο φεγγάρι και μαζί με τον UCK Μπαιρακτάρη, τον κλάνω Μέντες και κάποιους ακόμα πασίγνωστους από το amber allert και καθοδηγούμενοι όλοι αυτοί από τον μάγιστρο Ανας θα κάνουν την εκτόξευση...... του χρόνου....... Εκτόξευση στα εγκεφαλικά που θα παθαίνουμε θα έλεγα εγώ.

    Συγγνώμη για το ... παραλήρημα, αλλά ήδη έχω περάσει 2-3 εγκεφαλικά σήμερα κι ο εγκέφαλος δεν έχει επανέλθει ακόμη!
    Μπορεί να έπαθα και ... μόνιμη ζημιά....

    Μετά απ' αυτά, πείσθηκα ότι ο μόνος που κάνει για την μπανάθα τους, είναι ο αλφι.

    Περαστικά μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοτσόλης πέρα από υπάκουος και συνεργάσιμος δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο.
      Ο Πράνιτς πέρασε από την Μπάγερν και υπό συνθήκες θα μπορούσε να κάνει καριέρα, αλλά...
      Για τους υπόλοιπους...ποιους υπόλοιπους;
      Και για να μην ξεχνιόμαστε..."όταν το Κύπελλο σηκώσω..."

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Για το χθεσινό παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε τίποτα μετά το 4-0.Όσο για τον Κοτσόλη και την χρησιμοποίησή του το παιδί ανταμείφθηκε για την υπομονή του και την μη δημιουργία προβλημάτων.Κρίμα γιατί θα μπορούσε να πάρει εμπειρίες ο άλλος μικρός τερματοφύλακας που έχει μέλλον μπροστά του.Ποιος Πράνιτς και Μπάγερν τώρα μας δουλεύουνε.Απο σπόντα βρέθηκε εκεί και σε μία Μπάγερν που δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή υπερομάδα που έχει.Οι άλλες μεταγραφές είναι ασχολίαστες,σε άλλες εποχές ούτε έξω απο την Παιανία δεν θα περνούσανε.Όσο για το Κύπελλο ο "σύμμαχος"μας Ιβάν θα μας το πάρει εάν βρεθούμε αντιμέτωποι όπως και πέρυσι με τα play off. Κατάντια να μιλάει για συμμάχους ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟ!!!! Μας έχουνε ξεφτιλίσει τελείως που κάποτε ο ΠΑΟ πρωτοστατούσε και οι υπόλοιποι των ακολουθούσανε θέλοντας να ήτανε σύμμαχοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το «παιδί» κάνει ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ και ανταμείβεται.
      Για τη Μπάγερν και τον Πράνιτς θα διαφωνήσω. Η Μπάγερν ποτέ δεν παίρνει παίκτες κατά τύχη, τους ελέγχει όλους πολύ καλά. Δεν έχει Νταμπίζες εκεί.
      "Σύμμαχος" ο Ιβάν; Από πότε; Τον παναθηναϊκό τον ακολουθούσαν οι υπόλοιποι και δεν ζητιάνευε ποτέ την στήριξη ή τη συμμαχία των υπολοίπων. Και ο Ιβάν να μην μας το πάρει θα το πάρει ο χοντρός με κάθε τρόπο.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Όσον αφορά τον Ιβάν και την συμμαχία ήτανε καθαρά ειρωνικό.Εννοείται πως δεν είναι σύμμαχος και ούτε΄θέλουμε σαν Παναθηναϊκοί συμμαχίες και χαζά με κανέναν.Ήμασταν ομάδα που ήθελε καθαρό και δίκαιο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κατάλαβα την ειρωνεία αλλά καλύτερα να τα ξαναγράφουμε παρά κάποιοι να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

      Διαγραφή