Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κινέζοι επενδυτές. Ο λόγος που ο ΤΡΑΚΗΣ δεν μπαίνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πόσο άτυχος μπορεί να είναι κάποιος; 
Ποιος;
Εγώ ρε. Ποιος άλλος;
Έχω εδώ και δύο βδομάδες αποκλειστικότητα και βγαίνει το κωλόπαιδο και με τη δίνει στη δημοσιότητα μόνο του. Καλά εγώ σας το είχα γράψει από την αρχή πως δεν θα μπει στην ΠΑΕ αλλά θα έπρεπε να σας πω και τον λόγο.

Σχεδόν 510 χλμ βόρεια της Αθήνας στη Θεσσαλονίκη μία άλλη ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα και ήδη είναι σε χαμηλότερη κατηγορία. Μετά από έρευνα «στελεχών» της ΠΑΕ Ηρακλής, με ΑΦΜ Νομού ΠΙΕΡΙΑΣ, βρέθηκαν επενδυτές από το ΙΡΑΝ. Πλούσιοι, μεγάλοι και τρανοί. Η ομάδα του Γηραιού ήρθε σε συνεννόηση για να έρθουν οι επενδυτές στη Θεσσαλονίκη και να ελέγξουν την ΠΑΕ. Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;

Ο ερχομός των επενδυτών αργούσε και τελικά η ΠΑΕ Ηρακλής αποφάσισε να αναλάβει δράσει και να τους φέρει στη Θεσσαλονίκη, όπως και τελικά έκανε. Οι Ιρανοί ήρθαν, έλεγξαν, αλλά ακόμη να απαντήσουν. "Και που κολλάνε όλα αυτά ρε μαλάκα ΒΤΚ;" θα σκεφτεί κάποιος. Μα εδώ κρύβεται ο λόγος που δεν ήρθαν οι Κινέζοι του Τράκη.

Οι Ιρανοί του Ηρακλή ήρθαν αφού τους έκαναν τα εισιτήρια οι άνθρωποι της ΠΑΕ από την Κατερίνη. Έτσι ο Τράκης δελέασε τους Κινέζους. "Θα σας κάνω εγώ τα εισιτήρια." είπε μόνο που οι Κινέζοι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ζήτησαν να ταξιδέψουν σε bussiness class και όχι στην οικονομική. Ο Τράκης αντέδρασε και χάλασε η συμφωνία.

Τράκη οι Κινέζοι που ΘΑ έφερνες ήταν το μεγαλύτερο ψέμα μετά τους Πιζάρο και τους Αμπράμοβιτς των πούρων. Άντε να παίξεις με τα μαλ@κισμένα που πίνουν  κοακόλα, το παίζουν αφεντικά του ερασιτέχνη και ζητάνε ψήφο και χρήματα. Μόνο ρε κωλόπαιδο φύγε μακρυά από την ομάδα που εμείς αγαπάμε και εσύ κομπλεξικέ μισείς. Τη μισείς γιατί ακόμη και τα έξι Ευρωπαϊκά μαζί δεν μπορούν να συγκριθούν με το Γουέμπλευ. Οι Έλληνες είμαστε πρώτα ποδοσφαιρόφιλοι και το ξέρεις καλά.

ΥΓ Τράκη θα μπεις να γράψεις σε κανένα βόθρο με το γνωστό σου ψευδώνυμο πως ο ΒΤΚ βρίζει την μοναδική ελπίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος; Έχω μία φαγούρα ξέρεις...
ΥΓ2 Ρε μπαόκι γράψε από πότε ήθελα να κάνω αυτό το κείμενο
ΥΓ3 Αφιερωμένο στον αδερφό μας τον Μάκη που το νησί του δοκιμάζεται με τους σεισμούς.

12 σχόλια:

  1. Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούσα να χαρώ την χτεσινή επέτειο, ήταν βασικά συνδεδεμένος με το τρίτο υστερόγραφό σου.
    Απλά δεν ήθελα να το αναφέρω, όχι γιατί ντρεπόμουν (!), αλλά επειδή, αισιόδοξος εκ φύσεως πίστευα και πιστεύω ότι η σκληρή δοκιμασία που υποβάλλονται κάποιοι συνάνθρωποί μας, θα έχει τελικά αίσιο τέλος. Γι αυτό προτίμησα να κρατήσω τη στεναχώρια μου και να μην την εξωτερικεύσω....
    Εξ άλλου έχουμε όλα τα ΜΜΑ που διψάνε για αίμα και καταστροφή, που σημαίνει αύξηση της τηλεθέασης (τρομάρα τους), να μας μεταφέρουν κάθε μέρα, όλη μέρα τον πόνο, την απελπισία και τον πανικό μέσα στα σπίτια μας.

    Και επειδή, λόγω της δουλειάς μου, έζησα παρόμοια κατάσταση με τους σεισμούς στην Καλαμάτα το '86, ένα σφίξιμο στο στομάχι υπάρχει όταν ακούω είδηση για το συγκεκριμένο συμβάν.

    Για το θέμα του Τράκη τώρα, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα καλοστημένο παραμύθι, κοντά στα άλλα φούμαρα που μας δίνουν δυο χρόνια τώρα, με απώτερο σκοπό τον εφυσηχασμό όλων ημών που δεν καταπίναμε αμάσητες τις παπάτζες τους.
    Ξέχασαν όμως ότι μπορούν να κοροιδεύουν λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά πολλούς για μεγάλο χρονικό διάστημα όχι!

    Πιστεύω ότι όλοι εμείς που απλά έχουμε την αρρώστια μας με την ομάδα, χωρίς ιδιοτέλεια, και όπως σωστά ανέφερες είμαστε πρώτα ποδοσφαιρικοί και μετά όλα τ άλλα, θα αποτραβηχτούμε από τα "κοινά", και θα παρακολουθούμε από μακριά την ελεύθερη στον γκρεμό πτώση της. Δεν πιστεύω ότι θα καταλήξουμε αεκ ή άρης, αλλά η καταστροφή της ομάδας ίσως μας πονέσει πιο πολύ έτσι όπως την έχουν σχεδιάσει να γίνει.....
    Και θα μείνουν τα 9000 μέλη της ΠΣ να χειροκροτούν φαντάσματα που φορούν φανέλες με το τριφύλι στο στήθος..

    Εύχομαι να πονέσει και ο Τράκης για τις επιχειρήσεις του - όλες - από την απαξίωση που παρακαλάω να δείξουμε σ αυτές όλοι εμείς που αποτελούμε τη σιωπηρή "μειοψηφία"! Εφ όσον αυτός κατάφερε να γκρεμίσει και να εξευτελίσει όλα όσα έχει κάνει η οικογένειά του σε βάθος δεκαετιών για την ομάδα.

    Τράκη, ποτέ δεν θα γίνεις Δημήτρης, ότι κι αν κάνεις στο εξής......

    ΥΓ. Οι προσευχές όλων μας είναι για το δοκιμαζόμενο νησί της Κεφαλονιάς και τους κατοίκους του. Όλα τα άλλα έπονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που νοιώθω για τον Μάκη και τους κατοίκους του νησιού του αυτές τις μέρες είναι πρώτα σεβασμός και μετά συμπάθεια για όσα τραβάνε και με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουν. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η αντιμετώπιση που έχουν από το Κράτος. Ευτυχώς δεν έχω περάσει παρόμοια κατάσταση και ελπίζω να μην περάσω σύντομα. Έχω πρόσφατες άλλες μνήμες και μου φτάνουν για αρκετό καιρό.

      Ο Τράκης επιβεβαίωσε όλσα έγραφα πως δεν θα πάρει την ΠΑΕ και "ξεβρακώθηκε" μπροστά σε όλους δείχνοντας πόσο "λίγος" είναι. Όχι απλά δεν θα γίνει ποτέ Δημήτρης αλλά κανείς δεν θα τον θυμάται σαν Γιαννακόπουλο.

      Αν ακούσεις ή διαβάσεις, εσύ είτε και κάποιος άλλος φίλος, πως γίνεται κάποια κίνηση για να βοηθηθεί η Κεφαλλονιά με κάποιο τρόπο ενημέρωσέ με να το κάνω ανάρτηση. Πέρα από τις προσευχές, που χρειάζονται, αν μπορέσουμε να βοηθήσουμε και με άλλο τρόπο θα ήταν σημαντικό.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα το κράτος θα είναι το τελευταίο που θα σκεφτεί να βοηθήσει τον κόσμο. Τα έργα και οι ημέρες του αυτό δείχνουν άλλωστε.
      Το είχα κατα νου Βασίλη, και απ το πρωί γυρνάω στο νετ, μήπως βρώ κάτι. Οτιδήποτε βρώ θα σου το προωθήσω άμεσα.

      Διαγραφή
    3. Τα κανάλια μιλάνε για ανάγκη για τρόφιμα αλλά δεν άκουσα για κάποια οργανωμένη προσπάθεια. πχ να πει κάποιο Σ/Μ πως μπορεί όποιος θέλει να πληρώσει τρόφιμα σε ένα κατάστημα και να τα συγκεντρώσουν σε αυτά της Κεφαλλονιάς και να τα διανέμουν δωρεάν.

      Διαγραφή
    4. Τι λες τώρα ρε Βασίλη........!!!!!!!

      Την ίδια βαρύτητα έχουν οι σεισμοπαθείς που .... τόλμησαν και έμειναν στον δρόμο, με τις ... δενδροφυτεύσεις στα Σούρμενα και τους καθαρισμούς παραλιών ::::: Δείχνεις έτσι το κοινωνικό σου πρόσωπο, στέλνοντας την κάθε Σία να χαλάσει το ίματζ που με τόσο κόπο έφτιαξε, βάζοντάς την να κάνει ρεπορτάζ μέσα στα γκρεμίσματα; Ενώ στην ύπαιθρο μια ηλιόλουστη μέρα, θάλασσα ή βουνό, παρέα με διάφορους χλεχλέδες της ανεβάζεις το είναι της Σίας ....!

      Τι να λέμε τώρα. Οι άνθρωποι (;;;;οι ποιοι....;;;;), όπου υπάρχει παπατζηλίκι και ρεμούλα πρώτοι και να δείχνονται. Και δεν μιλάω μόνο για το κανάλι του καραφλού κιοφτέ, κι οι άλλοι τα ίδια και χειρότερα σκατά είναι.
      Όλα τα πουσταριά χωρισμένα σε δυό κωλόφαρες....
      Η μια στη Βουλή και η άλλη στα ράδια και τις τηλεοράσεις.....
      Και οι μεν να σκεπάζουν και να καλύπτουν τις πομπές και τις αλητείες των άλλων....

      Ότι και να προσπαθήσει να κάνει ο απλός κόσμος θα έχει την τύχη που είχαν όσα συγκεντρώθηκαν και για τους πυροπαθείς της Ηλείας, και όσα συγκέντρωσαν οι ομογενείς για την Μυρτώ που σακάτεψε το πακιστανό...

      Είδες το επίδομα που θαααα δώσει το κράτος στους σεισμοπαθείς......

      Διαγραφή
    5. Είδα που να μην το έβλεπα με τα λαμόγια που έχουμε μπλέξει.

      Διαγραφή
  2. Αυτές οι μέρες είναι οι χειρότερες εκτός απο τους ίδιους τους κατοίκους της Κεφαλονιάς,και για μας τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα.Το μόνο που μπορώ να πώ είναι να κάνουνε κουράγιο και επιτέλους το κράτος να τους βοηθήσει.Όσο για τον Δ.Γ. πίστευα και γω ότι δεν θα μπει στην ΠΑΕ και απλά θέλανε να καθησυχάσουνε τον κόσμο.Πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει και να αντιδράσει τώρα γιατί ο ΠΑΟ θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχες δίκιο . και _

    Θυμάσαι ότι ήθελα να πιστεύω το αντίθετο αλλά απεδείχθη ότι άλλο Τράκης άλλο Παύλος και Θανάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να είχα άδικο. Γαμώ την τρέλα μου, ότι κακό έχω προβλέψει βγήκε και ακόμη να βγει κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΗ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα, ετσι ειναι Bill, εχει καμια 10-15 μερες που μου τα ελεγες, δυστυχως ελεγες και για τον αλλον απο αρχες Δεκεμβρη αν θυμαμαι καλα, αλλα δυστυχως παλι επαληθευεσαι οπως δειχνουν τα πραγματα. Μια μεσα Δεκεμβρη λεγαν, μετα τελος του ετους, μετα τελος Ιανουαριου, γενικα λενε πολλα, σανο να υπαρχει να ταιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε το νου σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βγούνε και άλλα.
      Δε με λες, όσοι τους χαλάμε το παραμύθι λες να φάμε καμία αγωγή και να μας ζητάνε χρήματα για καταστροφή ξένης περιουσίας με δόλο;

      Διαγραφή