Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν μαθήματα προπονητικής συμπεριφοράς

Αναστασίου διάβασε καλά τι είπε ο Μόγιες μπας και καταλάβεις τι δηλώσεις κάνει ο προπονητής της κάθε ομάδας μετά από ήττα.

«Είναι η χειρότερή μας εμφάνιση στην Ευρώπη την φετινή σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα από το αποψινό ματς και οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν περίμενα να εμφανιστούμε τόσο κακοί. Είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχω την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και την αναλαμβάνω. Μπορούμε και θέλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, οι παίκτες στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι με το αποψινό αποτέλεσμα, όμως οφείλουμε να βελτιωθούμε»

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Μπράβο στον Μόγιες που είπε αυτά που είπε χωρίς δικαιολογίες μας φταίει ο ο διαιτητής φταίει το γήπεδο και ξέρω εγώ τι άλλο.Ας μάθει κάτι απο αυτό ο δικός μας μαθητευόμενος μάγος.Αλλά αδερφέ αυτός ο Μόγιες δεν κάνει για την μεγάλη Μάντσεστερ.Αν είναι δυνατόν 6η στην Πρέμιερ Λίγκ και να χάνει άνετα με 2 γκόλ απο τους gay.Οι Εφιάλτες που διοικούνε τον ΠΑΟ μπορούνε να χαίρονται με την νίκη της ομάδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάσαι και ο Σερ Άλεξ όταν ανέλαβε χάλια πήγαινε. Σχεδόν τον διώξανε και από την επόμενη χρονιά η Γιουνάιτεντ πήγαινε μια χαρά. Όσο για τον δικό μας καλά που δεν έχει πει ακόμη εκείνο το αμίμητο "ήταν ψηλό το χορτάρι" που είχαν πει οι gay για το Χαριλάου.

      Διαγραφή
  2. Και αυτόν τον οικτίρουν ενώ τον απίθανο τον επαινούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θέλεις να πεις;
      Πως δεν γνωρίζουν τα «παιδιά», οι ΑΡΔ και όλο το γαυροσύστημα ποιος είναι καλός και ποιος όχι;

      Διαγραφή
  3. Μα στο μυαλό μου είσαι πια; χαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή