Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Να μην γυρίσει στην Ελλάδα

Μποχού μείνε στη Μάλαγα. Δεν σε θέλω πίσω.
Δεν αντέχω άλλο το μονοδιάστατο μπάσκετ που παίζει η ομάδα εξαιτίας σου.
Δεν αντέχω να βλέπω να σουτάρουν οι παίκτες του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ τόσα τρίποντα.
Δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα χωρίς πλάνο και μοναδικό όπλο της την άμυνα και ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ.

Και επειδή κάποιοι σε υποστήριζαν όταν στα τρία πρώτα εύκολα παιχνίδια έκανε η ομάδα το 3-0 να δω τι θα πούνε ή θα γράψουν που τώρα έγινε 3-3.
Είσαι ένας «εγκληματίας». Σκοτώνεις το ταλέντο και τις δυνατότητες του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ γιατί εσύ είσαι πολύ μικρός για το μέγεθος της ομάδας.
Γύρνα σε ομάδες επιπέδου Περιστερίου γιατί ούτε για το επίπεδο του Άρη δεν είσαι αρκετός.
Μη γυρίσεις Ελλάδα.

11 σχόλια:

  1. Θα τρελαθούμε τελείως με τον εξάστερο δεν γίνεται αυτό το πράγμα.Ο άνθρωπος θα μας κάνει Περιστέρι στην Ευρώπη.Δεν γίνεται να μην εκμεταλλέυεται την δύναμη μέσα στην ρακέτα και να στηριζόμαστε στα τρίποντα.Το πρόβλημα όλοι το ξέρουνε εκτός απο αυτόν τι να πώ.Αν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να περάσουμε τους 70 πόντους και με μόνο άμυνα.Χάσαμε απο μία ομάδα η οποία εκτός απο τρίποντα και τρέξιμο δεν έχει κάτι άλλο.Έλεος εαν δεν μπορεί ας παραιτηθεί επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα πάλι ψάχνει για μεταγραφή/φές.
    Tragic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΧΑΜΑ,ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ No 2.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΗ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 5-6 ΠΟΝΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΗΔΗ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ-ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΠΟΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ 3/3 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ...
    ΥΓ:ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ 0:02;ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΠΟΧΟΥ.
    YΓ2:ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΒΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΧΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έγραφες αδερφέ, τα έγραφες και όλοι όσοι δεν έβλεπαν τι γινόταν τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο Μποχού είναι για το Περιστέρι.
      Αληθεύει για τον Παππά. Τόσο τον έβαλε.
      Ακούστηκε για παίκτη της Μπάμπεργκ. Ότι και να κάνει άντε και να βγει τέταρτος με ποιον θα παίξει για να περάσει;

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ.ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
      ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ 4οι ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΡΕΑΛ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΕΡΑ ΜΕ 3-0.
      OTAN ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ LAPLACE.

      Διαγραφή
    3. Μάκη βαρέθηκα να λέω τα αυτονόητα σε φίλους.
      Πέρσι το βούλωσα ένα χρόνο και όταν όλοι ήταν στα πανηγύρια για το 3-0 του τίτλου εγώ έκανα κριτική. Φέτος δεν αντέχω να συνεχίζουν να μην βλέπουν τα λάθη που κάνει. Πλέον ακόμη και να θέλω να τους απαντήσω δεν τους γράφω τίποτα και δεν τους λέω τίποτα. Ας ανοίξουν τα μάτια τους.
      Ο Μποχού δεν πρέπει ούτε το σήμα του Εξάστερου να ξαναδεί.

      Διαγραφή
    4. Φαντάζομαι πως εσύ έχεις σκάσει πιο πολύ από ότι εγώ.
      Για τη διοίκηση το myPanathinaikos ήταν πάντα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
    5. ΑΔΕΛΦΕ ΑΣ ΟΨΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΧΟΥ ΟΠΩΣ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΠΡΟ ΣΕΙΣΜΩΝ.
      ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΑΕΡΑ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΞΑΝΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΙ ΕΠΙ ΖΕΛΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΙΧΤΕΙ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ,ΤΣΑΝΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ.ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΦΡΑΓΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΟΧΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
  4. Τόσα μπορει,τοσα κανει αδελφε.
    Το προβλημα ειναι ο Τρακης.Αυτος τον εφερε,αυτος στελεχωσε την ομαδα,αυτος ειναι υπευθυνος για τα παντα στην ΚΑΕ..Δυστυχως,δεν ειναι ικανος να σηκωσει το band name του εξαστερου..
    Απελπιστικα λιγος.
    Μονο για να κανει κριτικη στον Τζιγγερ κ τον γαυρο τον Πατερα ηταν ικανος.Αποδειχθηκε οτι δεν μπορει να διοικησει ουτε περιστερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου ο Τράκης είναι καλός μόνο για να τον γλεντάνε πλέον τα όποια τσογλάνια του Πουρέα και οι υπάλληλοι δύο αφεντάδων.
      Τζάμπα το ξύλο που έφαγε από τον Ράτζα. Μυαλό δεν έβαλε.

      Διαγραφή