Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

τη "δανείστηκα" από το Glory Days

"Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;" ή καλύτερα "Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.";

Ο Αλαφούζος "επέτρεψε" στην εκπομπή του καναλιού του Σκαι να γίνει αναφορά στον Δ.Γιαννακόπουλο και ο ΔημηΤράκης τον απειλεί με μηνύσεις και αγωγές.

Για εμένα τα πράγματα είναι απλά.
Ενοχλημένος ο Αλαφούζος από τον τρόπο που ενήργησε ο ΔημηΤράκης και τελικά δεν μπήκε στην ΠΑΕ(σας το είχα γράψει από την αρχή πως δεν θα έμπαινε) είπε να του κάνει κάποια αντίποινα. Στην ουσία όμως έτσι μετράει δυνάμεις. Πόσους "φίλους" έχει στο παρασκήνιο και πόσοι θα τον στηρίξουν αν το καλοκαίρι ο ΔημηΤράκης θελήσει τελικά αν μπει στην ΠΑΕ. 

Ο ΔημηΤράκης  από την άλλη θέλει να δει τις αντοχές και τις συμμαχίες του Αλαφούζου.

Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν πως το καλοκαίρι θα υπάρχει Παναθηναϊκός και δεν θα έχει ήδη Διοίκηση Πρωτοδικείου που δεν θα περιμένει τίποτα από τους απόφοιτους της σχολής LAMOYA ή LAMOGIA.

4 σχόλια:

  1. Αν είναι δυνατόν να κάνουνε παιχνιδάκια στην πλάτη του ΠΑΟ σε μία τέτοια δύσκολη εποχή,πράγμα που δείχνει πόσο μικροί για τον ΠΑΟ είναι και οι δύο.Πολύ πιθανό να είναι και στάχτη στα μάτια του κόσμου για να μην καταλάβει ότι και οι δύο συνεργάζονται αρμονικά και των στέλνουνε αργά αργά στην εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ωραίος αδερφέ μου.
      Παίζει και αυτό το σενάριο, ειδικά μετά τη δήλωση πως η εμπλοκή του το καλοκαίρι είναι άσχετη με όλο αυτό. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

      Διαγραφή
  2. Θα δείξει. Είναι γνωστό στην πιάτσα ότι ο Αλ Αφ ουσιαστικά καλύπτει Πατέρα και εκμεταλλεύεται τις δημόσιες σχέσεις του πρώην με τους οργανωμένους. Δεν μπορώ να διαγράψω παντελώς τον Γιαννακόπουλο τζούνιορ, διότι υπάρχουν ακόμη οι πρεσβύτεροι πίσω του και για αυτούς δεν υπάρχει (σε μένα) η παραμικρή αμφιβολία πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ίσως πλέον είναι καιρός είτε πράγματι να πάρουν την ΠΑΕ από τα νυν λαμόγια είτε να επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης με δόξα και τιμή. Οι καταστάσεις τεχνητές ή μη εκεί οδηγούν νομίζω. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα και για τους δύο μεγάλους Παναθηναϊκούς. Αλλιώς ο πάτος δεν θα έχει τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλ Αφ έχει καλές σχέσεις και με τον χοντρό(κολλητός του Πατέρα) αλλά και με τον άλλο «σωτήρα» μας. Όλοι μαζί ενεργούν για το κακό της ομάδας. Ο Τράκης ενεργεί μόνος, γιατί πλέον οι Αφοί δεν αντέχουν από πλευράς υγείας να ασχοληθούν άλλο(αυτός ήταν και ο λόγος που άφησαν το μπάσκετ). Ο Τράκης δεν μπορεί να πάρει την ΠΑΕ και η οικογένεια δεν επιθυμεί την επιστροφή της.
      Και η πτώση συνεχίζεται.

      Διαγραφή