Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Βοήθεια στην Κεφαλλονιά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

Παναθηναϊκός Α.Ο-ΠΑΝ.ΚΙ-Θύρα 13 στο πλευρό της Κεφαλλονιάς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου, 2014α-α+
Ο Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κεφαλλονιάς. Ως ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στην Παναθηναϊκή πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και νερού.

Είναι μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και γίνεται στα πλαίσια της ιδέας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να μαζέψουν κάποια από τα ακόλουθα είδη:

Μακαρόνια
• Ρύζι
• Όσπρια
• Τρόφιμα σε κονσέρβες
• Γάλα μακράς διαρκείας
• Ζάχαρη
• Φρυγανιές
• Λάδι
• Χαρτικά & ΝΕΡΟ.


Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα σταθεί δίπλα στου συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Σημεία συγκέντρωσης:

-Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45, 3ος, 2106444401/2)
-Γραφεία Παναθηναϊκού Κινήματος (Κόνιαρη 45, 6ο, 210 6400333)
-Κεντρικός Σύνδεσμος Θ.13 (Λ. Αλεξάνδρας 115, 210 6436757) &
στους κατά τόπους συνδέσμους
-Στα γραφεία του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (2106826659)


Στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/2):
- Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης στις θύρες 7 και 13 (16:30- 19:30) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ  



Σχόλιο ΒΤΚ
Τόσο καιρό με βρίσκουν απέναντί τους, σε κάθε λάθος, στραβό, κακό για την ομάδα και την κοινωνία(Παν.Κι.). Σήμερα όμως αδέρφια μου δεν μπορώ να πω τίποτα κακό. 
Πολύ καλή η κίνηση αυτή και όποιος μπορεί να δώσει και το ένα πακέτο μακαρόνια ας το κάνει.
Αν είναι να εκμεταλλευτούν την κίνηση αυτή τότε θα είναι η μοναδική φορά που δεν θα με πειράξει. Ας φτάσουν τα τρόφιμα στην Κεφαλλονιά που τα έχουν ανάγκη και ας βγει και η Δώρα και η Λέτα να λένε για το κοινωνικό πρόσωπο που έχει πλέον η ομάδα.
Μπορείς να βοηθήσεις; Μην σκεφτείς ποιοι τα μαζεύουν απλά κάνε αυτό που μπορείς. Και για να το κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρο ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. Πρώτα ο άνθρωπος και μετά τα οπαδικά.
Αν κάποιος μάθει και για άλλη κίνηση να ενημερώσει για να γίνει και εκείνη ανάρτηση.

11 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ΠΑΟ που δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους κατοίκους της Κεφαλονιάς ότι μπορεί ο καθένας μας να ανακουφιστούνε έστω και στο ελάχιστο.Οποιαδήποτε ομάδα και αν έκανε την κίνηση αυτή θα έπρεπε όλοι να βοηθήσουμε.Δε χωράνε οπαδισμοί σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έκαναν και κάτι παραπάνω οι μέτοχοι, οι οποίοι ΕΧΟΥΝ χρήματα και δεν τους λείπουν, θα ήταν καλύτερα.
      Ο Σκλαβενίτης είναι ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ. Χωρίς κατάστημα στο νησί έστειλε νταλίκες με τρόφιμα. Το άκουσες πουθενά; Σιωπή από τα ΜΜΑ. Η Εκκλησία βοηθά και αυτή. Το κράτος περιορίζεται στο ελάχιστο. Αίσχος.

      Αν θέλει να είναι λίγο σωστός ο Αλ Αφ ας δώσει όλες τις εισπράξεις στο νησί για επισκευή σπιτιών.

      Διαγραφή
    2. Αυτή θα έπρεπε να είναι η κύρια ανάρτηση. Τα "αλληλέγγυα" του Αλαφούζου εξαντλούνται στις πευκοφυτεύσεις. Προσωπικά δε μου λέει τίποτε η ανακοίνωση, η οποία έπεται της αντίστοιχης κίνησης του γαύρου. Ε και; Οι Επτανησιοι είναι περήφανοι και νοικοκυραίοι, δεν παρακαλάνε για εβαπορέ που μάλλον δεν θα φτάσει και ποτέ στο νησί....

      Διαγραφή
    3. Σήμερα το πρωί είδα εικόνες από κλειστό γήπεδο και σφίχτηκα. Ας κάνει κάποιος και λίστα για φάρμακα για τους γέροντες που ήταν στο γηροκομείο.
      Αν ο μπουκλάκιας δεν δώσε τίποτα θα πέσει κράξιμο. Κάθε πράγμα στην ώρα του.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη και καλό Σαββατοκύριακο.Όλα τα ΜΜΑ είναι στον κόσμο τους και τέτοιες κινήσεις σαν του Σκλαβενίτη και την πρωτοβουλία του ΠΑΟ την εξαφανίσανε.Η Εκκλησία κάνει σπουδαίο έργο στην ανακούφιση αυτών των ανθρώπων.Το κράτος πάλι για μια φορά ακόμα θα κρυφτεί πίσω απο το μνημόνιο και του λαφτά δεν υπάρχουν.Η μόνη σωτηρία είναι η βοήθεια των ανθρώπων που δίνουνε απο το υστέρημά τους.
    Για την πρόταση στον Αλ.Αφ. δεν υπάρχει περίπτωση να την εφαρμόσει με τίποτα πρέπει να πληρωθούνε και λογαριασμοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς το πρωτογενές πλεόνασμα που μας έχουν πρήξει με αυτό.
      Καλό Σαββατοκύριακο αδερφέ μου.

      Διαγραφή
    2. ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΧΩ ΥΠ' ΟΨΗΝ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ Μ' ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΣ ΕΣΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ.
      ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ''(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ),ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ(ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ YΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ).
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ''ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΗ'' ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ)ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ(ΑΦΟΥ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΤΟΥΣ).
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΤΗΝ ΕΜΑΚ,ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ,ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΕΡΩΝ,ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ(Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΕΣ 9-10),ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ Η ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ-ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΝΑΙ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΚΑΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ''.
      ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΤΗ ΣΑΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΘΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ.
      ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ:
      http://www.youtube.com/watch?v=WL6g66CdjW0

      Διαγραφή
    3. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΤΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΧΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΕΛΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Μάκη ξεκινώντας να σου πω να μην ξαναγράψεις για συγγνώμες κλπ γιατί αυτά τα έχουμε πει. Πρώτα ο άνθρωπος και έπειτα η ομάδα. Βέβαια με τα όσα συμβαίνουν και σε αυτή και όσοι ασχολούμαστε από συνήθεια το κάνουμε και όχι από ευχαρίστηση.

      Θα κοιτάξω να μάθω από διάφορους δήμους τι συμβαίνει και αν έχει γίνει κίνηση για κάποιο λογαριασμό βοήθειας. Μόνο ένα αδερφέ θα σου ζητήσω, αν μάθεις κάτι πριν μάθω κάτι εγώ στείλε για να το βάλω.
      Στα πιο σοβαρά τώρα. Από ότι κατάλαβα από σωματική υγεία είσαι καλά και αυτό με ανακουφίζει κάπως. Στον ψυχολογικό τομέα θα σου πω πως μόνο ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές. Το πρώτο διάστημα από τη τραγωδία της Θεσσαλονίκης που κάηκαν ζωντανοί δεν μπορούσα να ακούσω ξύλο να καίγεται γιατί θυμόμουν το σπίτι στις φλόγες. Ένα μήνα μετά ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει πλήρως αλλά πλέον λειτουργώ καλύτερα. Σίγουρα εσύ είσαι σε πιο δύσκολη θέση αλλά πρέπει να δείξεις δύναμη.

      ΥΓ Μη σχολιάζεις και μην ασχολείσαι με το blog παρά μόνο αν αυτό σε βοηθάει να ξεχνιέσαι λίγο. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει. Αν χρειαστείς κάτι στο οποίο μπορώ να σε βοηθήσω να με ενημερώσεις.

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΜΑΘΩ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Θ' ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.ΑΝ ΑΥΤΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΑ Σ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΦΟΥ Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ 3ΑΡΟ4ΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ 4,4 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 4,8.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...
    ΥΓ:ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψέ με ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Ο άνθρωπος είναι το πιο σκληρό και ανθεκτικό ον στον πλανήτη.
      Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σεισμό και τις ζημιές στα κτίρια. Σίγουρα δεν μπορώ να σε καταλάβω αλλά όσα γράφω στα γράφω με απόλυτη σιγουριά. Δεν θέλω να γράψω παραδείγματα από τον φιλικό-συγγενικό μου κύκλο αλλά με πίστη και δύναμη όλα θα γίνουν όπως πριν.
      Μη σε παίρνει από κάτω.

      Διαγραφή