Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα...

...και έχασε μόνο με 2-1.
Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο Γλύκος.
Και τι μας νοιάζει εμάς ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων; Φυσικά και μας νοιάζει.

Αν δεν ήταν ο Γλύκος τότε η νίκη θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Ο Πάοκ δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και δεν ήταν ο αντίπαλος που όλοι περιμέναμε πριν τον αγώνα. Με 2 μόλις τελικές προσπάθειες το 1 γκολ που πέτυχαν αποτελεί επιτυχία.
Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο αυτό το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του αντιπάλου του. Αν ήταν και πιο προσεκτικός τότε το σκορ πριν βάλει το γκολ ο Πάοκ θα ήταν ήδη 4-0.
Και επειδή σε στιγμές χαράς όπως αυτή τώρα πρέπει να κάνουμε και λίγο χιούμορ, σκέφτομαι πόσο θα ήταν το σκορ αν έπαιζε ο Λουκάς που τους έχει πελάτες και είναι σε φόρμα;
Αυτά τα λίγα, γιατί δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσεις ένα παιχνίδι που ο δεύτερος του πρωταθλήματος δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και δεν δικαιολόγησε τη θέση του.

ΥΓ Σκεφτόμουν να γράψω την προϊστορία των δύο ομάδων και τα γκολ που έχει βάλει ο Πάοκ στην Αθήνα αλλά δεν είχε νόημα.

6 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς. Απόψε ευχαριστήθηκα το παιχνίδι. Πολύ καλή εμφάνιση σε όλο σχεδόν το ματς. Ανύπαρκτος αντίπαλος που διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Αντί να ευχαριστούν τον Θεό που υπέστησαν μια αξιοπρεπή σε επίπεδα σκορ ήττα, αυτοί βρήκαν τι φταίει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πουλήσουν και κανένα φύλλο αύριο τα Σπορ του Βορρά. Μία ταχύτητα πάνω ο ΠΑΟ απόψε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Στέφενς γκρινιάζει. Οι υπόλοιποι, οπαδοί οργανωμένοι και μη, λένε πως σε κάποια σημεία έχουν παράπονα(το οφσάιντ και κάποια φάουλ αυστηρά) αλλά πως δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ και πως έχασε δίκαια. Τα Σπορ πουλάνε όσο και η Πράσινη.

      Διαγραφή
  2. Διαχρονικά τα μπαόκια έχουν μεγάλο κόμπλεξ ,όταν παίζουν με ομάδες του λεκανοπεδίου Αττικής.Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω ότι ο Παο για να νικήσει μια ομάδα που δεν έπαιζε ποδόσφαιρο,έτρεξε και πάσχισε τόσο πολύ.Το 2-1 προήλθε απο δεκάδες τελικές προσπάθειες του Παο και μόλις(!)δυο του Παοκ.Το παιχνίδι στην Τρίπολη πριν λίγες μέρες έδειξε κάποιες σοβαρές αδυναμίες σχετικά με την ευκολία στο σκοράρισμα ,ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος προηγείται.Η ανημπορία του Παοκ(που εν πολλοίς βασίζεται σε εσωτερικές έριδες παικτών μεταξύ παικτών και προπονητή για το ποιος θα <> περισσότερο τον ρωσοπόντιο)δεν πρέπει να αποτελέσει κουρτίνα για τα ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα του Παο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το συγκεκριμένο ζευγάρι ομάδων έχω φάει αρκετές φορές τζάμπα κερδίζοντας στοίχημα. (Έτσι φίλος; Ξέρω πως θα το διαβάσεις.) Ο Πάοκ είτε στη Λεωφόρο, είτε στο ΟΑΚΑ ήταν η σίγουρη νίκη μας σε ντέρμπι κάθε χρόνο( και ας θυμώσει το φιλαράκι μου).
      Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έγινε καλύτερος μέσα σε μία βδομάδα, ούτε άλλαξε κάτι. Το μοναδικό διαφορετικό ήταν ο αντίπαλος και ο τρόπος που αυτός έπαιξε. Σήμερα όμως αφού νικήσαμε, έστω και αυτόν τον Πάοκ και δεν πήρε όλη τη δόξα ο εκπαιδευόμενος μάγος τότε λέω να μην αρχίσω πάλι την γκρίνια.
      Από αύριο το απόγευμα πάλι για τη διοίκηση το νέο κράξιμο.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε τον πάρα πολύ κακό ΠΑΟΚ χθες και κρίμα που το σκορ έμεινε ΜΟΝΟ στο 2-1 αντί 3 με 4 ελέω Γλύκου.Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί ΠΑΟΚ δεν υπήρχε χθες και δεν φταίει κανένας διαιτητής ο μόνος που το πιστεύει είναι ο Στέφενς εαν το πιστεύει κιόλας.Πανηγυρίζουνε ακόμα στην Ομόνοια την τεράστια αυτή νίκη τα "παιδιά"?χαχαχα...Δυστυχώς όμως δεχτήκαμε ένα γκολ στη μόνη σωστή επίθεση του ΠΑΟΚ πράγμα που σε άλλα παιχνίδια στοίχισε και θα στοιχίσει βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπαόκια αδερφέ ψάχνονται όχι γιατί άξιζαν έστω και τον 1 βαθμό αλλά για κάποια φάουλ και τα όχι ίδια σφυρίγματα όπως λένε. Επειδή έβλεπα και το μπάσκετ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι. Ίσως κάπου να έχουν και δίκιο αλλά δεν παίρνω θέση γιατί δεν το είδα ολόκληρο και ίσως έχασα φάσεις.
      Αν ισχύει αυτό που λένε τότε τους ενοχλεί που ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε κόντρα με την ΕΠΟ μπορεί να έχει πιο ευνοϊκή διαιτησία και όχι 50-50, όπως χαρακτηριστικά λένε.
      Ξαναλέω όμως πως δεν άκουσα από μΠαόκι να ζητάει κάτι σε βαθμό ή βαθμούς.

      Διαγραφή