Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό το Κράτος θέλετε;

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μένουν στις σκηνές γιατί είναι  χειμώνας και κάνει κρύο. Για τους λαθρό φροντίσαμε να έχουν κοντέινερ με κλιματισμό.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πληρώνουν φόρους και βρίσκονται απέναντι στη δικαιοσύνη αν δεν πληρώσουν. Οι λαθρό δεν πληρώνουν τίποτα και συνήθως δεν τους συλλαμβάνουν.
Να μη συνεχίσω γιατί θα γράψω πολλές γραμμές συγκρίνοντας Ελληνες και ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. 
Έχω όμως να κάνω μία πρόταση. 
ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΤΟΥΣ. 
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

ΥΓ Επειδή τα γνωστά τα γνωρίζω πως θα αρχίσουν, όπως "φασίστα" κλπ, κλπ...Εγώ να σας πω πως όταν ένας λαθροΟΡΚ σας κλέψει, σας χτυπήσει σας γαμήσει τη γυναίκα, την κόρη, την μάνα ή την αδερφή ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" αλλά να τους πείτε και ευχαριστώ τους λαθρόΟΡΚ και να τους κεράσετε και τσιγάρο μετά.

7 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Χωρίς να πάρω την άδειά σου δημοσίευσα την ανάρτησή σου στο ΦΒ. Πιστεύω να με συγχωρέσεις γι αυτό, αλλά το τελευταίο διάστημα έχω πολλές "αψιμαχίες" με διάφορους "δημοκράτες" φίλους και φίλες, ενίοτε και γειτόνους στο χωριό μου. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσω ένα νέο κύκλο αντιπαραθέσεων μ αυτούς, αλλά δεν θα τους περάσει η μαλ@κία που έχουν κατά νου.
    Όταν είσαι αριστερός με δεξιά τσέπη, όταν δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου γιατί τα βρήκες όλα έτοιμα και πλούσια από θείους και λοιπούς συγγενείς, όταν δεν έχεις αναγκασθεί να ξεσπιτώνεσαι κάθε τρεις και λίγο για καινούριο τόπο μέσα στην ίδια σου την πατρίδα, τότε εύκολα μπορείς να το παίζεις και πονόψυχος για τους εισβολείς, όπως πολύ σωστά τους αποκαλείς και να είσαι in στο γενικό κλίμα που εντέχνως έχουν καθιερώσει όλα αυτά τα σκουπίδια που με τις δικές μας ψήφους βρίσκονται εκεί και απολαμβάνουν προνόμια που ούτε στον ύπνο τους δεν τα είχαν φανταστεί, ξεκινώντας από τις στάνες των χωριών τους.

    Βέβαια, ακόμα δεν έχω δει κάποια αντίδρασή τους - των "φίλων" εννοώ - γιατί μάλλον θα βρίσκονται στο πρωινό χουζούρεμα και θα περιμένουν τη φιλιππινέζα να τους ετοιμάσει το πρωινό και να τους φέρει τις .... εφημερίδες!

    Πολύ σωστή η ανάρτησή σου και μακάρι να μπορούσε να την δουν όσο πιο πολλοί γίνεται, μήπως και ξυπνήσουν από το λήθαργο. Την άποψή μου για τα ΟΡΚ την ξέρεις και δεν συντρέχει λόγος να την επαναλάβω. Όπως και νάχει, χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαν και σένα και προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά το πατριωτικό φρόνημα των υπολοίπων.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα σχολιάσω απολύτως τίποτα.Οι φωτογραφίες τα λένε όλα όπως λένε και οι Κινέζοι μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πεις και τι να μαρτυρήσεις... Το έμαθα κι εγώ τις προάλλες. Αυτό το ελλαδισταν ονειρεύονται κάποιοι που σιχαίνονται την πατρίδα τους και το έθνος τους, αλλά λατρεύουν τις ορδές των ισλαμο-ορκ. Πιεσόμετρο γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη η αναδημοσίευση είναι πάντα ελεύθερη(ειδικά στο fb βάζεις τον σύνδεσμο κατευθείαν και στο βγάζει). Μοναδικό αρνητικό σημείο παλιότερα κάποιοι που αντέγραφαν τα κείμενα χωρίς το σύνδεσμο και πουλούσαν πνεύμα. Για τους φίλους όλα είναι ελεύθερα.
    Εγώ σε ευχαριστώ που με τον τρόπο σου διαφημίζεις το blog.

    Μάνο και Στέφανε δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα των αρχών του 21ου αιώνα. Χωρίς ισονομία, ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία. Εγώ λέω πως δεν μου αρέσει και δεν θα κάτσω να βλέπω την ίδια κατάσταση. Με κάθε ΝΟΜΙΝΟ τρόπο θα τους «πολεμήσω» μέχρι να ηττηθούν ή μέχρι να νικήσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ.
    ΣΙΧΑΜΑ,ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ OI ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΟΙΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ν' ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ AIR CONDITION.
    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ 1999 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΠΟΤΑ(Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ''ΤΑ'',ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...)ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΟΙΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ-ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠ' ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ.
    ΥΓ:ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ 3 LINK ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ ΣΕ FACEBOOK-TWITTER KAI ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ.
    ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ LINK:
    1)http://www.902.gr/eidisi/koinonia/37151/trapeziko-logariasmo-gia-toys-seismopatheis-anoixe-ergatiko-kentro-kefalonias


    2)http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/79494#.Uv6-Ts7m7F9


    3)http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=46991&Itemid=38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να βγεις ψεύτης και να γίνει η ζωή όλων όσων έχουν πληγεί καλύτερη. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο. Τόσο καιρό τα λέω με διάφορους και ευτυχώς μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω ενώ εδώ πρέπει να προσέχω.

      Μία χάρη ακόμη. Εσύ ποιον από τους τρεις λογαριασμούς προτείνεις ή με ποια σειρά τους εμπιστεύεσαι;
      Εννοείται πως θα γίνει ανάρτηση(και θα μένει πάντα πρώτη για να τη βλέπει όποιος μπαίνει), θα μπει στο fb και θα ζητήσω να το κοινοποιήσουν και άλλοι.

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,Π.Χ. ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΗΛΕΙΑΣ Η ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 1999.
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ 3 ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 3-2-1.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή