Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σου λείπει η παιδεία και δεν αξίζεις να βρίσκεσαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

"Επειδή είμαι πολύ εκνευρισμένος θα πω μόνο ότι στη Λεωφόρο ήρθαν σήμερα ελεύθεροι σκοπευτές από το Κίεβο για να εκτελέσουν κάποιο σκοπό"
Αν σου λείπει η παιδεία κάνεις βλακώδεις δηλώσεις
Λόγω της φύσης της εργασίας μου έχω συναντήσει χιλιάδες διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους χρειάστηκε να επικοινωνήσω για κάποιο χρονικό διάστημα. Λοιπόν το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι απλό, η μόρφωση, το χρήμα και η κοινωνική θέση δεν έχουν ούτε ως προϋπόθεση αλλά ούτε ως αποτέλεσμα την παιδεία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντοτε ομάδα με παιδεία, ποδοσφαιρική και μη και δεν θα βάλω παραδείγματα γιατί θα σε φέρω σε δύσκολη θέση. Σου δίνω όμως την επιλογή να αποχωρήσεις γιατί ντροπιάζεις όλους εμάς τους Παναθηναϊκούς που δεν αποδεχόμαστε την φερόμενη ως διοίκηση, τα γαυροβαζελάκια 2008, εσένα, τον Νταμπίζα, το Παν.Κι, την Π.Σ. και κάθε άλλο που δεν ταιριάζει στην ομάδα στολίδι της Ελλάδας.

Αν ισχύει η φωτογραφία που έβγαλαν στη δημοσιότητα μέλη της αποστολής του Εργοτέλη τότε με κάνετε να ντρέπομαι γιατί γαυροποιήσατε τον Παναθηναϊκό και αντιγράφετε κάθε αίσχος των gay. Ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν πως τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων τα έχει σπάσει ο «πολύς» Τ.Ανρί γιατί έφυγε χωρίς βαθμό από τη Λεωφόρο, αλλά ποτέ δεν τα έσπασαν κάνοντας επίθεση παίκτες ή παράγοντες του Παναθηναϊκού. Αυτά τα συνηθίζουν στην πλευρά της Τρούμπας. 

Δεν περιμένω να μην σε δω στον Παναθηναϊκό μιας και το σινάφι σου σου έχει φουσκώσει τα μυαλά και αυτοί που συναναστρέφεσαι σε θέλουν εκεί που είσαι γιατί τους βολεύει.

ΥΓ Να σου υπενθυμίσω πως στο παιχνίδι στο Λονδίνο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Βιεϊρά(ο αρχηγός της Άρσεναλ) έκανε καθυστερήσεις όταν κάναμε επίθεση στο τελευταίο ΜΕΓΑΛΟ διάστημα. Χρειάζεται  να βάλω το video του αγώνα ή θα το βρεις μόνος σου;
ΥΓ2 Δεν έγραψα κάπου γιατί έχει έλλειψη παιδείας ο Αναστασίου; Μα όταν μία χώρα όπως η Ουκρανία αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα δεν πρέπει κανείς να τα χρησιμοποιεί για να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια. Στην Ουκρανία έχει μεταφερθεί η «σκηνή» του νέου έργου της ΝΤΠ και δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ντροπή σου.

2 σχόλια:

  1. Έκαναν τον ΠΑΟ σαν τα μουτρα τους.
    Με καλυψες απολυτα αδελφε.
    Ειναι τοσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,τοσο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,τοσο ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ,τοσο ΛΙΓΟΥΡΙΑ,τοσο ΔΕΙΛΟΙ,τοσο ΓΑΥΡΟΙ που δεν εχω ορεξη να ασχοληθω καθολου μαζι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου βαρέθηκα να γράφω τα αυτονόητα. Κουράστηκα να προσπαθώ να ανοίξω κάποια μάτια και κάποια αυτιά. Μεγάλη φθορά αδερφέ.
      Θα φροντίσω να στείλω mail να τα πούμε.

      Διαγραφή