Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς ήρθε από την Κρήτη.
Όπως και στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στον τελικό και πήρε το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Το πρώτο ημίχρονο ήτανε συναρπαστικό και με φόβισε, γιατί όταν παίζεις με τη φωτιά πάντα κινδυνεύεις να καείς. 40-40 ήταν το σκορ στα πρώτα δύο δεκάλεπτα.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έκανε ένα γρήγορο 9-0 με τρία τρίποντα και η συνέχεια ήταν πολύ εύκολη. Ο Παναθηναϊκός με άμυνα από σεμινάριο εγκλώβισε τον Άρη και τελικά το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με το εμφατικό 35-7.
40 πόντοι σε δύο δεκάλεπτα και 35 σε ένα στην επίθεση.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κυπελλούχος Ελλάδας με σεβασμό στον αντίπαλο σταμάτησε την πολύ πίεση και την προσπάθεια του τρίτου δεκαλέπτου. Το τελικό σκορ 90-53, αν κάποιος έχασε τα πρώτα 22-23 λεπτά, σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την  συνολική εικόνα του αγώνα.

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2013-2014 Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ 

3 σχόλια:

  1. Με αυτά και με εκείνα ο Πέδουλας τείνει να γίνει πολυνίκης!

    Λοιπόν το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αν και ο Άρης το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως λόγω του ότι εμείς ως συνήθως μπήκαμε στο ματς στο τρίτο δεκάλεπτο. Όπως και να έχει χθες αναμετρήθηκαν οι 2 ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον εξάστερο για την πρώτη κούπα της χρονιάς ελπίζοντας να έρθει και η Ευρώπη γιατί το πρωτάθλημα είναι σίγουρο για ένα ακόμα τρεμπλ.Συγχαρητήρια και στον Άρη που άντεξε για ένα ημίχρονο αλλά μετά κατέρρευσε και πιστεύω θα χτίσει πολύ καλή ομάδα στο μέλλον.Το μόνο που έχω να πω για τον ΠΑΟ και φάνηκε και χθες,πως εάν του βγαίνουνε τα τρίποντα κερδίζει αλλιώς έχει μεγάλο πρόβλημα,πράγμα που ο Πεδουλάκης δεν βλέπω να το δουλεύει βάζοντας καινούργια επιθετικά συστήματα στο παιχνίδι και φυσικά το "κάψιμο" για Γιάνκοβιτς και Παππά συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στέφανε σταμάτα τα ανέκδοτα. Ακόμη και εγώ θα έπαιρνα τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Με τον μπασκετικό μπορεί μέχρι και ο Αναστασίου να πάρει τίτλο.

    Μάνο με τον Πεδουλάκη να παίζει τέτοια συστήματα(3ποντο και Άγιος ο Θεός) δεν βλέπω Ευρωλίγκα. Αλλά να μου πεις εδώ πήρε ο Μπαρτζώκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή