Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τράκης θα γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ

Ο Τράκης θα γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ.
Τι δεν  καταλαβαίνεις εσύ που το διαβάζεις και τρίβεις τα μάτια σου;
Τι θέλεις να μάθεις παραπάνω;
Το ξαναγράφω
Ο Τράκης θα γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ.
Ο Τράκης θα γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ.
Ο Τράκης θα γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ.
Πως;

Σε τέτοιες δύσκολες εποχές πάλι ο μπαμπάς του θα τον ξελασπώσει. Πάλι ο κύριος Παύλος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα γούστα του ... παιδιού...
Αύριο Τσικνοπέμπτη και την Κυριακή είναι της Αποκριάς(η επόμενη είναι της Τυρινής) κα ιτο παιδί θέλει να ντυθεί ΜΑΣΚΑΡΑΣ. Θα πάει λοιπόν ο κύριος Πάυλος σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών και θα  του πάρει στολή προέδρου. Να του φύγει η καψούρα γιατί το παιδί δεν κοιμάται τα βράδια με την αγάπη που τρέφει για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

ΥΓ Σιγά μην πίστεψε έστω και ένας το πρόλογο...

4 σχόλια:

  1. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ(ΕΙΔΙΚΑ)ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΠΟΧΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΡΚΕΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τελευταία χρόνια συνήθως είχαμε παραπάνω από έναν(απατεώνα) και λέει να μην χαλάσει την παράδοση.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Δεν υπάρχει περίπτωση ο Δ.Γ. να πάρει την ΠΑΕ γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα,και δεν θέλουνε κιόλας να την δώσουνε στον οποιοδήποτε εν δυνάμει επενδυτή.Αύριο Τσικνοπέμπτη θα τα βρούνε μεταξύ τους ξαφνικά και προχωράνε μαζί να "σώσουνε"τον ΠΑΟ.Φυσικά τα πρόβατα θα πανηγυρίζουνε πάλι δήθεν για το καλό του ΠΑΟ μη βλέποντας την καταστροφή που έρχεται.Τελικά υπήρχε θέμα μεταξύ τους ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ?Ρητορικό το ερώτημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τράκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ/ΕΣ. Κανείς δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο.
      Πολύ θα μου άρεσε να βρισκόντουσαν αύριο αλλά αν βρεθούν θα πρέπει να φάνε και τελικά κάποιος να πληρώσει. Αυτοί είναι και οι δύο τόσο απλοχέρηδες που δεν θα βάζει κανείς το χέρι στην τσέπη. Μόνη λύση το γνωστό σουβλατζίδικο.

      Διαγραφή