Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μαραγκουδακη ξεχνάς τον Σύμμαχό σου

Ανακοινώσεις από ΠΑΝ.ΚΙ και Β.13 για τον Σύμμαχό τους και νυν δήμαρχο Αθηναίων.
Τους ενόχλησε η στάση του Συμμάχου τους και τα βαζελάκια του 2008 με τον διακριτικό τίτλο Πουρέας ή Β.13 τον «απειλούν» με το κόμμα τους.
Εγώ να ρωτήσω τα αυτονόητα;
Όταν τον κάνατε Σύμμαχο δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά;
Το γήπεδο στο Βοτανικό ποιοι το πολέμησαν;


Καληνύχτα βαζελάκια 2008 με το σανό μην πιείτε και νερό, δεν κάνει. Θα σκάσετε και ποιοι θα ψηφίσουν τον Θόδωρα στις εκλογές.

Παν.Κι, βαζελάκια2008, Μαραγκουδάκης, Αλαφούζος, Βασιλαράς, Τσιμπίδας και σία όλοι αυτοί ήταν μαζί με τον Καμίνη και τώρα προσπαθούν να αλλάξουν τη στάση τους. Τώρα όμως είναι αργά για να αλλάξουν το προσωπείο που φορούν. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γνωρίζει ποιοι είναι, τι έκαναν και ποιος ο ρόλος τους σήμερα. Λίγα τα ψωμιά τους στην ομάδα και όχι μόνο. Θα τους ξε(β)ράσει το ίδιο το «σύστημα».

4 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι όσοι δεν τρώνε το σανό που τους σερβίρουνε ξέρουνε ποιοι και τι ακριβώς κάνανε,σε σχέση με το γήπεδο την μοναδική λύση για να γίνει ο ΠΑΟ μεγάλος ΞΑΝΑ.Το σύστημα τους χρησιμοποίησε,τους χρησιμοποιεί και όταν δεν θα τους χρειαστεί θα τους εξαφανίσει.Προς το παρόν τους χρειάζεται ακόμα και δυστυχώς για 'ολους μας δεν τους ξεβράζει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως τα λες Βασίλη.
    Εδώ και κάποιες μέρες, από τότε που ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες δηλώσεις του Καμίνη, όλοι, με μπροστάρη τον μπαμπίνο στην πράσινη στάνη και με τα εξαπτέρυγα να σιγοντάρουν, κατόπιν βεβαίως εντολής της "διοίκησης", έχουν επιδοθεί σ έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον του Καμίνη.

    Οπωσδήποτε, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, και οι κορώνες περί ψήφου στα πανκιά αποτελούν μια φτηνή προπαγάνδα, που μπορεί στα πρώτα χρόνια του παπανδρεισμού να έπιανε, αλλά πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει.
    Αντίλογος στα επιχειρήματα όλων όσων τους βομβαρδίζουμε με ρεαλιστικά ερωτήματα δεν υπάρχει εκ μέρους τους, και αναλώνονται σε τετριμένες - άναρθρες κραυγές περί "γαυροκαβουροοικογένειας"!

    Ας ελπίσουμε ότι αυτή η Σαρακοστή θα είναι η τελευταία για την ομάδα μας. Ήμουνα νιος και γέρασα που λένε και στο χωριό μου..... Περιμένοντας την Ανάσταση του Παναθηναικού. Μακάρι το φανταστικό σενάριο που έγραψες να υλοποιηθεί και να το δούμε ζωντανό μπροστά στα μάτια μας. Αρκετές φουρνιές νέων Παναθηναικών έχουν χαθεί τόσα χρόνια, ας μην χάσουμε κι άλλους.
    Γιατί, είμαστε σε πόλεμο με τους αρουραίους της τρούμπας. Και είναι πόλεμος δύο κόσμων αυτός.....

    Εύχομαι να περάσετε ένα καλό τριήμερο.
    Καλή Σαρακοστή σε σένα και σ όλα τ αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανακύλησες Δημήτρη στις παλιές σου συνήθειες. Δεν μπορείς να βάλεις μυαλό σε τετράποδα, αλλά αν η προσπάθειά που κάνεις σε βοηθά τότε συνέχισε.
      Μακάρι να βγω αληθινός γιατί παίζω μόνος απέναντι σε προβλέψεις γαυροβάζελων 2008 αλλά και πολλών αδερφών μας. Μακάρι αυτή η Καθαρά Δευτέρα να είναι η τελευταία που βρίσκει τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση.

      Καλά να περάσεις και καλή δύναμη για τη Σαρακοστή.

      Διαγραφή