Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Διπλό στην Κομοτηνή

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία νίκη που τον βοηθά να προσεγγίσει τον δεύτερο ΠΑΟΚ και να αποσπαστεί από τους διώκτες του. Νίκησε δίκαια με 0-2 τον Πανθρακικό και πλέον ελπίζει να κάνει κάτι και η διοίκηση για να μπορέσει να πάρει άδεια και να παίξει στην Ευρώπη. Από τα ευχάριστα του αγώνα η συμμετοχή του νέου αποκτήματος Πέτριτς.

Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι χάνοντας εκατέρωθεν ευκαιρίες να προηγηθούν. Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Καρέλη στο 26' με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ που προήλθε από σέντρα του Αμπέιντ. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-1. 

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν σχεδόν καλό για τον Παναθηναϊκό γιατί στο 53' παραλίγο να κάνει το 0-2. Το 0-2 ήρθε μετά από τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, Σέρεμετ, στο 59' όπου έφερε τον Ατζαγκούν μόνο του απέναντι από την εστία να σκοράρει με κεφαλιά.

Η καλύτερη έμπνευση του Ανανστασίου ήταν αυτή του 74'. Η σκέψη του να βάλει τον Πέτριτς ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο σήμερα. Μπορεί να μην έδειξε τίποτα από αυτά που μπορεί να κάνει αλλά με το σκορ στο 0-2 ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να σκεφτεί αφού οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν.

Μακάρι οι ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις του Αναστασίου να συνεχιστούν και να είναι δικές του. Δίχως χαρτάκι από τη διοίκηση ή από τους γαύρους που φύτεψαν στην ομάδα μας.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Λειτούργησε μια φορά ο Αναστασίου σαν προπονητής και όχι σαν άβουλο ον που κάνει ότι του λένε.Μακάρι να συνεχίσει έτσι αλλά δύσκολο.Ήτανε η ιδανική στριγμή να βάλει τον Πέτριτς μιας και δεν πιεζότανε η ομάδα.Τώρα για το μάτς τι να πείς έφτασε ο ΠΑΟ να θεωρείτε επιτυχία όταν κερδίζεο ομάδες επιπέδου Πανθρακικού που κάποτε ήταν αυτονόητο.Πλησιάζουμε τον Ατρόμητο τεράστια επιτυχίαα!!! Απλά τραγικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο Αναστασίου λειτουργούσε έτσι από την αρχή της χρονιάς δεν θα με πείραζε τίποτα. Ακόμη και αν η διαφορά ήταν η ίδια, αλλά ας ελπίσουμε πως έκανε την αρχή. Το μέλλον θα δείξει βέβαια αλλά θέλω πολύ να έχει αλλάξει ... μυαλά και συνήθειες.

      Διαγραφή