Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μας είχε προειδοποιήσει(και η ομάδα και ο προπονητής)

Πολλή σκέψη για το αν θα έπρεπε να γράψω κείμενο ή όχι και πολύ ατυχία γιατί όταν το αποφάσισα είχε διακοπή ρεύματος. Αφού το αποφάσισα όμως ας ξεκινήσω. Προσωπικά πίστευα στο διπλό ή ακόμη καλύτερα είχα την ελπίδα να έχει καταλάβει ο Αναστασίου τα λάθη των τελευταίων αγώνων και να τα διορθώσει ώστε να έρθει η νίκη. Δεν το έκανε και το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε.

Ο Αναστασίου μας το είχε πει "Η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα" αλλά δεν μας είχε πει πως θα βοηθήσει να γίνουν πιο έντονα. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για 80 λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειξε σημάδια ζωής η ομάδα αλλά δυστυχώς δεν είχε συνέχεια. Σε ένα γήπεδο που ο αντίπαλος θεωρείται ακόμη από πολλούς οπαδούς άλλων ομάδων πως έχει φιλικές σχέσεις με εμάς αφήσαμε δύο βαθμούς. Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς σαφείς προσανατολισμούς και δεν ήξερε τι ζητούσε. Τη νίκη ή απλά να μη χάσει; Η εικόνα της απογοητευτική και οι επιλογές του προπονητή αδικαιολόγητες. Αφού αυτό το παλικαράκι ο Ατζαγκούν όποτε μπαίνει(το  τελευταίο διάστημα) βγάζει μάτια γιατί δεν τον χρίζεις βασικό. Όταν έχεις τραυματίες γιατί εγκλωβίζεσαι σε ότι είχες σκεφτεί πριν αυτοί τραυματιστούν;

Στα του αγώνα θα ακούσουμε από αντιπάλους πως προηγηθήκαμε ενώ η φάση έπρεπε να έχει διακοπεί από το ξεκίνημά της και θα απαντήσουμε πως το πέναλτυ δεν έπρεπε να είχε δοθεί αλλά αντίστοιχα να έχει σταματήσει η φάση. Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι οι δύο φάσεις των δύο γκολ αλλά η μη προσπάθεια των παικτών μας για καλό ποδόσφαιρο(σε αντίθεση με το παιχνίδι με την Βέροια, αλλά η Βέροια πάει για τη Β κατηγορία). Τι έκανε ο προπονητής για να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη ομάδα;(ρητορικό το ερώτημα) Και αντίστοιχα τι έκαναν οι παίκτες εντός γηπέδου;(επίσης ρητορικό και αυτό)

Εκεί που καταλήγω είναι το ίδιο σημείο που στο οποίο ξεκινούσα στην αρχή της χρονιάς. Με αυτή την διοίκηση, αυτό τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο και με παίκτες που δεν καταλαβαίνουν ποια φανέλα φοράνε δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά ή πιο απλά μην περιμένετε ούτε την έξοδο στην Ευρώπη(δεν θα πάρουμε την άδεια της Ουέφα αλλά και πιθανότατα να μην μπορέσουμε ούτε και αγωνιστικά).

Τι δεν σας αρέσουν όλα όσα γράφω στο τέλος; Λυπάμαι αλλά με αυτούς που μπλέξαμε δεν μπορώ να δω κάποιο αισιόδοξο σενάριο. Προσωπικά είχα την ελπίδα να ξεκουμπιστούν λόγω των χρεών πριν τα Χριστούγεννα αλλά αυτοί είναι ακόμη εδώ. 

3 σχόλια:

  1. Τι να πούμε για το μάτς με τον ΟΦΗ που επιμένουνε κάποιοι ότι είναι παράρτημα μας γιατί έτσι συμφέρει.Ένας ΠΑΟ χωρίς να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μια αδικαιολόγητη δημιουργία φάσεων λες και παίζαμε με Μπαρτσελόνα.Ένας προπονητής ανίκανος να βοηθήσει με τις αλλαγές απο τον πάγκο και με μια ενδεκάδα που απλά δεν υπάρχει..Ο Ατζαγκούν τι πρέπει να κάνει για να παίξει και κάποιοι άλλοι που όποτε παίζουνε βγάζουνε μάτια?Μήπως πρέπει να παίζουνε κάποιοι επειδή το λέει το συμβολαιό τους ή είναι εμμονές του προπονητή?Το είδαμε και αυτό ο Κουτρουμπής αμυντικό χαφ και φυσικά ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ ΕΛΕΟΣΣ...Όσο θα διοικούνε οι "εκτοξευτές",ο ΠΑΟ θα έιναι 4ος,5ος ελλείψει 6ου και το καλοκαίρι εκτός Ευρώπης λόγω μη αδειοδότησης απο την ΟΥΕΦΑ και θα τρώνε το σανό τα πρόβατα ότι υπάρχει πλάνο για να γίνει μεγάλος ο ΠΑΟ και μείωση των χρεών Μπέεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνο σε λίγο θα κάνουμε copy-paste ότι έχουμε γράψει σε παλιότερα παιχνίδια.
    Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης αλλά αυτοί δεν ξέρουν ανάγνωση για να διαβάσουν ότι γράφουμε και δεν μας ακούει κανείς όταν τα λέμε σε συζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο θα συνεχίσουμε να τα λέμε μέχρι να μάθουνε να διαβάζουνε και να μας ακούσουνε..Ο επιμένων νικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή