Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Νάνοι», εμετικοί, διχαστικοί ή πιο απλά η διοίκηση της ΠΑΕ(μέρος 1ο)

Πριν κάποιες μέρες έκανα ανάρτηση την πρόσκληση στους οπαδούς να συγκεντρώσουν τρόφιμα για την Κεφαλλονιά. Αρκετοί ήταν αυτοί που μου έγραψαν πως ο κόσμος της Κεφαλλονιάς δεν έχει ανάγκη αυτά τα τρόφιμα μιας και ήδη αλυσίδες Σ/Μ και η Αρχιεπισκοπή ανέλαβαν αυτό τον ρόλο. Επειδή όμως η ανάρτηση αφορούσε τον κόσμο της ομάδας την άφησα.

Αφορούσε βλέπετε τον άνεργο, άφραγκο, χτυπημένο από τις τελευταίες κυβερνήσεις με κάθε τρόπο Έλληνα οπαδό του Παναθηναϊκού που πάντα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει σε ειλικρινείς προσπάθειες. Στην απέναντι όχθη όμως κάποιος χοντρός στάθηκε πιο αντρίκια από τον δικό μας μπουκλάκια. Ανέλαβε να επισκευάσει σχολεία του νησιού και θέλω να πιστεύω πως θα το κάνει. Κίνηση που έγινε γνωστή σε όλους, αν και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τα χρέη των εταιριών του.

Εσύ ρε μπουκλάκια με τις αδερφάρες για συμβουλάτορες γιατί αφού δεν έβαλες το χέρι στην τσέπη, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, δεν έκανες ούτε τον κόπο να δώσεις τις εισπράξεις του ντέρμπυ σε φορείς της Κεφαλλονιάς για να βοηθήσει και η ΠΑΕ το πολύπαθο αυτό νησί; Ξέχασα όμως έχεις να πληρώσεις τους μισθούς της Λέτας, του συμπλεγματικού κωλόγαυρου και του εκπαιδευόμενου μάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου