Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Είπαμε ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ. Άλλοι τρώγανε κρέατα και άλλοι ΦΑΠΕΣ.

Τι να γράψεις μετά από ΑΚΟΜΑ μία νίκη απέναντι στα πελατάκια μας; Έγραψες κάτι έξυπνο την πρώτη, την δεύτερη, άντε την τρίτη φορά. Πλέον όμως μετά από τόσες πολλές φορές όλα έχουν γραφτεί.

Η καραμέλα της διαιτησίας στην Ευρώπη δεν υπάρχει.
Οι συνθήκες στο κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν άψογες και βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα.
Ήσουν μπροστά μας στη βαθμολογία με μία νίκη παραπάνω και είχες την ψυχολογία(για την Ευρώπη) μιας και ξεκίνησες άσχημα και μετά βελτιώθηκες στο Top16.
Τι να σου κάνουν όμως δύο ρουφιάνοι παραδόπιστοι αφού δεν έχουν τη δύναμη να σε μετατρέψουν σε ΝΙΚΗΤΗ; Από μόνοι τους δεν μπορούν γιατί πάντα ήταν γρανάζια στην καλοκουρδισμένη τότε μπασκετική μηχανή του Ομπράντοβιτς. Τώρα απλά προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτό το κόμπλεξ και πάντοτε αποτυγχάνουν.

ΥΓ Αυτός ο ill Bill γιατί πήγε στο ΟΑΚΑ και δεν προτίμησε να πάρει τη γυναίκα του και να ανέβει Θεσσαλονίκη για φαγητό στην παλιά γειτονιά της; Και ψαράκι καλό θα έβρισκε αλλά και κρεατικά. Τζάμπα έχασε την Τσικνοπέμπτη του.
ΥΓ2 Δεν έχω σχόλια για τον αγώνα γιατί δεν τον είδα.
ΥΓ3 Τελικά αυτός ο Μποχού τι ρεκόρ έχει με τον θρήνο; Μπαρτζώκα θυμάσαι ή;;;

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Χθες εκτός απο κρεατικά φάγαμε και ψαράκι με τσίπουρο γαύρο στο τηγάνι χαχαχα...Το μάτς το είδα στο μαγαζί που ήμουνα είχε και τηλεόραση.Ήτανε κλειστό μάτς πραγματικό ντέρμπι αλλά στο τέλος κέρδισε ο εξάστερος,με μία χαμένη βολή απο τον Περπέρογλου και μετά κάνει και φάουλ.Το κόμπλεξ των gay εμφανίστηκε πάλι και ο Μπαρτζώκας βλέπει πάλι εφιάλτες στον ύπνο του χαχα..Αλλά δυστυχώς η ομάδα έμεινε πάλι στους 60 πόντους οι οποίοι δεν σου δίνουνε την Ευρωπαϊκή κούπα όσο καλή άμυνα και να παίξει.ΠΡΕΠΕΙ να το αλλάξει αυτό ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Αλλάζεις κάτι όταν γνωρίζεις πως και σε τι. Ο Μποχού δεν γνωρίζει κάτι διαφορετικό από αυτά τα λίγα που εφαρμόζει. Μας «κλείνει» στα στενά όρια της Ελλάδας.

      Διαγραφή
  2. Πέρα από την γνώση ή όχι του προπονητή μας περί .... προπονητικής και του ότι για μιά ακόμη φορά τα μπασταρδοσπέρματα ήρθαν κι έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια, εγώ θα ήθελα να εστιάσω στη συμπεριφορά της εξέδρας απέναντι στον Χοψονίδη.

    Έχει αποδείξει το παλικάρι, ότι στα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ο ... καλύτερος παίχτης μας, καθότι παραμένει σχεδόν άποντος και σχεδόν χωρίς καμμιά ασσίστ!
    Γιατί ρε καλόπαιδα (αναφέρομαι στους οπαδούς μας), δεν το ενισχύσατε ψυχολογικά το παιδί φωνάζοντας "γκοοοοολλ", όταν κατάφερε κάποια στιγμή να πετύχει τον πρώτο του πόντο στο παιχνίδι εκτελώντας ελεύθερες βολές?
    Γιατί δεν το μπιζάρατε να συνεχίσει να αγωνίζεται για ... εμάς?
    Με τί καρδιά θ αντικρύσει την καλή του μετά το ματς?

    Δε λέω, καλές οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα, αλλά το παιδί ήθελε την ... αποθέωσή του, για να συνεχίσει το "φανταστικό" παιχνίδι που κάνει όταν αγωνίζεται εναντίον μας!

    Κάποιος πρέπει να τους δασκαλέψει, αυτούς του φορέα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου μαλώνεις τα «παιδιά». Αυτά δεν ξέρουν πως μπορούν, πέρα από το να δέχονται εντολές, να σκέφτονται. Έχουν μάθει στις οδηγίες που δίνονται από τα αφεντικά τους και πλέον ακόμη και όταν πρέπει να κάνουν το αυτονόητο αυτοί περιμένουν εντολές.
      Μου θύμισες το ανέκδοτο με την ξανθιά που άκουγε στο γουόκμαν την κασέτα να λέει "εισπνοή-εκπνοή".

      Διαγραφή
  3. ...έχει καταντήσει βαρετό ρε γαύροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με το τελευταιο σου σχολιο BTK

    ΑπάντησηΔιαγραφή