Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απορίες κακομαθημένου Παναθηναϊκού

Και το όνομα αυτού Αργύρης Πεδουλάκης(όλοι θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση) ... Στο άκουσμά του κόντεψα να χάσω και τα μαλλιά που έχω που μόλις και μετά βίας ξεπερνάν σε μήκος αυτά του Βόκολου. Όχι πως δεν τον σέβομαι και δεν τον εκτιμώ αλλά τα ίδια αισθάνομαι και για τον Β.Αλεξανδρή χωρίς να σημαίνει πως θέλω να τους δω στον πάγκο της ομάδας που αγαπώ.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το … πουλί του Τάκη του γαύρου

επίκαιρο ανεκδοτάκι



Τι είπε ο Μητσοτάκης στον Σαμαρά μόλις ορκίστηκε πρωθυπουργός;

Η «Δημοκρατία» των καλλιτεχνών

Με αφορμή το πυρ ομαδόν από τους συναδέλφους της Ελένης Λιάσκα, η ηθοποιός που τόλμησε να πει πως για τα δεινά του Έλληνα δεν ευθύνεται η Χ.Α. και πως βία δεν είναι μόνο ένα χαστούκι, σκέφτηκα να γράψω μερικές γραμμές για το «σινάφι» της(όχι κοπέλα μου εσύ διαφέρεις από αυτούς).

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ελλάς, η χώρα που οι πολιτικοί της δεν ασκούν πολιτική

Το πρωί και ενώ περίμενα να περάσει η ώρα για να φύγω από το σπίτι, άλλαζα τα κανάλια της τηλεόρασης και ξέμεινα στο Euronews. Όχι δεν είμαι το ψώνιο που βλέπει τα Ευρωπαϊκά κανάλια αλλά είδα πως είχε συνέντευξη με αξιωματούχο των Σκοπίων. Παρακολουθώντας την συνομιλία των δύο ανδρών τα νεύρα μου είχαν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο δημοσιογράφος και ο Σκοπιανός συμφωνούσαν πως τα Σκόπια ΠΡΕΠΕΙ να μπούνε στην ΕΕ αλλιώς δεν έχουν μέλλον. Βέβαια η είσοδος κολλάει στην ΕΠΙΣΗΜΗ(official) ΟΝΟΜΑΣΙΑ των Σκοπίων, γιατί ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στους κατοίκους των Σκοπίων ανέφερε συνέχεια ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και Αλβανούς, την οποία μπλοκάρει η Ελλάδα. Αν σε όλα αυτά θυμηθώ και τις γελοίες δικαιολογίες της ΕΡΤ όταν σε διεθνή τουρνουά που αναμεταδίδει βλέπουμε ΜΑΚ ή MAC και έχει την έμπνευση να βάλει μαύρο για να τα καλύψει τότε μου έρχεται να βγω στον δρόμο, να κατέβω στην Αθήνα και να κάνω πράξη το γνωστό σύνθημα για την Βουλή. Είναι το μοναδικό κοινοβούλιο που οι πολιτικοί του δεν ασκούν πολιτική. Έλεος πλέον με τους Σλάβους της Βαρδαρίας (Vardar Banovina or Vardar Banate or Vardarska Banovina) που στο κρατίδιό τους οι κάτοικοι είναι μόνο Μακεδόνες(ΣΛΑΒΟΙ) και Αλβανοί και δεν ζούνε Έλληνες. ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ και είναι από τους τιμημένους ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΥΣ. 
Ας δούμε παρακάτω όμως πως αντιδρούσε κάποτε η Ελλάς και πως σκεφτόντουσαν τότε οι 12χρονοι και ας συλλογιστούμε τι κάνουμε εμείς λάθος σήμερα. Πέρασαν ήδη 99 χρόνια και καταφέραμε να ξεχάσουμε...

Η βλακεία θρησκεία δεν κοιτά

Η βλακεία θρησκεία δεν κοιτά.
Η βλακεία θρησκεία δεν κοιτά.
Η βλακεία θρησκεία δεν κοιτά.

Και 100 φορές να το γράψω και 1000 οι βλάκες είναι ανίκητοι και δεν έχουν διαφορά άσχετα με την θρησκεία που ασπάζεται ο καθένας.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ληστείες στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Την τελευταία βδομάδα το κακό με τις ληστείες και τις μικροαπατεωνιές στην Δυτική Θεσσαλονίκη έχει παραγίνει. 

Προχθές μπήκαν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Κορδελιό και με την απειλή όπλου έκλεισαν τον ιδιοκτήτη στην τουαλέτα και πήραν τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Για καλή του τύχη είχε αποσύρει από το ταμείο τα περισσότερα χρήματα λίγη ώρα πριν μπουν και τον ληστέψουν. Χθες μπήκαν σε

Εθνική αποτίμιση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνανδρο από το να χαίρεσαι σε μία Εθνική αποτυχία, άσχετα αν διαφωνείς με τις επιλογές του προπονητή και με τις τακτικές του.

Η Εθνική ξεκίνησε άσχημα σήμερα και τελείωσε λιγότερο άσχημα. Με ποσοστά κατοχής 70-30 και 67-33 δεν πας πουθενά. Έβλεπα συνέχεια Γερμανούς(λέμε τώρα) παίκτες στο σημείο της Ελληνικής μεγάλης περιοχής και λίγα μέτρα πιο έξω. Είτε ήταν επιθετικοί είτε ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας. Με το ζόρι φτάναμε στο κέντρο και πάλι χάναμε την μπάλα σε εκείνο το σημείο. Η Ελληνική άμυνα δέχτηκε ισχυρή πίεση και είτε από ικανότητα των αμυντικών είτε από αστοχία των αντιπάλων δεν είχε δεχτεί άλλο γκολ πριν από αυτό του Φ.Λαμ. Αυτό που με ενόχλησε ήταν η αδυναμία του Σηφάκη να συγκρατήσει την μπάλα στα σουτ που απέκρουε.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Dr House and VICODINS για Έλληνες πολιτικούς

Μου ήρθε σε e-mail και επειδή γέλασα πολύ το βάζω

Μπρίκια κολλώ

Πατάμε play ξεκινάει το τραγούδι, ακούμε και τότε κοιτάζουμε και την  φωτογραφία πιο κάτω.
Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο facebook και την χαρακτηρίζω μόνο ως epic.

Ντινόπουλος για gay parade

Ζήκος(όχι ο Άκης)

"Εγώ προσπαθώ να τον βρω, για να μιλήσω μαζί του και να τελειώσει μια και καλή αυτό το θέμα. Δεν θέλω να μείνει ούτε ένας με την αμφιβολία ότι ήρθε επενδυτής στον Παναθηναϊκό και τον διώξαμε."

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αφιερωμένα εξαιρετικά

Αφιερωμένα εξαιρετικά στους Γερμανούς δημοσιογράφους που βγάλαν γλώσσα τα πανακια. Ένα τραγούδι και τον Γιώργαρο επί το έργο.


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τι να της πεις...

Θεία τι να σου πω εγώ πλέον...σέβομαι την ηλικία σου. Στα 33 δεν μπορώ να βρίσω μία κυρία στην ηλικία σου.
Άμα δεν στα έχουν πει τα παιδιά σου ήδη...
Αν στα έχουν πει και πάλι δεν άκουσες...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Μπουτάρ μπέης χτενίζεται.


Όλα έτοιμα για το πρώτο pride festival στην πόλη μας

Το πρώτο Gay pride με το σύνθημα "Μία αγάπη. Χίλια χρώματα" έρχεται στη Θεσσαλονίκη την...
στις 22 και 23 Ιουνίου.
Το διήμερο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουνίου, με street party στην οδό Καθολικών, στην περιοχή της Βαλαωρίτου και με dj’s από την Θεσσαλονίκη. Οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν το Σάββατο 23 Ιουνίου στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας και θα περιλαμβάνουν ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται από οργανώνεις, συλλογικότητες και άτυπες ομάδες νέων οι οποίες έχουν ως θεματική τα ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσέξουαλ).

Κερδίζεις χάνοντας και χάνεις κερδίζοντας

Μπορείς να κερδίσεις ενώ έχεις χάσει και να χάσεις ενώ έχεις κερδίσει;
Σαφώς και μπορείς και φέτος τα είδαμε και τα δύο. Είδαμε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει χάνοντας και τον Ολυμπιακό να χάνει κερδίζοντας.

Σωκράτης και γκοοοοοοοοοόλ...

Τους Γερμανούς τους έχουμε ξανανικήσει και μάλιστα το παιχνίδι ήταν στάνταρ κάτω από 2,5 γκολ. Το βίντεο με τα highlights του β΄μέρους ακολουθεί.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες...αύριο το πρωί(ενημέρωση)

Την καλησπέρα μου σε όλους σας.
Σήμερα η μέρα κρύβει παγίδες. Παγίδες που άλλοι αναγνώρισαν και απέφυγαν, άλλοι τις είδαν τελευταία στιγμή και ξέφυγαν, άλλοι πάλι τις πάτησαν και κάποιοι τις έστησαν.
Πέραν όσων είναι σε μία ηλικία που δεν έχουν επαφή με το ίντερνετ και την πραγματική ενημέρωση, όλοι οι υπόλοιποι θα κριθούμε αυστηρά. Όχι πως οι πρώτοι θα γλιτώσουν, δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία ο πατέρας μου, ο θείος μου και άλλοι 60+ ετών όταν κάθομαι και τους ενημερώνω καθημερινά για τις εξελίξεις αλλά με ακούν όποτε τους συμφέρει.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η πτώση της Αυτοκρατορίας;

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, πάντα αυτό πίστευα και προσπαθούσα να το εφαρμόζω όσο μπορούσα στις δυσκολίες που συναντούσα.
Οι αυτοκρατορίες παρακμάζουν όταν δεν έχουν περιθώριο για να ακμάσουν παραπάνω.

Για να σας διασκεδάσω λίγο...

Χωρίς καμία διάθεση αποπροσανατολισμού σας καλώ να πληκτρολογήσετε στην γραμμή διευθύνσεων του browser που χρησιμοποιεί ο καθένας τον παρακάτω σύνδεσμο, να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση ή απλά να κάνετε κλικ πάνω του.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μάγκας ο άντρας της Τατιάνας


Στο κανάλι του ΣΩΤΗΡΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τελικά υπάρχουν «δημοσιογράφοι» με @@ και όχι @@ δημοσιογράφοι. 

Μας έχουν για μ@λ@κες θα τους ψηφίσουμε ξανά;

Τόσα χρόνια αυτοί τρώνε με δέκα μασέλες και χρυσά κουτάλια. Μας μείωσαν τον μισθό, μας αύξησαν τους φόρους. Μας κλέβουν τα χρήματα, που με πολύ κόπο βγάζουμε, μέσα από την τσέπη. Μας έστειλαν στο σπίτι καταδικασμένους σε ανεργία.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κόλπο μαγικό

Είχα γράψει πως θα επανέλθω την Πέμπτη και να 'μαι πάλι εδώ ζωντανός να κυνηγάω τους μάγους με τα κόκαλα και τα κοχύλια.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Keep on Rockin' in a GREEN world.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος της συνεργασίας της ΚΑΕ με τον Ζοτς όλοι είμαστε λυπημένοι. Η λύπη αυτή στους περισσότερους εκφράζεται στα κείμενά τους ως η πιο μαύρη ημέρα για το μπάσκετ του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός υπήρχε και πριν τον ΔΑΣΚΑΛΟ Ομπράντοβιτς και θα υπάρχει και μετά. Δεν διαλύθηκε, δεν σκοτώθηκαν παίκτες, δεν μπλέχτηκε σε σκάνδαλο που να την στιγματίσει, έχασε τον οδηγό της αλλά το σίγουρο είναι πως θα βρει άλλον. 

Η αυτοκρατορία των ηλιθίων

Κανονικά δεν θα έγραφα αυτό το κείμενο αλλά ο ηλίθιος είναι ανίκητος και στην περίπτωση που προσπαθήσεις να τον αντιμετωπίσεις θα σε τραβήξει με κόλπο στο επίπεδο του και παίζοντας εντός έδρας θα σε νικήσει με μεγάλη διαφορά μη μπορώντας να κάνεις τίποτα. 

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

τον κώλο βάζεις μάγειρα



Οι τραγικές κλήσεις του Σάντος!


Posted on Μαΐου 27, 2012 by alfa1908
Ομορφιά οι κλήσεις. Οι τρεις τερματοφύλακες, ο Γκέκας με τον λασπωτήρα, ο Καραγκούνης, ο Τζιόλης, ο Κονέ, ο Φετφατζίδης ή και ο Νίνης. Καλεί ο απίθανος τραυματίες, παγκίτες γενικά παίκτες χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους και αφήνει άλλους εκτός. Μένουν εκτός οι Καρνέζης, Μαρίνος, Λάζαρος και Μαυρίας(ναι ρε σεις ο Μαυρίας γιΑτί ο «Μέσι του θρήνου» είναι καλύτερος;) τι να πω άγνωστη τρικυμία στο κεφάλι του Σάντος…εκτός αν παίρνει «χαρτάκι».
Τουλάχιστον ο παγουράς Πορτογάλος μας δίνει στανταράκι για το Ευρωπαικό τις μη νίκες της Ελλάδας.

Κόουτς Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Είναι θέμα σεβασμού

Η παράταση των συνομιλιών(και το πιθανό διαζύγιο) είναι θέμα σεβασμού.
Μπορείς να πεις πολλά σε κάποιον συνομιλητή σου αλλά μπορείς να του πεις ακόμη περισσότερα με την στάση σου. Το ύφος, ο τόνος της φωνής, η στάση του σώματος, το βλέμμα μαρτυρούν περισσότερα από όσα μπορεί να πει κάποιος. Μπορώ να αποκαλέσω έναν φίλο μου ή έναν γνωστό μου «μαλάκα» αλλά να είναι απλά μία φιλική προσφώνηση(τα τραγικά των νεοελλήνων) και να πω σε αυστηρό ύφος σε κάποιον «βλάκα» ή «ηλίθιε» και να τον προσβάλω. 

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο τελευταίος δεινόσαυρος

Ο τελευταίος δεινόσαυρος σκοτώθηκε από Ιταλό. Δεν μπόρεσε να κλείσει έτσι όπως ήθελε την καριέρα του καθώς εκείνη η συμπεριφορά του Ιταλού αμυντικού τον εξανάγκασε να του ρίξει μία ... κεφαλιά. Ναι καλά καταλάβατε ο τελευταίος δεινόσαυρος είναι ο ΖΙΖΟΥ.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Θέατρο εξελίξεων

Κάποτε σε μία μεγάλη πόλη ήταν ένα θέατρο. Το θέατρο για πολλά χρόνια ήταν μία ανεξάρτητη επιχείρηση που άλλες φορές ήταν στα πάνω της και άλλες στα μέτρια. Κάτω δεν έπεσε ποτέ.

Κάποια στιγμή φάνηκε μια οικογένεια με διάθεση να το κάνει να είναι μόνο στα πάνω του. Και αυτοί οι νέοι ιδιοκτήτες φάνηκαν να θέλουν να κάνουν πράξη την επιθυμία τους. Προσπάθησαν να κρατήσουν το επίπεδο πάντα ψηλά και κάποιες φορές να είναι στην κορυφή και το κατάφεραν για δύο δεκαετίες. 

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο δράκος στο παραμύθι. Όχι ο δράκος δεν ήταν ένα αντίπαλο θέατρο που τους έβγαλε από την πρώτη θέση αλλά οι σχέσεις των ιδιοκτητών με τα μεγάλα θέατρα της Πρωτεύουσας, εκεί που αν δεν είσαι πολύ ισχυρός δεν μπορείς να τα διοικήσεις. Ποιος να ήξερε ποιοι πραγματικά διοικούσαν τα μεγάλα αυτά θέατρα; Οι εμφανιζόμενοι ως διευθυντές ήταν απλά μαριονέτες, έμμισθες και έπαιζαν τον ρόλο τους σε μία μεγαλύτερη σκηνή. 

Το πρόβλημα των πιστών θαμώνων του θεάτρου της μεγάλης πόλης ήταν πως δεν γνώριζαν τις πραγματικές σχέσεις των ιδιοκτητών με τους αντιπάλους τους καθώς και τις σχέσεις με τα μεγάλα θέατρα στην Πρωτεύουσα και έτσι άρχισαν να θυμώνουν. Για να ηρεμήσουν έφεραν μία παράσταση «πυροτέχνημα» που τους ηρέμησε για μικρό χρονικό διάστημα αλλά τους χώρισε και σε στρατόπεδα αυτούς που ήθελαν ποιοτικό θέατρο και τους άλλους που ήθελαν επιθεώρηση κάθε τρίμηνο. Τελικά η επιθεώρηση συνεχίστηκε και στα ιδιοκτησιακά του θεάτρου. 

Αν θα βρεθεί λύση και θα αγοράσει κάποιος άλλος το θέατρο δεν το γνωρίζουμε, όπως και το τι θα γίνει με τους τωρινούς ιδιοκτήτες, καθώς ότι ανεβαίνει κάποια στιγμή κατεβαίνει. Ελπίζουμε μόνο στο τέλος να λέμε το αντίστοιχο με το "και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα".

ΥΓ Ο δράκος υπήρχε από την αρχή όπως σε κάθε φανταστική ιστορία, απλά εμφανίστηκε αργότερα.

Αφιερωμένο στον neokosmitis, για το ερώτημα που είχες θέσει φίλε.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δέσμιο σε θέλουνε Παναθηναϊκέ

Ζούμε ιστορικές στιγμές για το σωματείο που λέγεται Παναθηναϊκός. Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Είχα μία ελπίδα πως θα άκουγα κάτι ευχάριστο αλλά τι περιμένεις από τον συνέταιρο του εγκέφαλου των ...

Ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε τα αστεία που ειπώθηκαν σήμερα το μεσημέρι.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς


Από τα στατιστικά της blogger την 7/6 είχα 511 προβολές σελίδων. Έσπασε ένα φράγμα.
Δεν αρκούν 511 ευχαριστώ για όσους μπήκαν και διάβασαν όσα έγραψα ή αναδημοσίευσα και σχολίασα. Είναι απίστευτα τιμητικό να σε διαβάζουν, ακόμη και αν δεν συμφωνούν όλοι και σε όλα μαζί σου.
Σας ευχαριστώ όλους, μα πιο πολύ τα αδέρφια στο http://mypanathinaikos.wordpress.com/ που με βοήθησαν από την αρχή και συνεχίζουν να με στηρίζουν.

Ενημέρωση : Τελικά δίνει 623 προβολές σελίδων για 7/6, κάτι θα έκανα λάθος το βράδυ εγώ όταν προσπάθησα με τα εργαλεία που δίνει να τις μετρήσω. 

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λέτο εδώ, Λέτο εκεί, που είναι ο Λέτο;

Ο Λέτο απουσιάζει από την ζωή των Παναθηναϊκών. Μια απουσία όχι ηθελημένη αλλά απαραίτητη.
Και εξηγούμαι αμέσως.
Κύριοι φωστήρες της δημοσιογραφίας, ο Λέτο δυστυχώς για εσάς, εμάς και κυρίως τον ίδιο έχει πρόβλημα στον χόνδρο του γονάτου και το κουβαλά μαζί του από την Αργεντινή. Αν δεν το είδαν στην ομάδα όταν τον κάνανε μεταγραφή τότε κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ - ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΩ

Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων που τον πλανήτη τον κρεμάνε σα μπρελόκ
Θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα, θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα
Νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου, τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σου
Θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν

«Αραβική Άνοιξη»

επισήμανση από ΒΤΚ : ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ(ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ) ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ 


Σκληρό Βίντεο: Μουσουλμάνοι αποκεφαλίζουν Χριστιανό στην Τυνησία!!! (Προσεχώς και στην γειτονιά σας...)

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

H γερμανική εκδοχή του κόσμου...

Επειδή η προηγούμενη ανάρτηση ίσως σας έριξε λίγο ψυχολογικά, κάτι διαφορετικό και αστείο για να ανεβούμε όλοι.


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Θα παραιτηθείς; Δεν θα παλέψεις;

Το κακό με τις αυτοκτονίες έχει παραγίνει. Κάθε λίγες μέρες όλο και κάποιος συνάνθρωπός μας επιλέγει αυτή την λύση για να ξεφύγει από τα προβλήματά του. Επιλέγει την φυγή από την μάχη. Κάθε λίγες μέρες μία οικογένεια και κάποιοι φίλοι και γνωστοί θρηνούν τον άδικο χαμό ενός δικού τους ανθρώπου.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι νταβατζήδες της 4ης εξουσίας reloaded

Να θέλεις να αγιάσεις και να μην σ' αφήνουν. Να έχεις τα προβλήματά σου και αυτοί να συνεχίζουν να σε προκαλούν. Είχα στείλει την 10 Μαίου στα αδέρφια στο mypanathinaikos την επιστολή με τίτλο "Οι νταβατζήδες της 4ης εξουσίας"(το link στο τέλος του κειμένου) και η αφορμή ήταν η στάση του κ.Σρόιτερ, ο οποίος δεν κράτησε ίσες αποστάσεις δεν είχε τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά. Και για να μην παρεξηγηθώ από όσους δεν έτυχε να το διαβάσουν ακόμη παλιότερα, το ίδιο εξοργισμένος ήμουν με την επαναπροβολή της συνέντευξης Βαλιανάτου(περσινή) που έκανε επίθεση στην κ.Κανέλλη. Δεν θα κρίνω με πολιτικά κριτήρια τον κ.Καψή σήμερα, όπως δεν το έκανα για τον κ.Σρόιτερ.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τα κεφάλια μέσα...κορίτσια.



Και τώρα κοριτσάρες μου τα κεφάλια μέσα.
Οι ψευτομαγκιές και τα νταηλίκια δεν περνούσαν που δεν περνούσαν πριν, τώρα με την αλλαγή από .com σε .gr θα σφίξουν οι κώ...οι.
Μην περιμένετε από τους αρσενικούς να αλλάξουν τροπάριο. Όπως έγραφαν έτσι θα συνεχίσουν. Νέτα-σκέτα. Αλλά τι να κατανοήσετε εσείς. Ίσως αν πονέσει μία λίγο, να βάλετε μυαλό όλες.
Άντε μαζευτείτε και βάλτε και τσίγκινο βρακάκι με κλειδαριά μεσαιωνικού τύπου καθώς πλέον ελέγχεστε.
Όσες συνεχίσετε να απειλείτε κόσμο, άλλα blog ή ακόμη και ομάδες ατόμων θα έχετε νέες εμπειρίες, μάλλον άσχημες.
Και όταν ενηλικιωθείτε, ξέρετε εσείς είπαμε, οι 15χρονες, 16χρονες ή 17χρονες κοπέλες τα ξαναλέμε.
Φιλάκια και φρόνιμα.

Και για να μην ξεχαστώ.
Καλό μήνα, θα σας μπει καλά καλά...