Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νίκησε τη Βέροια και θέλει να συνεχίσει έτσι

Διαβάσατε τον τίτλο;
Ωραία, γιατί είναι και το μοναδικό που θα γράψω για το παιχνίδι. 
Αφού τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου λύθηκαν με μίας βδομάδας αποχή και χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή επέστρεψαν με την ουρά στα σκέλια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τότε εγώ δεν έχω λόγο να σχολιάσω το παιχνίδι με την Βέροια.

ΥΓ Για τους "έξυπνους" που θα σκεφτούν πως δεν το είδα έχω να σημειώσω πως το είδα και μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχα συνομιλία με καλό φίλο και κάπου στη μέση της έγινε το 2-0.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Τώρα για το ματς τι να πούμε.Κερδίσαμε το μεγαθήριο της Βέροιας και πάμε για πρωτάθλημα μπέεεεε...Η ομάδα έκανε το αυτονόητο με ομάδες επιπέδου Βέροιας.Η δυναμική της ομάδας φαίνεται στην Ευρώπη που είμαστε τελευταίοι στον όμιλο.Δυστυχώς με την διακοπή του πρωταθλήματος έγινε πολύ κακό για το τίποτα.Όλοι βολεύονται με αυτήν την κατάσταση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και δεν θέλουνε να αλλάξει τίποτα.Οι μόνοι που χάνουνε είναι ο απλός κόσμος,που θέλει να περάσει ευχάριστα το Σ/Κ του στο γήπεδο,και αντ'αυτού παρακολουθεί παιχνίδια "σούπα" εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Επίσης δεν ξέρει εαν θα γυρίσει σώος σπίτι του με τα παιδιά του.Φυσικά ο μεγαλύτερος χαμένος είναι το ποδόσφαιρο που είναι στην 34η θέση μεταξύ 34ων πρωταθλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν ήταν σε υπόληψη από κανέναν. Πάντα ήταν κάτω από πρωταθλήματα κατώτερα θεωρητικά αλλά πλέον είναι και επίσημα ότι χειρότερο. Η παράγκα που από τη δημιουργία της ποτέ δεν άφησε ήσυχο το πρωτάθλημα, ο πλούτισμός από τα βολικά-συμφωνημένα-σικέ παιχνίδια αλλά και ο πλουτισμός των διαιτητών από τις "χορηγίες" παραγόντων είανι η Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

      Εδώ χθες στο ματς του θρήνου ο άλλος ετοιμαζόταν να πάει για να εκτελέσει κόρνερ και ο κόρακας το έδωσε πέναλτυ. Με τι να καθίσω να ασχοληθώ σοβαρά; Έτσι μας έκοψαν ακόμη και την τηλεόραση.

      Διαγραφή