Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πολύγυρος: Ανήλικος Αλβανός που είχε αποβληθεί,μπήκε σε σχολείο και κατέβασε την ελληνική σημαία


Ένας 14χρονος εισήλθε στην αυλή Γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, και κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό. Είχε αποβληθεί λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατηγορείται ανήλικος.
Πρόκειται για 14χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ότι εισήλθε στην αυλή Γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, παραβιάζοντας πρώτα την κεντρική πόρτα του σχολείου, και στη συνέχεια κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό, όπως επίσης το σχοινί έπαρσης και υποστολής.
Το περιστατικό σημειώθηκε νυχτερινές ώρες -από 19η προς 20ή Οκτωβρίου- ενώ η σημαία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε θάμνους και αποδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέων Μουδανιών και του ΤΑ Πολυγύρου ταυτοποιήθηκε ο 14χρονος ως δράστης του περιστατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος φοιτούσε παλιότερα στο συγκεκριμένο σχολείο από το οποίο όμως αποβλήθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος του κηδεμόνα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
(Με πληροφορίες από: ΑΜΠΕ)

8 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το ευχαριστώ για την πραγματικά δωρεάν παιδεία και υγεία που δώσαμε σαν φιλόξενος λαός στους κατσαπλιάδες. Αυτά να βλέπει ο λαός μας και να ξυπνήσει επιτέλους.
    Σε διαβάζω καθημερινά και πραγματικά σε καμαρώνω.
    Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο ποσοστό από αυτούς στην Ελλάδα. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έφυγαν πολλοί γιατί η Αλβανία πλέον έχει περισσότερες δουλειές αλλά έμειναν πίσω αρκετοί με κακή νοοτροπία και μίσος για την Ελλάδα. Αυτοί είναι που καταστρέφουν και τους λίγους καλούς Αλβανούς που σέβονται και αγαπούν τον τόπο που τους βοήθησε τόσο. Τα παιδιά εκείνων όμως συνήθως έχουν και καλούς βαθμούς.

      Οι Αλβανοί επιπλέον βρίσκοντααι και σε μία πολύ κλειστή κατηγορία. Ανήκουν στο γκρουν των τριών "ομάδων" που θίγονται όταν τους αποκαλέσεις με το όνομά τους. Αλβανοί, Εβραίοι και πούστηδες. μλλον θα ντρέπονται και για αυτό τους ενοχλεί.

      ΥΓ Σε ευχαριστώ αδερφέ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ από αυτό το blog.

      Διαγραφή
  2. Πιστεύω ότι στην ίδια κλειστή κατηγορία μπορούν να ενταχθούν ακόμα 4 κοινωνικές ομάδες που "παρεπιδημουν" στον τόπο μας.
    Γύφτοι, ταξ......, γαύροι, πασοκτζήδες!
    Ζητάω συγγνώμη αν έθιξα κάποιους.....! (Γιατί και σ αυτές τις ομάδες υπάρχουν οι σωστοί).

    ΥΓ: Τουλάχιστον, αυτό το μπασταρδάκι δεν την ποδοπάτησε τη Σημαία....
    Όπως είχαμε συζητήσει όταν ήρθες στο νησί, όταν ήμουν Μυτιλήνη, κάποιο τσογλάνι φοιτητής κατέβασε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου την Ελληνική Σημαία και στη θέση της ύψωσε την τούρκικη....
    Κι όλα αυτά, παραμονή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου!
    Και δεν συγκινήθηκε καμμιά κουφάλα από τα αθηναικά κανάλια, παρά μόνο - και προς τιμή του - ο τότε ΑΛΦΑ, και φυσικά και τα τοπικά του νησιού.
    Και την επομένη, ανήμερα της Εθνικής εορτής, κάποιοι "τσιπραίοι", παρεξηγήθηκαν που παρελάζοντας τμήμα των καταδρομών, τραγουδούσε γνωστό κατά της τουρκίας σύνθημα....
    Τι να λέμε ρε Βασίλη...
    Μάλλον χρειαζόμαστε ένα restart και σαν λαός (είναι και της μοδός στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη γύφτοι και παόκια δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Και με τους δύο έχω επαφή(καλά με τους γύφτους όχι καθημερινή) μιας και ο Δεντροπόταμος είναι κοντά αλλά και τα παόκια είναι παντού στη δυτική Θεσσαλονίκη(ακόμη και στον Εύοσμο που κάποτε ηταν "κίτρινος").
      Η λέξη γαύρος είναι εξ ορισμού βρισιά και στους ταξ... υπάρχουν πολύ καλά παιδια'όπως γράφεις και εσύ.

      Θα το γράψω αναλυτικά πιο μετά χρονικά αλλα το 2015 είναι μία χρονια με ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.
      Έσσεται ήμαρ.

      Διαγραφή
    2. Δεν μίλησα για παοκτζήδες αλλά για τους υποστηρικτές του σκατόψυχου που κατέστρεψε την Ελλάδα με τις ευλογίες των εβραίων και λοιπών ... δημοκρατικών δυνάμεων....
      Για τους πασοκτζήδες έγραψα....

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη Δημήτρη αλλά η βδομάδα ήταν δύσκολη και είμαι υπό κατάρρευση.
      Ναι, οι σοσιαλΗστές ντρέπονται όταν τους αποκαλείς πασόκους και για αυτ'οτο γύρισαν πολλοί στον τΣύριζα.
      Ξανά συγγνώμη αδερφέ.

      Διαγραφή
  3. αν τωρα ειχαμε περιστατικο αντιστροφο πχ ελληνας κατεβασε αλβανικη σημαια θα ειχε βουιξει το διαδικτυο με το ρατσιστη φασιστα χρυσαυγιτη και δε ξερω γω τι..
    Αμα βγει ο τσυριζας τη κατσαμε.. τζαμια παντου για να προσκυνανε οι φιλοι μας οι ισιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς. Δυστυχώς όμως οι Έλληνες ψηφίζουν χωρίς να γνωρίζουν. Ψήφισαν Ουράνιο Τόξο και δεν ήξεραν τίποτα για αυτούς. Με τον Τσίπρα για πρωθυπουργό ... ζήτω που καήκαμε.

      Διαγραφή