Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2 (video με τα γκολ)

Επειδή δεν μπόρεσα να πάρω print screen των στατιστικών του αγώνα, όπως τα έδωσε το συνδρομητικό κανάλι θα σας τα γράψω αναλυτικά.
Τελικές 8(5) με 9(4)
Αποκρούσεις 2 με 4
Δοκάρια 0 με 2
Κόρνερ 9 με 2 
Οφσάιντ 2 με 2
Φάουλ 17 με 15
Κατοχή 62 με 38 τοις 100
(πρώτα οι γηπεδούχοι και έπειτα εμείς)
Αυτά τα στατιστικά γιατί ο Άγγελος(ναι εγώ Άγγελο θα τον λέω τον Αναστασιάδη) μία μέρα μετά τη γιορτή του τα είχε χαμένα στην πρώτη δήλωση μετά τη λήξη του αγώνα. "Νομίζω ότι ήταν μεγάλη αδικία. Από δύο φάσεις φάγαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Έτσι ήθελε η Παναγιά."(εντάξει σέβομαι τη βαθιά πίστη του Άγγελου αλλά η Παναγιά δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και την δική μας απόλαυση) είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Με 9 σουτ και τα 4 στην εστία, με 2 δοκάρια αλλά και με ωραία σουτ που πέρασαν μόλις αουτ(άσχετα αν σε κάποια ο Γλύκος έλεγχε την μπάλα) δεν μπορείς να λες πως έγιναν μόνο δύο φάσεις.

Το κοράκι ήταν γενικά καλό. Έδωσε τα σπόρια στον ΠΑΟΚ(το ίδιο θα ήθελα να με παίξει στην Αθήνα) αν και έκλεισε τα μάτια σε κάποιες περιπτώσεις κίτρινης κάρτας(βλέπε Τζιόλης σε φάουλ από πίσω που εκ των πραγμάτων όταν δεν μπορείς να βρεις μπάλα και χτυπάς στη μέση τον αντίπαλο είναι κάρτα). Σε γενικές γραμμές καλοί και οι πλάγιοι. 

Σε μία Τούμπα γεμάτη το ματς ξεκίνησε με υποσχέσεις πως η ομάδα δεν θα καθίσει να περιμένει απλά τον ΠΑΟΚ. Στο ξεκίνημα η γυριστή κεφαλιά του Δώνη δεν μπήκε γκολ αλλά έδειξε στους αντιπάλους πως το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο. Ο Κουτρουμπής νόμισε πως ήταν σε θέση άμυνας και την έστειλε άουτ στο ριμπάουντ από το δοκάρι του Δώνη. Σίγουρα ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής αυτός;

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο γήπεδο όπως τον περίμενα. Άφησε χώρο και κατοχή στον ΠΑΟΚ και θα χτυπούσε στην κόντρα. Ευτυχώς δεν έκανε το λάθος που έκανε με τους gay να φοβηθεί το παιχνίδι. Μετά την κεφαλιά του Δώνη ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε αλλά ήταν απλά φλύαρος και με τον φόβο των αντεπιθέσεων του Παναθηναϊκού. Το ημίχρονο τελείωσε 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Παναθηναϊκός μπήκε πάλι με όρεξη και στο 6 της επανάληψης έβαλε ένα γκολ από την πολλή καλή συνεργασία Ατζαγκούν-Κλωναρίδη. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Στιλ επέλεξε να δει το φάουλ(σχεδόν χωρίς φόρα) του Περέιρα, που είχε περάσει λίγο πριν στον αγώνα. Η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και ο Βρετανός την είδε να καταλήγει στο δίχτυα της ομάδας μας.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και πίεζε αλλά δεν μπορούσε να αποφύγει τις γρήγορες αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού. Αφού κατάφερε να κρατήσει το 1-1 και να μη δεχτεί την ανατροπή, σε μία αντεπίθεση ο Καρέλης σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια μετά από την σέντρα του Ατζαγκούν. Η πίεση συνεχίστηκε αλλά ο Στιλ συνέχισε και αυτός τις σωτήριες επεμβάσεις(ευθύνεται μόνο για το γκολ που έμεινε άγαλμα) και φτάσαμε λίγο πριν το 90 με τον Πέτριτς να αγγίζει το 1-3 αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο έξω.


ΥΓ1 Αυτός ο Γλύκος δεν μπορεί να παίζει Εθνική. Μπορεί να μας βολεύει η κακή του απόδοση όταν τον αντιμρτωπίζουμε σαν αντίπαλο αλλά το παιδί έχει πιάσει "ταβάνι".
ΥΓ2 Σήμερα ο Σίλντεφελντ ήταν συγκινητικός. Μπορεί να μη μου κάνει σαν παίκτης αλλά η προσπάθειά του να παίξει με τραυματισμό είναι άξια σεβασμού.
ΥΓ3 Ατζαγκούν όνειρο σήμερα, αν και στο τέλος αντιμετώπιζε πρόβλημα και ο Αναστασίου είχε κλείσει τις  αλλαγές.
ΥΓ4 Αυτός ο Περέιρα του ΠΑΟΚ πολύ καλός παίκτης. Παραλίγο να μας κάνει τη ζημιά.
ΥΓ5 Οι ομάδες μπορούν και δικαιούνται να κερδίζουν ακόμη και αν δεν έχουν την κατοχή. Ποδόσφαιρο είναι, υπάρχουν και οι παράγοντες τύχη και ικανότητα.

6 σχόλια:

  1. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον κατά τ άλλα συμπαθή Άγγελο - και λόγω της παρουσίας του στην ομάδα μας για ένα φεγγάρι - ότι το να χρησιμοποιεί το όνομα της Παναγίας επί ματαίω, και απλά για να δικαιολογήσει την δική του ευθύνη για τα τυχόν άτυχα αποτελέσματα της ομάδας που προπονεί, αποτελεί βλασφημία!

    Δεν μπορεί να "ευθύνεται" η Παναγία για τις νίκες και τις ήττες του παοκ!
    Ο φίλαθλος, ο οπαδός, ο άσχετος γενικά, θέλει ν ακούσει μια ποδοσφαιρική ανάλυση από τον προπονητή.....

    Κατά τ άλλα, έστω και ετεροχρονισμένα η ομάδα μου έκανε το δώρο της για τη γιορτή μου....!
    Απλά δεν αποδέχομαι κάτι φωνούλες που δειλά δειλά έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και μιλούν για ... πρωτάθλημα!
    Απλά το χτεσινό παιχνίδι, απέδειξε για μια ακόμη φορά το μέγεθος του εγκλήματος που έγινε το καλοκαίρι.
    Μ αυτόν τον τραγικό φετινό οσιφιπι - ακόμα και με τη βοήθεια των κοράκων!! - και τον κομπλεξικό παοκ, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία με 3 - 4 στοχευμένες και φτηνές μεταγραφές, η ομάδα να διεκδικήσει και γιατί όχι να μην κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

    Και αυτό πιστώνεται στην διαχείριση του καράφλα και στην στήριξη που του ... "χορήγησε" ο Αναστασίου με το ανεκδιήγητο "είμαστε πλήρεις".......

    Όπως πιστώνονται και οι δυο, την κατρακύλα της ομάδας στις τελευταίες θέσεις της πρώτης εκατοντάδας του πίνακα της ΟΥΕΦΑ.....

    Α ρε Παναθηναικέ, πόσο μικρόψυχοι ορίζουν τις τύχες σου και την πορεία σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή με το δεύτερο μισό συμφωνώ θα σχολιάσω μόνοι το πρώτο μισό από το δικό σου σχόλιο.
      Ο Άγγελος όντως έχει βαθιά πίστη και αυτό το σέβομαι απεριόριστα. Αλλά σε αποια σημεία ξεφεύγει λίγο. Στις ομάδες που πήγε πάντα είχε πάει πρώτα στον πνευματικό του και το συζήτησε. Η Παναγία δεν παίζει μπάλα αλλά μπορεί να ζητήσει την βοήθειά της για υγεία σωματική και πνευματική.
      Δεν θεωρώ πως βλασφημεί αλλά πως απλά το παρακάνει και μάλιστα ακούσια.
      Ειδικά ο οπαδός του ΠΑΟΚ(σε μεγάλο ποσοστό) και να την ακούσει δεν θα την καταλάβει. Όχι πως τα δικά μας που πάνε στο πέταλο καταλαβαίνουν από μπάλα. Δεν είναι καλύτεροι στο μυαλό.
      Καληνύχτα αδερφέ.

      Διαγραφή
  2. Να πω την αλήθεια από χθες έχω πάθει ένα σοκ με αυτά που ακούω τριγύρω μου.
    Ο Παναθηναικός η ομάδα μας έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να απολογηθεί γιατί έκανε το αυτονόητο.Δηλαδή να παίξει στα ίσια το παιχνίδι.Τρομερά πράγματα που δείχνουν και το πόσο έχει διαφθείρει το γαβροσύστημα όλους τους οπαδούς εκτός ίσως της πλειονότητας των δικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ εύστοχη η παράθεση στατιστικών, διότι τα λέει όλα για το χθεσινό ντέρμπι. Η πιτζάμα σε Ολλανδία και Τούμπα έφερε γούρι πλάκα πλάκα. Ο Άγγελος είναι all time classic αλλά χθες προδόθηκε από το ανύπαρκτο ρόστερ του, φοβάμαι. Ο Αναστασίου μαθαίνει πάνω στου κασίδη το κεφάλι και ίσως εκεί να βρίσκεται η αιτία των αλλοπρόσαλλων αποτελεσμάτων μας. Η μία από τις αιτίες τέλος πάντων.

    Και μία απορία: Ο Κουτρουμπής πότε θα ξανακάνει παρόμοια εμφάνιση; Ίσως στις 30 Φεβρουαρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Ο ΠΑΟ έπαιξε πολύ καλά και καθάρισε τον ΠΑΟΚ ο οποίος φαίνεται ότι η κορυφή τον ζαλίζει.Δυστυχώς το καλοκαίρι γίνανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και η ομάδα έχασε τους ομίλους του ΤΣ.ΛΙΓΚ και την ευκαιρία για πολλά έσοδα και μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ομάδα και να μην είναι απλά μία αναλαμπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα η μέρα δεν μου βγήκε σε χρόνους οπότε απαντώ με ένα σχόλιο και στους τρεις σας(ξεχωριστά όμως).
    Φώτη που να ακούσεις τι λένε εδώ στη Θεσσαλονίκη τα μΠαόκια. Μέχρι πως τους αδίκησε το κοράκι και πως κάναμε μόνο δύο ευκαιρίες. Το δοκάρι του Δώνη και το σουτ του Πέτριτς δεν πιάνονται γιατί "δεν πήγαιναν για γκολ, απλά έκαναν την προσπάθεια"... Γαυρίζουν στη σκέψη επικίνδυνα. Πάντως και τα δικά μας τα πουροφλοράκια δεν πανε πίσω.

    Στέφανε είναι από τις φορές που τα στατιστικά αποτυπώνουν την εικόνα του παιχνιδιού. Τον φλύαρο αλλά ανούσιο Πάοκ και εμάς που παίξαμε έξυπνα αλλά όχι όπως έχουμε μάθει να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ το ρόστερ δεν είναι κακό αλλά φορμαρίστηκε πολύ νωρίς(στην αρχή της χρονιάς) και τώρα άρχισε να κάνει κοιλιά. Ο Αναστασίου δεν ξέρω αν μαθαίνει αλλά πειράματα σίγουρα κάνει.
    Λες να κάνουμε αίτημα και να μαζέψουμε υπογραφές για να αλλάξει η ομάδα χρώματα και να παίζει με μωβ;
    Κουτρουμπης...Κουτρουμπής...Κουτρου...τι;;;

    Μάνο καλησπέρα.
    Η ομάδα έπαιξε έξυπνα όχι καλά. Περίμενε τον Πάοκ δίνοντας χώρους και τον χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Ευτυχώς ο Πάοκ είχε σημαντικές απουσίες(Μακ, Ρατς) αλλά και σε κακή μερά πολλούς παίκτες(Κίτσιου, Τσανδάρη, Κατσικά, Γλύκο, Σάλπι και Αθανασιάδη). Έτσι οι κόντρα στην οποία βγαίναμε ήτνα κάθε φορά φαρμακερή.
    Δύσκολα θα συνεχίσει έτσι η ομάδα γιατί πέρα από τους gay και τον Πάοκ δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μπορούμε να την παίξουμε στην αντεπίθεση. Σε κάθε παιχνίδι που εμείς θα πρέπει να δημιουργήσουμε έχουμε πρόβλημα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αυτό βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή