Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Μας δουλεύουν οι γαυροβάζελοι της διοίκησης

Έδιωξαν λέει τον Νταμπίζα και πήραν το Λεωνίδα Βόκολο.
Αν γουστάρω που έφυγε ο κωλόγαυρος; Πολύ.
Αν καταλαβαίνω το γιατί; Όχι.

Γίνονται πολλά στη διοίκηση της ομάδας αλλά και σε αυτή της Πράσινης Συμμορίας. Πολλά που όλοι εμείς οι εκτός δεν θα τα μάθουμε τώρα. Έδιωξαν τον Νταμπίζα γιατί δεν έπιασαν οι μεταγραφές; Γιατί δεν παίζει μπάλα η ομάδα; Μα αν είχε ξοδέψει κάποια χρήματα για τον Αμπέιντ νωρίς και φρόντιζε να μην ξεπουλήσει τον Καπίνο και παράλληλα να ψάχνει από τα καλάθια της λαϊκής με της προσφορές για παίκτες λαχεία ίσως η ομάδα να μην ψαχνόταν ακόμα. Ίσως αν η ομάδα είχε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι τον Αναστασίου που ξέρει μόνο το ταμπούρι και την κόντρα να έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ίσως ... αν θυμάμαι καλά και πέρσι άργησε να παίζει στοιχειωδώς καλό ποδόσφαιρο.

Χάρηκα που έφυγε ο Νταμπίζας αλλά ο Βόκολος και ο Φύσσας δεν είναι η απάντηση στο ερώτημα "τώρα ποιος;". Δηλαδή οι Ρότσα, Βαζέχα, Ζάετς δεν μας κάνουν αλλά οι κατά τα άλλα καλοί αλλά άπειροι Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας.
Ρε μας δουλεύουν; Όχι εμάς, αλλά τους δουλεύουν. 
Ποιους; Τα γαυροβαζελάκια.
Τόσο καιρό όλοι οι ΑΡΔ αποθέωναν τον Νταμπίζα για τη "φοβερή" δουλειά που έκανε. Και τώρα θα βγούνε να του ρίξουν όλο το βάρος της ευθύνης για τα όσα γίνονται στην ομάδα.

Ρε Νταμπίζα αν θέλεις να σε συμπαθήσουμε λίγο κάνε μας μία χάρη. Μόνο μία.
Τώρα που έφυγες κάνε το καλό να τραβήξεις εκτός ομάδας τους γαύρους που την έχουν κάνει τσίρκο της Ευρώπης. Πάρε εκτός ομάδας τους Αλαφούζο, Αβραμίδη, Μαραγκουδάκη, Βασιλαρά, τους παλαίμαχους με τις αχόρταγες τσέπες αλλά και τον εκπαιδευόμενο μάγο Αναστασίου. Να μην ξεχάσω βγαίνοντας όλοι αυτοί κλείδωσε και φάε το κλειδί για να μην επιστρέψουν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου